1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
2מכינים את העוגה: שמים את החמאה, הסוכר, הבננות, תמצית הווניל והביצים בקערת מיקסר עם וו גיטרה. מערבלים 3-2 דקות עד לקבלת לתערובת אחידה. מנמיכים את מהירות המיקסר, ומוסיפים את הקמח, המלח, הקינמון, אבקת האפייה והפקאנים. מערבלים רק עד שנוצרת תערובת אחידה.
3מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים יחד בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
4מרכיבים ואופים: יוצקים מחצית מתערובת העוגה לתבנית. יוצקים מעל את המלית בזהירות ומחליקים. יוצקים את שאר תערובת העוגה מעל המלית.
5אופים כ-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
>> בפעם הקודמת הכנו סקונס גבינת שמנת ועיזים
>> עוד המון מאפים נהדרים מחכים לכם בבייקרי שלנו