4 מנות, פרווה, 15-30 דקות זמן כולל

 

מצרכים:

לסלט ולסשימי:

400 גרם פילה טונה אדומה או כל דג ים טרי אחר

250 גרם אטריות צלופן סיניות

רבע כוס ג'ינג'ר כבוש חתוך לרצועות דקות

צרור עלי ארוגולה קצוצים גס

3 כפות כוסברה קצוצה גס

4 כפות רוטב סויה (אפשר להחליף לסויה ללא גלוטן)

2 כפות מיץ לימון

כפית קליפת לימון מגורדת

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

3 כפות שומשום קלוי

לרוטב:

3 כפות רוטב סויה (אפשר להחליף לסויה ללא גלוטן)

מעט אבקת וואסבי

 

אופן ההכנה:

מכינים קערה עם מים רותחים וקערה עם מים קרים.

משרים את האטריות במים הרותחים כשתי דקות, מסננים ומעבירים לקערה עם המים הקרים לשלוש דקות.

מסננים היטב ומעבירים לקערה יבשה.

מוסיפים לאטריות עלי ארוגולה, כוסברה וג'ינג'ר כבוש.

מערבבים בקערית את הסויה, מיץ וקליפת הלימון, המלח והפלפל.

יוצקים על האטריות ומערבבים בעדינות.

מחלקים את סלט האטריות לשש צלחות אישיות ומפזרים עליהן את השומשום.

פורסים את הדג לפרוסות ומניחים על כל ערימת אטריות שלוש פרוסות.

מערבבים את הסויה עם הווסאבי ומגישים בקערית קטנה בצד.

 

בתיאבון!

 

לרשימת הסניפים המלאה לחצו כאן >>