אוכל
אוכל טוב

גלירומא: פיצרייה חלום בדיזנגוף

מאחורי הפיצרייה החדשה בדיזנגוף יש את כל החומרים הנכונים: הבעלים הם זוג נשוי, את המתכון הסודי הם למדו כמה חודשים ברומא מפיציולו מקצועי והבצק מוכן בדרך מסורתית של התפחה ארוכה. אבל מה שהכי חשוב – יש כאן פיצה עם מרקם מושלם, בצק אוורירי ותוספות שוות ביותר

איילה כהן | אוכל טוב | פורסם 28/10/19 10:59 
גלירומא - פיצות חציל, זיתים וטרטופו (צילום: איילה כהן, אוכל טוב)
צילום: איילה כהן, אוכל טוב