אוכל
אוכל

עוף בסגנון הוואי

תגידו אלוהה למנה מפנקת במיוחד: כרעי עוף ברוטב בנוסח הוואי עם חלב קוקוס, רוטב צ'ילי, ג'ינג'ר ועוד הרבה דברים טובים שהייתם לוקחים לאי בודד

|הכי טעים שיש| פורסם08:00
עוף בסגנון הוואי (תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת)
תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת
Rating:512reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

מרכיבים:

  • 1 ק"ג כרעיים ללא עצם

לרוטב:

  • 1 כף שמן שומשום

  • 1 כף שמן תירס
  • 1 כרשה חתוכה לרצועות
  • 1 גזר קלוף וחתוך לרצועות
  • 7-8 פטריות שיטאקי חתוכות לרצועות
  • 1/2 כוס יין מוסקט מתוק
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 1/2 כוס ציר עוף
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 6 שיני שום כתושות
  • 1 כפית ג'ינג'ר כתוש
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית קארי
  • 1/2 כפית קינמון
  • 5-6 יחידות אפונת שלג חתוכות לרצועות וחלוטות
  • 1 קופסה לבבות דקל

להגשה:

  • 1 בצל ירוק קצוץ לקישוט

  • 1/2 כוס אפונה חלוטה
  • אגוז מקדמיה קצוץ וקלוי לקישוט

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום הגבוה ביותר (275-300 מעלות).

2הרוטב: מזהיבים בסיר עם השמן סומסום ושמן תירס את הכרשה, הגזר והפטריות.

3מוסיפים את היין ומאדים כדקה. מוסיפים את חלב הקוקוס, ציר העוף וכל שאר חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.

4מניחים את העוף בתבנית חסינת אש ויוצקים מעליו את הרוטב. מוודאים שכל חלקי העוף מכוסים היטב ברוטב.

5מכניסים לתנור ל-25-20 דקות או עד שהעוף משחים והרוטב מסמיך מעט.

6מוסיפים את אפונת השלג ולבבות הדקל הפרוסות לטבעות לדקה אחת בתנור ומוציאים.

7מקשטים בבצל ירוק, אפונה ואגוזי מקדמיה. מגישים על מצע אורז לבן.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il