
שוקי עוף עם אפונה וארטישוקשוקי עוף עסיסיים בליווי אפונה וארטישוק על הר של קוסקוס. טעים, משביע וקל להכנה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר את הבצל כ-2 דקות. מוסיפים את שוקי העוף ומזהיבים כ-3 דקות. 2מוסיפים את הסוכר, מערבבים ומוסיפים את השום ויתר המצרכים (חוץ מהקוסקוס והמים). מערבבים היטב פעם נוספת ומוסיפים כ-1/2 כוס מים. 3מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים כ-40 דקות. 4בזמן שתבשיל העוף מתבשל, מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן. מגישים ביחד. * המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט * הכלים באדיבות גילס - דרך השלום 8 תל אביב (03-562060) הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |