כשהקורונה היכתה בנו לראשונה מסעדת פופ אנד פופ במגדלי הארבעה בתל אביב בדיוק עמדה להיפתח, ומתוקף הנסיבות ההשקה החגיגית התחלפה לה בבשורות קצת פחות נוצצות. נכון לעכשיו המסעדה עדיין עומדת סגורה, אבל מה שכן נפתח הוא פרויקט שגם בימי הסגר יכול לפעול - קונדיטוריה של השף קונדיטור עופר בן נתן. קוראים לה פופ אנד פופ בייקרי, והיא פתחה את שעריה ממש היום בלובי המגדלים.

את המסעדה עצמה מוביל השף שחף שבתאי, שעובד עם בן נתן כבר כמה שנים, והוא גם נותן הטון של התפריט, שמתמקד באינטרפרטציה שלו למפגש של האוכל האסייתי והמטבח האיטלקי, בתוספת קונדיטוריה. כך למשל תמצאו בקונדיטוריה החדשה עוגיות פרמזן וטוגראשי, פודינג צ'יה, עוגיות קנטוצ'יני וטפיוקה, לצד מאפים, קינוחים וכריכים שגרתיים יותר.

עופר בן נתן קונדיטוריה  (צילום: עופר בן נתן ,  יח"צ)
עופר בן נתן קונדיטוריה | צילום: עופר בן נתן , יח"צ
קרואסון עופר בן נתן  (צילום: יונתן בן חיים,  יח"צ)
קרואסון עופר בן נתן | צילום: יונתן בן חיים, יח"צ

במהלך הקורונה הפעיל בן נתן פופ אפ של קרואסונים מיוחדים שהפך ללהיט משלוחים ברחבי תל אביב, והוא מביא איתו את הקונספט גם למקום החדש - עם מגוון רחב של קרואסונים בציפויים ומילויים שונים. בין הווריאציות של בן נתן על הקרואסונים שמעטרים את הוויטרינה המרכזית של המקום תמצאו קרואסון במילוי קרם פטל ומי ורדים; קרואסון במילוי קרמל מלוח וציפוי שוקולד בלונדי; קרואסון שוקולד ופררו רושה; קרואסון במילוי קרם וציפוי קורנפלקס; ויש גם אופציה למלא את הקרואסון הקלאסי או השקדים במילוי של גלידת אמרטו. 

עוד תמצאו כאן קרואסון גלילי עם זעתר טרי, תרד וסומאק; דייניש מלוח עם גבינות ועגבניות מיובשות; קרואסון מלוח במילוי בשמל כמהין ופטריות; עוגות שמרים אישיות; בריוש ממולא שוקולד, או במילוי מלוח של גבינת עיזים וזיתי קלמטה; דייניש פיסטוק ושוקולד; בראוניז; בורקס 3 גבינות; בורקס בטטה וגבינת סנט מור; מרשמלו מנגו; עוגיות קורנפלקס; עוגיות שוקולד צ'יפס; עוגיות זעתר פקורינו; וכן מגוון פוקאצ'ות וכריכים, מארזי עוגיות ועוגות בחושות מתוקות ומלוחות.

עם פתיחת המסעדה תייצר עבורה הקונדיטוריה את המאפים וחלק מהמתוקים שיוגשו בה, ובינתיים היא פתוחה במתכונת טייק אווי בלבד. שעות הפתיחה הן בימים א'-ה' ב-8:00-17:00, אבל הן עתידות להתרחב בהמשך.

קונדיטוריה פופ אנד פופ. לובי מגדלי הארבעה, רחוב הארבעה 28, תל אביב