
קוסקוס ארגנטינאיבשר אוסובוקו, נקניקיות צ'וריסו וזנב שור לצד ירקות מבושלים וקוסקוסדני סקין|הכי טעים שיש| פורסם30/04/1419:44 ![]() |
המצרכים :לקוסקוס:
לבשר:
לירקות המבושלים:
אופן ההכנה:1הקוסקוס: מניחים את הסולת בקערה, יוצקים עליה לאט ובהדרגה חצי כוס שמן ומפוררים בידיים כדישתספוג אותו היטב. מוסיפים מלח ויוצקים פנימה חצי כוס מים בהדרגה. מערבבים היטב.2. מעבירים את הסולת במסננת של קוסקוס ומעבירים לסיר כפול (המים בסיר צריכים להיות רותחים על אשבינונית). מאדים כחצי שעה. 3מוציאים את הסולת מהסיר העליון ומעבירים לקערה. מוסיפים כוס מים בהדרגה, ומערבבים לאט בעזרת כף. מניחים בצד לחצי שעה. מחזירים את הקוסקוס לסיר הכפול ומאדים כחצי שעה נוספת. 4מעבירים את הקוסקוס לקערה ומוסיפים בהדרגה ותוך כדיערבוב מלח, את יתרת השמן ועוד כוס וחצי מים. 5מעבירים את הסולת במסננת הקוסקוס. אם הקוסקוס עדיין מעט יבש ניתן להוסיף עוד קצת מים בהתזה עם היד. 6הבשר: מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את האוסובוקו מכל צדדיו. מוצאים, ובאותו שמן מטגנים את הבצל והשום עד לקבלת צבע חום-זהוב. מחזירים את האוסובוקו, ומוסיפים לסיר את זנב השור והצ'וריסו. מבשלים כ-5 דקות, ובמהלכן הופכים את הבשר.7. מוסיפים את היין ומרתיחים במשך 10 דקות. 8מוסיפים מים עד כיסוי הבשר, מוסיפים את עשבי התיבול, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. 9מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-3 שעות. מדי פעם בודקים אם יש מספיק נוזלים ומוסיפים מים לפי הצורך. 10הירקות: אחרי כשעתיים של בישול הבשר מוסיפים לסיר את הגזרים, תפוחי אדמה השלמים וגרגירי החומוס, וממשיכים בבישול. 11חצי שעה לפני סוף הבישול מוסיפים את שאר הירקות, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל. 12מגישים עם הקוסקוס. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |