אוכל
אוכל

דייסת פאי תפוחים

מה שהופך את הדייסה הזאת למושלמת זה היכולת שלה לשלב בנונשלנט בין כל המרכיבים המזינים של דייסת קוואקר לכל הכיף והטעם האלוהי של פאי תפוחים. לא פלא שהתאהבנו

|mako אוכל| פורסם07:00
דייסת פאי תפוחים (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.389reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • כף שמן קוקוס
  • 2 תפוחים, מקולפים וחתוכים לקוביות
  • כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
  • כפית זרעי צ'יה
  • חצי כפית קינמון
  • מעט אגוז מוסקט מגורר (לא חובה)
  • רבע כוס אגוזי מלך או פקאן, חתוכים גס
  • 2 כוסות חלב שקדים (או כל חלב שאוהבים)

להגשה:

  • חצי תפוח, חתוך לקוביות
  • חופן אגוזי מלך או פקאן, חתוכים גס
  • כף סירופ מייפל אמיתי (או דבש)

אופן ההכנה:

1מחממים את שמן הקוקוס בסיר בינוני. מוסיפים את קוביות התפוח ומטגנים 2-3 דקות.

דייסת פאי תפוחים. המרכיביםדייסת פאי תפוחים. המרכיבים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

2מוסיפים את הקוואקר, הצ'יה, הקינמון, אגוז המוסקט והאגוזים ומערבבים.

3מוסיפים את החלב ומבשלים תוך ערבוב 5-7 דקות, עד שהדייסה מסמיכה יפה.

4מחלקים את הדייסה המוכנה בין שתי קערות. מפזרים קוביות תפוח ואגוזים, מזלפים סירופ מייפל ומגישים מיד.

דייסת פאי תפוחים. ארוחת בוקר מזינה וטעימהדייסת פאי תפוחים. ארוחת בוקר מזינה וטעימה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

המתכון בשיתוף קוואקר

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il