אוכל
אוכל

שוקי עוף עם אפונה וארטישוק

שוקי עוף עסיסיים בליווי אפונה וארטישוק על הר של קוסקוס. טעים, משביע וקל להכנה

|mako אוכל| פורסם07:00
שוקי עוף עם קוסקוס (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.5111reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 3 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות
  • 10 יחידות שוקי עוף
  • 3 כפות סוכר חום
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 3 גזרים חתוכים לעיגולים
  • 500 גרק אפונה עדינה
  • 500 גרם ארטישוק יהודי או תחתיות ארטישוק
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/4 כפית פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כוס מים
  • 500 גרם קוסקוס מהיר הכנה

אופן ההכנה:

1מטגנים בסיר את הבצל כ-2 דקות. מוסיפים את שוקי העוף ומזהיבים כ-3 דקות.

2מוסיפים את הסוכר, מערבבים ומוסיפים את השום ויתר המצרכים (חוץ מהקוסקוס והמים). מערבבים היטב פעם נוספת ומוסיפים כ-1/2 כוס מים.

3מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים כ-40 דקות.

4בזמן שתבשיל העוף מתבשל, מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן. מגישים ביחד.

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט

* הכלים באדיבות גילס - דרך השלום 8 תל אביב (03-562060)

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il