
עוגיות גרנולה ענקיותאיך מתפנקים עם עוגייה שהיא גם מפתה וגם מלאה בסיבים? פשוט הולכים בגדול, ומכינים את עוגיות הענק האלה, עם הקוואקר והשקדים. מילה שלנו, אין אדם שלא ישמח לאכול אותן![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לכ-12 עוגיות ענקיות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מקציפים את החמאה עם שני סוגי הסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד שמתקבל קרם אחיד. מוסיפים את הביצה והווניל ומערבבים. המרכיבים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל3מוסיפים את הקוואקר, הקמח, המלח והסודה לשתייה ומערבבים בקצרה, רק עד לקבלת בצק אחיד. באמצע הערבוב מוסיפים את השוקולד צ'יפס והשקדים. 4בעזרת כף גלידה או עם ידיים רטובות יוצרים כדורים של כ-50-60 גרם כל אחד (כ-12 כדורים) ומסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מרטיבים את הידיים ומשטחים את הכדורים (באפייה העוגיות ישתטחו רק ממש מעט). 5אופים 10-12 דקות או עד הזהבה, מוצאים מהתנור ומעבירים לרשת לצינון. ככה זה נראה מבפנים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלהמתכון בשיתוף עם קוואקר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |