אוכל
אוכל טוב

הגל העולה: שתי מסעדות בשר חדשות וכשרות באיזור השרון

טירוף המסעדות הכשרות לא עוצר לרגע, ועכשיו מצטרפות אליו שתי מסעדות בשר חדשות, הפעם באיזור השרון. הכירו את ריי בשרים בקדימה, שתעניק לכם חוויה קרניבורית כוללת, ואת בריסקט בחדרה שתביא לאיזור את בשורת הבשר המעושן. מעדיפים לקחת איתכם את הבשר הביתה? זה לגמרי אפשרי

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 02/01/17 07:06 
בריסקט חדרה כריך בשר (צילום: אביטל בוברמן,  יחסי ציבור )
כריכי בשר ישירות מהמעשנת. בריסקט | צילום: אביטל בוברמן, יחסי ציבור