פשטידת פסטה - לפני (צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב)
פשטידת פסטה - המרכיבים | צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב
פשטידת פסטה - אחרי (צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב)
פשטידת פסטה - קלה להכנה וטעימה בטירוף | צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

זמן הכנה: 10 דקות
זמן הכנה כולל: 45 דקות
עלות: כ-45 שקלים

המרכיבים:
1 חבילת פסטה
1 מיכל שמנת מתוקה
150 גרם קשקבל מגוררת
150 גרם פרמזן מגוררת
100 גרם צהובה פשוטה מגוררת
2 ביצים
2 עגבניות חתוכות לקוביות
2 שיני שום קצוצות
1 כף תימין טרי
מלח ופלפל שחור גרוס
כף שמן זית

אופן ההכנה:

1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומניחים בצד.

2. מערבבים בקערה את כל המצרכים, למעט הפסטה. מוסיפים גם את הפסטה, מערבבים ומעבירים לתבנית פיירקס.

3. מזלפים את שמן הזית מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 35 דקות.

* מומלץ ואף כדאי לאיזון הקלוריות לצרף סלט קטן למנה.

מתכון: דנה אלמוסני
צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
המרכיבים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות