אוכל
אוכל טוב

דלתות מסתובבות

מה קרה לק-פה האנוי, המסעדה הכי מדוברת, רותחת, מיוחצנת ומושקעת שנה אחרי שנפתחה? זה בדיוק מה שהמבקר בדק השבוע. הוא גילה שהמנות הבינוניות הפכו לעוד יותר מרושלות וסתמיות ושהעיצוב הסקסי נשחק והתיישן כמו נודלס שנשכחו במקרר. המסעדה השנייה אליה חזר, אונזה, שברה לו את הלב ולא נותר בה זכר לאוכל הטורקי הטעים והעשיר שהגישה לו פעם

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 28/06/18 13:40 
אונזה סוטלאץ' (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור