הניסיון להוריד בצריכת סוכר עלול להיות מתסכל. הסוכר הלבן זמין יותר ממה שהיינו רוצים, הוא נמצא כמעט בכל מזון מעובד או מתועש והוא בעיקר ממכר. אבל יש כלל אחד ידוע שבהקשר הזה גם קריטי לאיכות החיים והבריאות שלנו: מה שזול עולה ביוקר.

החדשות הטובות הן שכיום יש מודעות גבוהה לנזקים של הסוכר הלבן. מכאן והלאה, השאלה היחידה היא איך מורידים אותו מהתפריט בצורה אלגנטית ובלי להתפשר על ההנאות הקטנות והמתוקות של החיים. למרבה המזל, אנחנו לא היחידים ששואלים את זה.

האלטרנטיבה שחיכינו לה הגיעה

הסדרה החדשה של טרוביה היא דוגמא מעולה לאלטרנטיבה שחיכינו לה. בלי להתפשר ובלי לוותר על אף גרם של מתיקות, טרוביה היא תחליף סוכר אחד-לאחד שכדאי כבר עכשיו להכניס למזווה בכל בית ומשרד.

כיף לגלות שבתוך הסדרה החדשה של טרוביה כבר יש את כל הפתרונות שהיינו צריכים: החל מתחליף סוכר לכל מטרה, דרך תחליף סוכר חום ועד תחליף אבקת סוכר. אם עוד לא ניסיתם אותה, עכשיו זה בדיוק הזמן לגלות מה בדיוק היא מציעה.

תחליף סוכר לכל מטרה: גילטי פלז'ר בלי הגילטי

כל המוצרים של טרוביה מופקים מצמח הסטיביה ומתאימים לכל סוגי המשקאות. איך מתרחשת הקסם? קודם לוקחים את החלקים המתוקים ביותר של העלים, לאחר מכן מפיקים מהם תמצית מתוקה ובסוף מוסיפים תערובת מיוחדת של אריתרול וסיבי עולש המופקים מצמחים. התוצאה היא תחליף סוכר עם טעם מושלם לשימוש נוח ובריא יותר.

תחליף סוכר לכל מטרה יכול להשתלב בכוס הקפה או התה שלכם, אך הוא לא פחות אפקטיבי גם בקוקטיילים, שייקים ומיצים. עם רכיבים טעימים והשקעה של טרוביה בפרטים הקטנים שעושים הבדל גדול, הגיע הזמן ליהנות מתחליף סוכר לכל מטרה ובלי רגשות אשם.

טרוביה (צילום: טרוביה)
תחליף לכל מטרה | צילום: טרוביה

תחליף סוכר חום: הטעם נשאר, הקלוריות יוצאות

אחד ממוצרי הדגל בסדרה החדשה של טרוביה הוא תחליף סוכר חום. בזכות קלוריה אחת בלבד לכפית, תחליף הסוכר החום של טרוביה הפך אצלנו למרכיב חיוני בדייסה של הבוקר, בקפה של הצהריים ובמתכון לאפיית עוגות שמלווה את המשפחה שלנו כבר שנים.

אבל בפועל, זה לא באמת משנה איך משתמשים בו – משנה מה הוא נותן. היתרונות הם בין היתר תחליף סוכר חום שסוף סוף מוסיף מתיקות עמוקה של סוכר חום, עם מיץ קנה סוכר וטעם אופייני בלי גלוטן ועם הרבה פחות קלוריות.

טרוביה - סוכר חום (צילום: טרוביה)
תחליף סוכר חום | צילום: טרוביה

תחליף אבקת סוכר: התבלין החדש במטבח שלכם

גולת הכותרת בסדרה החדשה של טרוביה היא ללא ספק תחליף אבקת סוכר. אם עד היום התרגלנו להוסיף ממתיקים רק למשקאות ומקסימום לדייסות, הרי שבזכות הסדרה החדשה של טרוביה אנחנו יכולים עכשיו להכניס למטבח שלנו ממתיק שמתאים גם למקרים שבהם נדרשת אבקה במרקם דק ועדין. כן, בדיוק כמו אבקת סוכר.

תחליף אבקת הסוכר של טרוביה מתאים לכל מתכון שבו צריך להשתמש באבקת סוכר. אפשר לשלב אותו באלגנטיות בסופגניות, קרמים לציפוי, עוגות גבינה ועוגות בחושות ולעשות את זה בקלות בדיוק באותו היחס ובאותה הצורה.

אז אם עד היום התבאסתם לוותר על המתכון שעובר בין דורות במשפחה כי נמאס לכם מהכמויות המוגזמות של הסוכר הלבן, תחליפי הסוכר  של טרוביה יעלו על כל הציפיות. עצה שלנו – שווה לנסות.

 

טרוביה (צילום: טרוביה)
תחליף אבקת סוכר | צילום: טרוביה

 

הסדרה החדשה של טרוביה כאן, הגיע הזמן להחליף את הסוכר בבית. למבצע הכרות של 50% בחודש נובמבר, לחצו כאן >>