אוכל
אוכל טוב

אייל שני לא נח: סניף שני למזנון בניו יורק

הישג אדיר לשף הישראלי וקבוצת המסעדנות שלו, עם סניף שני (וגדול יותר) למזנון, הפעם במיקום עוד יותר מרכזי. המקום החדש ייפתח עוד קצת פחות משבועיים, והתפריט יכלול לא מעט חידושים: פיתת קבב, פיתת שרימפס קריסטל, פיתת אבוקדו וביצה, פיתת חריימה ואפילו את השניצל המפורסם במילוי פירה ממסעדת מלכה הכשרה של שני

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 05/03/19 07:00 
שניצל פירה של מסעדת מלכה הכשרה (צילום: אריאל עפרון, יחסי ציבור)
מגיש שניצל-פירה לאמריקאים: עוד הישג לאייל שני | צילום: אריאל עפרון, יחסי ציבור