אוכל
אוכל טוב

חצי נחמה

השקד היא אחד מאותם מקרים נדירים של מסעדות שהחזיקו מעמד כנגד כל הסיכויים. עם תאוות חיים בלתי מוסברת ויכולת הישרדות פלאית, היא עוברת למקום חדש (מעבר לכביש, אבל בגילה זה הרבה) ומוכיחה שלנוסטלגיה האשכנזית יש עוד מה להציע, אבל פחות מה לחדש. למרות זאת, את הקרפצ'ו עם השמיר היינו לוקחים איתנו חזרה לאירופה

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 21/04/16 10:08 
מסעדת השקד (צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב)
סלטי השקד. מי צריך אותם? לא נעים להגיד, אבל זו נדיבות יתר | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב