
דייסת פאי תפוחיםמה שהופך את הדייסה הזאת למושלמת זה היכולת שלה לשלב בנונשלנט בין כל המרכיבים המזינים של דייסת קוואקר לכל הכיף והטעם האלוהי של פאי תפוחים. לא פלא שהתאהבנו![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים את שמן הקוקוס בסיר בינוני. מוסיפים את קוביות התפוח ומטגנים 2-3 דקות. דייסת פאי תפוחים. המרכיבים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל2מוסיפים את הקוואקר, הצ'יה, הקינמון, אגוז המוסקט והאגוזים ומערבבים. 3מוסיפים את החלב ומבשלים תוך ערבוב 5-7 דקות, עד שהדייסה מסמיכה יפה. 4מחלקים את הדייסה המוכנה בין שתי קערות. מפזרים קוביות תפוח ואגוזים, מזלפים סירופ מייפל ומגישים מיד. דייסת פאי תפוחים. ארוחת בוקר מזינה וטעימה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלהמתכון בשיתוף קוואקר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |