
עוף בסגנון הוואיתגידו אלוהה למנה מפנקת במיוחד: כרעי עוף ברוטב בנוסח הוואי עם חלב קוקוס, רוטב צ'ילי, ג'ינג'ר ועוד הרבה דברים טובים שהייתם לוקחים לאי בודדטל זוהר|הכי טעים שיש| פורסם17/10/1408:00 ![]() תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת |
המצרכים :מרכיבים:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום הגבוה ביותר (275-300 מעלות). 2הרוטב: מזהיבים בסיר עם השמן סומסום ושמן תירס את הכרשה, הגזר והפטריות. 3מוסיפים את היין ומאדים כדקה. מוסיפים את חלב הקוקוס, ציר העוף וכל שאר חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. 4מניחים את העוף בתבנית חסינת אש ויוצקים מעליו את הרוטב. מוודאים שכל חלקי העוף מכוסים היטב ברוטב. 5מכניסים לתנור ל-25-20 דקות או עד שהעוף משחים והרוטב מסמיך מעט. 6מוסיפים את אפונת השלג ולבבות הדקל הפרוסות לטבעות לדקה אחת בתנור ומוציאים. 7מקשטים בבצל ירוק, אפונה ואגוזי מקדמיה. מגישים על מצע אורז לבן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |