השף יונתן רושפלד לא נח לרגע, ורק כמה שבועות לאחר שהודיע על פתיחת מסעדת ארוחת ערב בירושלים, במקומה של מסעדת קבלייר הוותיקה, הוא מכריז על תאריך פתיחתה של ארוחת ערב מהים, המסעדה השלישית שלו בדרכו העצמאית לאחר הפרידה מקבוצת עדי'ס לייפסטייל.

יונתן רושפלד (צילום:  רמי זרנגר)
ושוב נצאה אל הדרך. והפעם: ארוחת ערב מהים | צילום: רמי זרנגר

ארוחת ערב מהים, שתתמקד בדגה טרייה, תיפתח בשבוע הראשון של ספטמבר בחלל הפנימי של מלון בראון בתל אביב - מלון בוטיק שעד כה פעל על הגג שלו בר מבוקש אך טרם הופעלה בו מסעדה. מדובר בחודש אחד בלבד אחרי פתיחתה של ארוחת ערב בירושלים, שאמורה לפתוח דלתות ב-2 באוגוסט.

את "ארוחת ערב" הראשונה פתח רושפלד לפני כמה חודשים יחד עם השף עודד סיידא, במיקום שכונתי ואינטימי ברחוב לונץ בתל אביב. מאז פועלים השניים להרחיב את עסקיהם יחד, ולאורך שבועות חיפשו מקום לפתוח בו את גרסת הדגים של המסעדה. טרם ידוע עם מי ישתפו רושפלד וסיידא פעולה במיזם החדש, אך רושפלד כבר הכריז כי מדובר במסעדה על טהרת הדגה הטרייה מהים התיכון בלבד.

ארוחת ערב מהים. מלון הבוטיק בראון TLV, קלישר 25, תל אביב.

כל חדשות האוכל