ויקי ג'אן (יח``צ: ינאי יחיאל)
ויקי ג'אן. מהמסך לפרקטיקה | יח``צ: ינאי יחיאל

השף אבי לוי היה המתמודד הראשון שסלל את הדרך למתחרי תכנית הריאליטי מאסטר שף אל עולם הקולינריה המקצועי, עם פתיחת מסעדתו המוציא בירושלים ואחריה בית הכוון. לאחר מכן, הגיעו מתמודדים נוספים שחילטרו בבישול מקצועי כמו פאולין שובל וג'וש סטיל וכעת, אל החבורה הזאת מצטרפת גם ויקי ג'אן, שפתחה להרצה מקום חדש במושב נווה ימין, בסמוך לכפר סבא.

"יצרתי מקום שמתחבר למצב שלי כאמא לשלוש בנות", מספרת ג'אן על בית הקפה-המסעדה החדש שלה שנקרא "אגמים בוטיק קפה" וייפתח באופן רשמי אחרי סוכות. "מצאתי פה נישה שקרובה לבית שלי ומאפשרת לי לארח בתחושה ביתית. המקום נולד מצורך שמצאתי למקום שבו אפשר לאכול וליהנות גם עם הילדים או התינוקות".

>>בואו לקרוא מה עוד טעים בפייסבוק שלנו

ויקי ג'אן עוגת פקאן (צילום: ערן חן)
עוגת פקאן מעשה ידיה של ג'אן | צילום: ערן חן

בינתיים ג'אן בעיקר אופה שלל עוגות ועוגיות עד שהיא תחל בהגשת התפריט המלא שיכלול גם כריכים, סלטים, ארוחות בוקר וקישים שונים, לצד מנות ספיישל מתחלפות שהיא תגיש מדי יום כמו קוסקוס עם ירקות,דגים מרוקאים, מרקים, פסטות מיוחדות ועוד. בין המאפים שניתן למצוא כיום במקום ולרכוש הביתה - עוגת תפוזים, עוגת סולת, עוגת פרג, עוגת תפוחים, פאי שוקולד, פאי פקאן, פאי פירות, פחזניות, מקרונים ועוד (25 שקלים לחבילת עוגיות ו-40 שקלים לעוגה הביתה).

עוד באוכל טוב:

ויקי ג'אן עוגת גבינה (צילום: ערן חן)
ויש גם עוגת גבינה | צילום: ערן חן

המקום יהיה פתוח עד שעות אחר הצהריים ובערבים יתקיימו בו סדנאות בישול שונות למבוגרים, בהם תארח ג'אן גם מתמודדים נוספים שהתחרו לצדה. "נציע כאן סדנאות לאפייה ולבישול למבוגרים, כמו סדנת אוכל איטלקי של בני בן ישראל מהתכנית", אומרת ג'אן. "בשעות הצהריים נערוך גם חוגים לילדים שיכללו בישול ואפייה אותם אני אעביר".

קפה אגמים יגיש אוכל חלבי כשר (ללא תעודה). הוא נקרא על שם בתהּ של ג'אן, אגם, וכן כולל את שם העסק הקודם שלה "אגמים", שעסק בציוד לתינוקות. גם בבית הקפה החדש משלבת ג'אן את אהבתה לילדים ומציעה במקום חדר משחקים לילדים ותינוקות ואף חדר לצילומי סטודיו של משפחות. "זה מקום קטן ואינטימי שנמצא בנבכי המושב", היא אומרת, "אני משלבת כאן את כל הדברים שאני אוהבת אמהות, אוכל, בישול ואירוח".

אגמים קפה בוטיק. הברוש 61, נווה ימין. ראשון-חמישי 9:00-16:00 אחה"צ (בערב יתקיימו סדנאות). טלפון: 09-7688996.


>> לכל חדשות האוכל