1+1 על כל הסושי בימי שני בבומביקס מורי, קריית אונו

המסעדה האסייתית בומביקס מורי יוצאת במבצע חדש בכל ימי שני: כל מי שיזמין רול סושי יקבל אחד נוסף חינם. המבצע תקף רק בישיבה במקום.

בומביקס מורי. שלמה המלך 35, קריית אונו. 03-5088999

באסטיה - מסעדה חדשה ברעננה

בקניון רננים נפתחה מסעדת באסטיה, מטבח שוק של השפית שרון גבאי, עם אווירה שמחה והמון צ'ייסרים. בין המנות: סמטוחה בבאסטיה - פיתה פתוחה עם עוף ובקר, סלט בצל, עגבניות, חצילים שרופים, טחינה, זעתר וסומק (42 שקל); צ'רלי ביטון - נקניקיות מרגז פיקנטיות, בצל על האש, תפוח אדמה, ביצה, פלפל צ'ומה, לימון כבוש ואיולי שיפקה (46 שקל); ויקי כנפו - קבב מרגז פיקנטי, בצל על האש, טחינה, חציל קלוי, עגבניות שרופות ובצל על האש (46 שקל) ועוד.

באסטיה. קניון רננים, רעננה.

ארוחה יפנית במסעדת אואזיס, תל אביב

ביום ראשון 24.6 יתארחו שני שפים יפנים במסעדת אואזיס של השפית רימה אולברה: shoji hamana - שף שגרירות יפן בישראל ו roy suehiro - השף של מסעדת שיראטויה. לצד התפריט הרגיל של המסעדה אפשר יהיה להזמין ארוחת 6 מנות יפנית. 175 שקלים לארוחה צמחונית ו-250 שקלים לארוחה עם בשר או דגים.

אואזיס. מונטיפיורי 17. 03-6206022

אואזיס (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
אואזיס | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

פסטיבל אוכל רחוב בקניון שרונים, הוד השרון

השבוע, בימים רביעי עד שישי, ייערך פסטיבל אוכל רחוב בקניון שרונים בשעות 17:00-23:00 (בשישי עד שעה 15:00), עם דוכנים של מנות אוכל רחוב מכל העולם. במקום יפעלו גם דוכנים של רחל בן אלול ממאסטר שף, דוקטור שקשוקה והפריקסה של אלי מרמלה.

מתחם שרונים. הרקון 2, הוד השרון

תפריט חדש בסינטה בר הכשרה, חיפה

סניף האקספרס הכשר של סינטה בר מתחדש עם מנות חדשות כמו סיגר טלה מוגש עם טחינה, אריסה פיסטוק וצנובר; כריך פרגית טנדורי - פרגית עטופה ברוטב קארי פיקנטי עם בצל ירוק ובוטנים; כריך חזה עוף ואווז צלוי וכריך שווארמה טבעונית - נתחי סויה על הפלנצ'ה, בצל מטוגן, טחינה , פטרוזיליה עגבנייה ובצל סגול.

סינטה בר הכשר. קניון שער הצפון, דרך חיפה 30, קריית אתא. 04-6601234/5

פופ אפ של השף יגאל מולנר לשבוע באושימרקט, כפר סבא

מתחם אושימרקט יארח לשבוע אחד, בתאריכים 2-8 ביולי את "סטריט גורמה", פופ אפ של השף יגאל מולנר מקייטרינג מויאר. בין המנות שיוגשו שם: שווארמה שוק טלה, חומוס שעועית לבנה, בצל כבוש ופיתה זעתר; כנאפה ברווז עם קרם חציל שחור, לימון כבוש, קרמל כורכום, פיסטוק קלוי וטחינה; סלופי לחי עגל, צ'יפס כרישה וקרם חזרת לבנה ועוד. המחירים ינועו בין 30 ל-50 שקלים למנה.

אושימרקט. מתחם הבילוי אושילנד, עתיר ידע 4, כפר סבא

תפריט קיץ חדש בגודנס, תל אביב

דיינר הרחוב הטבעוני גודנס מתחדש בתפריט קיץ עם מנות כמו Dip&Chips - רצועות טופו מושרות במרינדת לימון כבוש ואצות בציפוי פנקו. מגיע עם מנת צ'יפס (44 שקלים); לזניית RAW – שכבות זוקיני עם רוטב עגבניות מיובשות, פלפלים ופטה פקאן על מצע קרם קשיו חמצמץ (44 שקלים); שווארמה ארטישוק בטורטיה - ארטישוק, זוקיני ובצל צרובים על הפלנצ'ה עם שקדים, איולי, חסה ועגבניות (38 שקלים) ועוד.

גודנס. קינג ג'ורג' 41, תל אביב 03-9384499

שרונה מרקט חוגג 3 שנים, תל אביב

שרונה מרקט חוגג 3 שנים להקמתו עם דוכן שימכור למשך שלושה שבועות 10 סוגים של עוגיות מיוחדות שבנו סלבס ושפים, כאשר חלק מההכנסות ייתרם לעמותת "מלאכי יום הולדת". העוגיות ימכרו ב-18 שקלים או 25 שקלים לעוגייה עם גלידה ותוספות. בין העוגיות: העוגייה של יעל גולדמן: המנוקדת - עוגיית וניל מנוקדת בריבת חלב, קרמל מלוח ו-mnm's; העוגייה של דנה גרוצקי: המתוחכמת - עוגיית שוקולד צ'יפס עם שברי ג'נדויה ופררו רושה; העוגייה של שף ישראל אהרוני: האלגנטית - עוגיית חמאת בוטנים עם שברי ג'ינג'ר מסוכרים ועוד.

יום הולדת, שרונה מרקט (צילום: אביב חופי,  יחסי ציבור )
יום הולדת, שרונה מרקט | צילום: אביב חופי, יחסי ציבור

תפריט חדש בפאב הבראון, חיפה

הפאב הוותיק בראון בחיפה משיק תפריט חדש עם מסיבת צהריים ב-29.6 שתכלול דיג'יי, בירה, ארטיקים וקרטיבים שיחולקו חינם ועוד. בין המנות החדשות: כריך NYC DELI - קורנדביף, עגבנייה על הגריל, איולי חזרת, ארוגולה ובצל סגול (59 שקלים); שווארמה בראון סטייל - שווארמה פרגית בפיתה, טחינה, בצל סומק (59 שקלים); כריך פילי צ'יז סטייק - פרוסות דקות של סינטה וגאודה, בצל מטוגן, עגבנייה ומיונז צ'יפוטלה (59 שקלים) ועוד.

בראון. מוריה 131, חיפה. 04-8112391

מסעדת אריא חוגגת יום הולדת 5 ומארחת את "מול ים", תל אביב

מסעדת אריא חוגגת 5 שנים ולכבוד המאורע יתארח בה השף יורם ניצן ממסעדת מול ים המיתולוגית ביום רביעי, 27.6, עם מנות קלאסיות של מול ים ומנות מיוחדות שיצר יחד עם גיא גמזו, השף של אריא. בין המנות: לובסטר בנדיקט (98 שקלים); ברבוניות על פסטה שחורה (75 שקלים); צדפות וונגלי בחמאת שרדונה עם אספרגוס (138 שקלים); פילה בר ים על צלי כרוב אדום (128 שקלים) ועוד. 

אריא. נחלת בנימין 66, תל אביב. 03-5296054

חמארה מזרח אירופאית חדשה במסעדת קיטון, תל אביב

לקראת הקיץ תהפוך מסעדת קיטון הוותיקה לחמארה מזרח אירופאית בשעות הלילה, בשעות 22:00-2:00 עם מוזיקת עולם, אלכוהול ומאזטים כמו קנישס - בצק תפוח אדמה ממולא בבשר עם רוטב בשר ובצל מטגן (34 שקלים); כרוב ממולא עם נגיעת חזרת (38 שקלים); חמין עם יוגורט קר (14 שקלים); קניידלך על עלים ירוקים (12 שקלים); מטיאס בשמן זית ובצלים (21 שקלים); איקרה לבנה (19 שקלים); כבד קצוץ עם בצל מטוגן (19 שקלים) ועוד.

קיטון. דיזינגוף 145, תל אביב

מסעדת מלגו ומלבר מארחת את יקבי הרי יהודה, תל אביב

מסעדת מלגו ומלבר תארח בימים שני ושלישי (25-26.6) את יקבי צרעה, ספרה ופלם מהרי יהודה, עם תפריט יין מיוחד של יינות הדגל משלושת היקבים כולל יינות שבדרך כלל לא נפתחים לכוסות. לצד היין יוגשו מנות ספיישל של השף מוטי טיטמן.

מלגו ומלבר. רוטשילד 142, תל אביב. 03-6314214