קרנבירה צלעות (צילום: דניאל לילה,  יחסי ציבור )
צלעות בקרנבירה. מגוון מנות שוות | צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור

 

קרניבורים, יש לנו בשורות טובות 

מגוון צלעות בקרנבירה, תל אביב
השף יוגב ירוס מציע בקרנבירה, מסעדת הבשר של ליטל איטלי, מבחר מנות חדשות של צלעות מעושנות. בין המנות: הסקוטאדיטה - ספריבס טלה מבושלות בציר ירקות ארומטי על יוגורט בופאלו וסלטון חריף של פלפלים קלויים ומנטה; שורט ריב בקר מושרות בעשבים טוסקניים ומזוגגות בברביקיו בלסמי ושמן צ׳ילי; ספריבס לבן מעושנות ברוטב ברביקיו "אגרו דולצ'ה" (חמוץ-מתוק) וצלויות בתנור אבן עם תפוחים חריפים. 

Little Italy - קרנבירה, קפלן 20 תל אביב, מתחם שרונה, 03-6979000

חג פסח שמח מאין כמוהו בפייסבוק שלנו

קרקס על גחלים, יקב עגור
חוות צוק ובר היין ברוט עורכים ב-10 באפריל את האירוע "קרקס על גחלים" ביקב עגור. כמתבקש מהשם יוכנו במקום מגוון בשרים (טלאים, עופות, ברווזים וחומרי גלם נוספים מעמק האלה) במסגרת ג'אם סשן של השפים יאיר יוספי, עומר בן גל ותומר צוק. את האירוע ילוו די.ג'יי ומבחר משקאות אלכוהוליים, והוא יתקיים מהשעה 11:00 במושב עגור. 290 שקלים למבוגר, 100 שקלים לילד עד גיל 12, ילד עד גיל 6 חינם. 

יקב עגור, מושב עגור, לכל הפרטים: zuk-farm.co.il  

אוכל מוכן ראש השנה חוות צוק (צילום: אנטולי מיכאלו,  יחסי ציבור )
לחובבי בשר וטבע: קרקס על גחלים | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

פסטיבל נקניקיות ובירה במיטרי, תל אביב
במשך כל חודש אפריל ייערך במיטרי פסטיבל נקניקיות ובירה. בין הנקניקיות שיוגשו במקום (כולן בעבודת יד): נקניקיית ציידים - נקניקייה צ'כית עם בשר לבן, בשר עגל ופלפלים כבושים; בוואריה - נקניקייה מבשר לבן, עגל מוסקט, פלפל לבן וג'ינג'ר; מרגז - נקניקייה מבקר וטלה עם כוסברה, שומר ופלפל צ'ילי; וצ'וריסו - נקניקייה מבשר בקר מתובל בפפריקות שונות, כמון ושום. עלות הנקניקיות בליווי חצי ליטר בירה - 49 שקלים. בנוסף תתקיים במקום בימים ראשון-רביעי שעה שמחה, שבמסגרתה יינתנו 50 אחוזי הנחה על כל התפריט בשעות 18:00-20:00.

Meatery – מיטרי, מתחם התחנה (מבנה 8), תל אביב, 03-5160008

עוד באוכל טוב:

 

קמפנלו (יח``צ: אנטולי מיכאלו,  יחסי ציבור )
באווירה רומנטית: קמפנלו מזימינים לארוחה זוגית | יח``צ: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

מה עוד טעים?

סניף חדש ופתוח בסופ"ש למאפיית זומר, תל אביב
חדשות נהדרות לחובבי הפחמימות: מאפיית זומר המוכרת פתחה סניף גדול וחדש מול גן קריית ספר בתל אביב, שיפעל גם בסופי שבוע, עם תפריט מאפים רחב שחלקו הגדול מותאם לילדים וכן מנות טבעוניות רבות. הסניף הקטן והמקורי של המאפייה ברחוב פרישמן בעיר יתמקד עתה בלחמים. בין המאפים והלחמים שיימכרו בסניף החדש: לחם תמרים, לחם זיתים, לחם שאור, לחם כוסמין (19-21 שקלים לכיכר), מבחר פוקצ'ות כמו פוקצ'ה עשבי תיבול, פוקצ'ה ארטישוקים, פוקצ'ה תרד וגבינות (10-24 שקלים לפוקצ'ה), קרואסונים, בורקסים, רוגלך ושלל מאפי בצק עלים.

זומר, יהודה הלוי 123, תל אביב, ראשון-חמישי 7:00-21:00, שישי 7:00-17:00, שבת 8:00-21:00 

שצ'ופק חוגגת 20 שנה, תל אביב
המסעדה הוותיקה חוגגת 20 שנות פעילות עם הטבות שיינתנו במהלך כל חודש אפריל כמו מגוון רחב של מנות, יינות ומשקאות במחיר 20 שקלים בלבד.  

שצ'ופק, בן יהודה 256, תל אביב, 03-5441973

בר מסעדה חדש בשם השרינק בתל אביב
בר מסעדה חדש בשם השרינק נפתח לפעילות בתל אביב. על האוכל במקום מופקד בן הלל (בעבר צפון אברקסס, מול ים, אימפריאל ועוד) ובתפריט מנות כמו סלט אייסברג עם חסה סלנובה (23 שקלים), קציצות בקר עם ריבת בצל וגאודה על לחמניית סליידר (34 שקלים), פבלובה עם קצפת ופירות העונה (25 שקלים) ומקרל לבן עם זיתי קלמטה (32 שקלים). המקום פתוח בינתיים החל מהשעה שבע בערב ובקרוב ייפתח לשעה שמחה החל מארבע אחר הצהריים. 

שרינק, קינג ג'ורג' 2, תל אביב, 03-5548648

ארוחה זוגית במבצע בקמפנלו, תל אביב
בימים ראשון-חמישי מהשעה 17:00 ובשישי-שבת מהשעה 12:00 בצהריים מציעים בקמפנלו ארוחה זוגית במחיר 180 שקלים (לזוג). הארוחה כוללת פוקצ'ה, מנה ראשונה, שתי מנות עיקריות וקינוח לבחירה. בין המנות: קרפצ'ו בקר; פיצת עוף, זיתים ופטריות; פיצה בולונז - עגבניות, בולונז, מוצרלה ופרמזן; ניוקי תפוחי אדמה טבעוני; קנלוני עגל ברוטב בשמל; נקניקיה סיציליאנית - בתוספת תפוחי אדמה, בצל, צימוקים וצנוברים. 

קמפנלו, בן יהודה 230 פינת נורדאו, תל אביב, 03-544-5558

פיצרייה חדשה ביפו העתיקה
פיצה איטלקית בשם אולד ג'אפה נפתחה בכיכר קדומים שביפו. במקום מוכר אייל יפה פיצה מלבנית לפי משקל, עם מגוון תוספות. המקום יהיה פתוח מהשעה 12:00 בצהריים ועד הלילה. 

אולד ג'אפה, כיכר קדומים, סמוך לכנסיית סנט פיטר, יפו העתיקה 

קוקטיילים חדשים באבושדיד, תל אביב
בבר המסעדה אבושדיד החליטו לשדך בין מנות במסעדה לקוקטיילים חדשים. בין הזוגות שרקחו במקום: בלאדי מרי עם שוט וודקה, סלייס של עגבניית שרי, טבסקו, ווסצ'סטר וסלרי שהולך עם מנת ברבוניות מטוגנות, רוטב בלדי מרי, צזיקי שורשים וצ'ימיצ'ורי חצילים; קוקטייל קובה ליברה - רום, לימון מיובש וג'לי קולה שיוגש לצד סשימי טונה אדומה, עגבניות מתוקות צבעוניות וצלויות, פלפל שושקה, טרגון ויוגורט; רסטי נייל עם ברבן, דרמבוי וג'ל תפוז שיוגש לצד תפוח אדמה מדורה, סלמון מעושן ואיולי שמנת חמוצה.

 אבושדיד, לבונטין 16, תל אביב, 03-6298822  

ספייסז (צילום: אייל קרן,  יחסי ציבור )
חנות קונספט חדשה ושווה. ספייסז | צילום: אייל קרן, יחסי ציבור

מאפיית בוטיק חדשה בקריית אונו
מאפייה חדשה בשם ג'ייקובס נפתחה במתחם הקאנטרי בקריית אונו. במקום, שמפעיל גם בית קפה, מציעים ארוחות קלות של כריכים, מאפים, סלטים וקישים לצד מבחר לחמים מרשים של האופה חיליק אפרים. תוכלו למצוא שם לחם מ-100 אחוז קמח שיפון מלא, לחם שיפון קימל, לחם "האיכר" עם חמוציות ואגוזים, לחם איטלקי, בריושים, בגטים ופלוטים. המקום פתוח בראשון-חמישי מ-07:00 עד 22:00, ובימי שישי עד 15:00.

מאפיית ג'ייקובס, איתן 1 (מתחם הקאנטרי החדש), קריית אונו, 03-551133. 

מה עוד חדש?

סניף קונספט חדש לספייסס, קניון איילון, רמת גן 
רשת ספייסס פתחה חנות קונספט חדשה, חמישית במספר, ובה מבחר דגים מעושנים, תבלינים, חלבה ושמנים, וגם גאדג'טים למטבח ומוצרים רבים מרחבי העולם. 

ספייסס, קניון איילון, קומה שנייה, רמת גן 

>> כל חדשות האוכל
>> מתכונים לפסח