ג'אנגו, המסעדה החדשה שנפתחה בתל אביב היכן שעד לא מזמן פעלה מסעדת קוקו במבינו, היא המקום החדש ביותר של קבוצת טריגר, שמחזיקה בעוד מסעדות בעיר: טריגר, פאט קאו ורוז' (זה בסדר, אם תשכחו - המלצרים יזכירו לכם). ג'אנגו משלבת את כל מה שטוב בטריגר ובפאט קאו לכדי מקום אחד: מעין בראסרי, יותר קז'ואל, שיכול להתאים גם למי שמחפש רק המבורגרים, אבל גם למי שמעדיפים לאכול את המנה העיקרית שלהם בסכין ומזלג. 

לצד ההמבורגרים (בורגר קצבים, בורגר קצבים ספייסי, צ'יזבורגר קצבים, פייק בורגר עם קציצת ביונד מיט או קריספי צ'יקן), מוצעים כאן גם שניצל שייטל, נתחים משתנים ומספר מנות פתיחה וסלטים - תפריט שמגרה את בלוטות הטעם והבחירה לא קלה מאוד. אחרי כמה התלבטויות, הזמנו כאן צ'זבורגר (74 שקלים בתוספת צ'יפס), קריספי צ'יקן (69 שקלים), חרב ואסיו (98 שקלים, ווינגס (43 שקלים) וסלט עלים (49 שקלים). 

ג'אנגו - קריספי צ'יקן (צילום: ניצן לנגר, mako אוכל)
ג'אנגו - קריספי צ'יקן | צילום: ניצן לנגר, mako אוכל

טריגר, וכך גם ג'אנגו - הם קודם כל ולפני הכל מקומות של בשר ושל קצבות - וזה ניכר. מדוע? כי המנה החלשה ביותר בארוחה היא הקריספי צ'יקן: קציצת פילה עוף טחון בציפוי פריך עם תוספת קולסלאו ורוטב חרדל-דבש. הקציצה הייתה עבה מדי, הקולסלאו אנמי מדי והביס הכולל לא עמד בציפיות, בטח שלא לאור היצע מנות הקריספי צ'יקן הטובות שקיימות כיום בעיר. ולמרות זאת - דווקא מנת הכנפיים הייתה מעולה: ציפוי דק ופריך, זיגוג דביק בדיוק במידה שהיה גם מתוק, גם מלוח ובעל חריפות מעודנת. אפילו את עלי החסה שעליהם הונחו הכנפיים סיימנו. 

ג'אנגו - ווינגס (צילום: ניצן לנגר, mako אוכל)
ג'אנגו - ווינגס | צילום: ניצן לנגר, mako אוכל

אפרופו עלים, גם סלט העלים היה מצוין: עלי חסה טריים ופריכים בוויניגרט שמפנייה מאוזן ותוספת שקדים קלויים וגבינת עיזים מגוררת. מנת ביסטרו קלאסית וכיפית שמהווה אלטרנטיבה למי שפחות בעניין של קומבו המבורגר וצ'יפס. המנה הבאה שאכלנו היא חרב הוואסיו (98 שקלים) - קוביות ואסיו שמשוחות בחמאת שומן בקר ונצרבות הפלנצ'ה. זהו בשר פחות שמן, בעל טעם ייחודי ועמוק יותר ומרקם לעיס יותר, הזדמנות לבעלי המקום להזכיר את המומחיות בבשר ולא להגיש מנת סטייק וצ'יפס גנרית ולצאת ידי חובה. 

ג'אנגו - סלט עלים (צילום: ניצן לנגר, mako אוכל)
ג'אנגו - סלט עלים | צילום: ניצן לנגר, mako אוכל
ג'אנגו - חרב ואסיו (צילום: ניצן לנגר, mako אוכל)
ג'אנגו - חרב ואסיו | צילום: ניצן לנגר, mako אוכל

וכנראה גולת הכותרת: ההמבורגר. ליתר דיוק, צ'יזבורגר. כמו בפאט קאו, גם בג'אנגו מגישים את הקציצה "ערומה" - ללא תוספת ירקות - רק קציצה, גאודה ואיולי. זה לא גימיק, אלא בחירה מנומקת של מי שרוצים לתת לקציצה מקום של כבוד, ובמקרה הזה היא משתלמת: הקציצה (מידת עשייה מדיום) השמנמנה התמזגה עם הלחמנייה הרכה והאיולי לכדי ביס טעים ומספק ובתוספת הצ'יפס מקבלים כאן יופי של מנת המבורגר. אז נכון שהקריספי צ'יקן קצת מוריד מההילה של נבחרת ההמבורגרים כאן, אבל אם לא סופרים אותו - הארוחה בג'אנגו ללא ספק הייתה מספיק טובה כדי להצדיק ביקור נוסף. 

ג'אנגו - צ'יזבורגר (צילום: ניצן לנגר, mako אוכל)
ג'אנגו - צ'יזבורגר | צילום: ניצן לנגר, mako אוכל

ג'אנגו. הלל הזקן 12, תל אביב. טלפון: 03-6317773. שעות פעילות: ראשון-שבת, 12:00-23:00. לא כשר