
עלי גפן ממולאיםלעלי גפן יש טעם ייחודי, של חמצמצות עדינה וממולאים רק מוציאים מהם את המיטב. מתכון פשוט להכנה למרות מלאכת הקיפול שגם עליה תשלטו במהרהנורה חוסייסי|הכי טעים שיש| פורסם01/06/1419:35 ![]() תמונת AVI: הכי טעים שיש |
המצרכים :
למלית:
אופן ההכנה:1מערבבים את רכיבי המלית. 2חותכים את העגבניות לפרוסות עגולות ומסדרים אותן בתחתית סיר הבישול. 3מסדרים כל עלה גפן בנפרד על משטח העבודה או בכף היד כאשר הצד המחוספס של העלה מונח כלפי מטה. במרכז העלה מניחים בערך 1/2 כפית מלית. מקפלים את צידי העלה פנימה ומגלגלים. מניחים את העלה המגולגל בתחתית הסיר על עיגולי העגבניות. 4מסדרים את העלים בשכבות בסיר, כשהסיר מלא, מניחים על העלים צלחת שתסייע בהידוק העלים בזמן הבישול. 5מוזגים לסיר הבישול מים קרים עד לגובה העלים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בן שעה לשעה וחצי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |