אוכל
אוכל טוב

קומסי קומסה

מסעדות ב"אווירה צרפתית" צצות לאחרונה כמו פטריות אחרי הגשם, ואחרונה להצטרף לטרנד היא הוטל דה ויל שמעוצבת כמו ביסטרו בפריז ומגישה אוכל בהתאם. סליחה, אמרנו בהתאם? הסטייק שרוף, הצ׳יפס פושר והברולה גרגרי. מזל שהייתה ארוחה שנייה. אולי יש תקווה לשיפור. אבל בפעם הבאה נא להשקיע בתוכן ולא רק בקונספט ובעיצוב

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 19/07/18 13:00 
הוטל דה ויל צ'יפס וקוויאר (צילום: בן יוסטר, יחסי ציבור)
לא פריך ולא טרי | צילום: בן יוסטר, יחסי ציבור