תפריט קיץ מוזל באייבי, תל אביב
המסעדה משתפת פעולה עם יקב תבור ומציעה תפריט של מנות קטנות ואלכוהול במחירים מוזלים, כולל יין קיץ חדש מבית היקב במחיר 48.90 שקלים לבקבוק. בין המנות המוצעות בתפריט: סביצ'ה דג ים בעלה חסה (54 שקלים), שעועית ירוקה חלוטה (37 שקלים), נקניקיות מרגז פורל בלחמנייה (49 שקלים) ותפוחי אדמה מעושנים ומטוגנים (33 שקלים).

אייבי. לינקולן 16 תל אביב. 03-7775161

תפריט חדש באייבי (צילום: אסף דוקטור, יחסי ציבור)
תפריט חדש באייבי - נקניקיית מרגז פורל בלחמנייה | צילום: אסף דוקטור, יחסי ציבור

 

4sea, מסעדה חדשה בהרצליה
מסעדה חדשה נפתחה בהרצליה פיתוח עם תפריט רחב שכולל מגוון מנות סושי ומבחר מנות פיוז'ן נוספות. בין היתר תמצאו במקום פטה כבד עם ריבת שרי על בריוש (45 שקלים), קרפצ'יו בקר עם ארוגולה, בלסמי ושמן זית (42 שקלים) ,טטאקי טונה מצופה שומשום, שרי, צ'ילי חריף וביצה רכה (44 שקלים) וריזוטו ירוק עם פטריות, תרד, קארי, חלב קוקוס, שום וכוסברה (65 שקלים). בתפריט הסושי יציעו פה מנות כמו קריספי רייס טונה - טרטר טונה חריף עם אבוקדו וטוביקו וואסבי על ריבועי אורז פריכים (52 שקלים) ורול טריקולור ובו סלמון, טונה, ילוטייל, חסה ואבוקדו עטוף במלפפון על קרם גזר עם דאשי (52 שקלים).

4sea. רמת ים 60, הרצליה. 09-7898181

מסעדת 4SEA החדשה (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
מסעדת 4SEA החדשה | צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור
מסעדת 4SEA החדשה - ניוקי (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
מסעדת 4SEA החדשה - ניוקי | צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור

סיור טעימות לילי בשוק מחנה יהודה, ירושלים
החל מהשבוע, בשעות 20:00-23:00, יציעו ב"הלו יודה" סיור לילי חדש בשוק במחיר 229 שקלים למשתתף. במהלך הסיור יוצעו טעימות של מבחר מנות מרחבי השוק כמו מיץ אתרוג, צ’ייסר עראק פסיפלורה או לימונצ’לו, חומוס, פלאפל, כנאפה ירושלמית, סביצ'ה דגים ועוד. יש להירשם לסיור מראש.

מעדני הטבע, מעדניית בוטיק חדשה
חן זבולון פתח מעדנייה טבעונית חדשה עם מבחר גבינות טבעוניות להזמנה הביתה. בין האופציות פה: גבינת פחם חצי קשה - גבינת קשיו פרוביוטית בתוספת פחם פעיל (39 שקלים), גבינת קשיו חצי קשה עם עגבניות מיובשות ובזיליקום (39 שקלים), רוקפור קשיו מיושנת (39 שקלים) וחמאת שום שחור - חמאה מלוחה על בסיס קשיו מותסס (27 שקלים). 

לפרטים נוספים

מעדני הטבע (צילום: אלינה פסיקוב, יחסי ציבור)
מעדני הטבע | צילום: אלינה פסיקוב, יחסי ציבור

תפריט חדש ביאקימונו הילטון, תל אביב
המסעדה האסייתית מציעה תפריט עסקיות ב-99 שקלים שניתן לאכול במקום עד 16:00 מדי יום. הארוחה העסקית כוללת מנות פתיחה של מרק ומתאבנים, מנה עיקרית ותוספת, קפה וקינוח. בנוסף מציעים כאן ארוחת ערב זוגית בפורמט של טעימות במחיר של 500 שקלים לזוג.

יאקימונו הילטון. מלון הילטון, הירקון 205, תל אביב.

בראנץ' חדש בסילו, חולון
המסעדה מציעה בימי שישי ארוחת בראנץ' חדשה במתכונת של צלחות שיוגשו למרכז השולחן. בין מבחר המנות תמצאו פוקצ'ות, לחמניות בריוש, כרובית מטוגנת בטחינה עם בוטנים גרוסים, חמאה צהובה וקונפיטורה ביתית, סיגר פילו עם פטה ותרד, שקשוקת עגבניות בטאבון עצים, אומלט עם צ'וריסוס ופפרוני וסלט ביצים עם חרדל דיז'ון.

לפרטים

בראנץ' חדש בסילו (צילום: בן חסדאי, יחסי ציבור)
בראנץ' חדש בסילו | צילום: בן חסדאי, יחסי ציבור

קולקציית קיץ בגלידות גולדה
הגלידרייה מציעה טעמים חדשים לקיץ ביניהם גלידת שמנת קראנץ' פטל עם שבבי שוקולד, צ'אנקי לימון - גלידת קרם לימון עם שמנת וחתיכות ופל, קרייזי אננס - גלידת שמנת עם קרם אננס וחתיכות פרי, גלידת קראק פאי - גלידת שמנת עם קרם של עוגת קראק פאי וגלידת בננה עם פצפוצי שוקולד.

לפרטים נוספים

גלידות חדשות בגולדה (צילום: דרור עינב, יחסי ציבור)
גלידות חדשות בגולדה | צילום: דרור עינב, יחסי ציבור

תפריט קיץ חדש במסעדת סרפינה, תל אביב
המסעדה האיטלקית מציעה תפריט קיץ חדש עם מנות כמו סלט סלקים עם ארטישוק קונפי, עשבי תיבול, פאן-גרטטה וקרם פרש (58 שקלים), פריטו מיסטו - קלמרי מטוגן בציפוי פריך עם איולי שום ועשבי תיבול (69 שקלים) ופיצה פשה קלברזה עם סרדינים, אנשובי, צלפים, תפוחי אדמה וגבינה מלוחה (82 שקלים).

סרפינה. איינשטיין 10, רמת אביב, תל אביב. 03-6579080

חגיגות יום הסושי בפריים
הרשת מציעה ביום הסושי (18.6) מתנה של רוטב פונזו יפני על כל הזמנת קומבינציות המסעדה במשלוח או בישיבה במקום.

פריים שף& סושי בר. רמת החייל, ראול ולנברג 2, תל אביב. 03-6498080 שלוחה 2 . הראשונים 2, ראשון לציון. 03-6498080 שלוחה 3

פוד טראק חדש לאגאדיר, ירושלים
רשת ההמבורגרים מפעילה לראשונה פוד טראק שיתנייד ברחבי ירושלים בין מיקומים כמו כיכר ספרא, טיילת ארמון הנציב ועוד. משאית האוכל של אגאדיר תפעל בימים ראשון-חמישי בשעות 12:00-00:00.

פוד טראק של אגאדיר (צילום: איתן ווקסמן, יחסי ציבור)
פוד טראק של אגאדיר | צילום: איתן ווקסמן, יחסי ציבור

ארוחה וסרט במסעדת הטרקלין, תל אביב
המסעדה מציעה בימים שני, רביעי, חמישי ושבת ערבי סרטים קולינריים החל מ-20:00. במסגרת הערבים יוקרנו קטעים מסרטי אוכל ותוגש ארוחת טעימות בת 11 מנות כולל יין חופשי. המחיר לארוחה: 250 שקלים לסועד.

הטרקלין. היכל התלמוד 4 תל אביב. 03-5660013

הטבת קניות באושלינד, כפר סבא
מתחם אושלינד מציע 100 שקלים מתנה למימוש במסעדות המתחם בכל קנייה של 199 שקלים ומעלה באחת מחנויות המתחם. בין המסעדות המשתתפות: גומבה, שגב אקספרס, קמפאי, קפה גרג ולה גופרה.

לפרטים

ארוחה מיוחדת בג'ורג' וג'ון, תל אביב
השף תומר טל מארח את נאיפה מולא במסעדת ג'ורג' וג'ון בתאריכים 15-16/6. בתפריט: טרטר אינטיאס עטוף "בחלק הלבן של האבטיח" עם סלסה מעגבניות ירוקות וליים כבוש (72 שקלים); סלט מלפפונים עם לבנה מעושנת, חיטה, כוסברה ומלפפונים כבושים (65 שקלים); קעבול קובניה עם בצל שרוף, בייגלה במעשנה ועלים חמצמצים (75 שקלים); ומנסף טלה עם עוגת אורז (135 שקלים).

ג'ורג' וג'ון. אוארבך 6 תל אביב. 037269309

תומר טל ונאיפה מולא (צילום: שרית גופן, יחסי ציבור)
תומר טל ונאיפה מולא | צילום: שרית גופן, יחסי ציבור

ארוחות חדשות בבוקריה, פתח תקווה
המסעדה המירה את קונספט הבופה בארוחת חלוקה לימי קורונה עם 15 מנות טאפאס שמגיעות למרכז השולחן ובהן צזיקי, עלי גפן, פטה בפסטו, סלט עגבניות ומוצרלה, חציל קלוי בטחינה גולמית, ריקוטה אגוזים ודבש, אנטי פסטי, ריקוטה עם אגוזי מלך וסילאן, סלט ירקות גס ואבוקדו. כל המנות מוגשות בליווי פוקצ'ה במחיר 45 שקלים. בנוסף נוספו מנות חדשות לתפריט כמו רוטולו בטטה - גלילות פסטה ממולאות גבינות ברוטב שמנת בטטה (58 שקלים) וקונקיליני ירוקים עם שמן זית, מיץ לימון, שעועית ירוקה, אפונה, תרד, גרגירי חומוס ונענע (58 שקלים).

בוקריה. יכין סנטר פתח תקווה. 03-744-4760

גלידות יווניות חדשות בגרקו, תל אביב
המסעדה מציעה גלידות יווניות חדשות שניתן לרכוש במשלוח עד הבית במעדנייה של גרקו ובמסעדה. בין הטעמים: קיימאקי - גלידת יוגורט פירות יער ושקדים, גלידת חלב וקראנץ' דבש יווני וגלידת קרם עוגיות יווניות עם הל, ציפורן וקינמון.

המעדניה של גרקו. אורי צבי גרינברג 25, אזורי חן 03-6703626

סדנאות בישול בערבה התיכונה
בתאריכים 29-30/6 מציעים במושב חצבה סדנאות בישול חובקות עולם. במקום יתקיימו סדנאות לאוכל גיאורגי ולאוכל איטלקי כשבין המנות שילמדו למשל: חינקאלי, פחלי, פוקצ'ות, טיראמיסו קלאסי ועוד. משך כל סדנה כ-3 שעות ומחירה 320 שקלים.

בראנצ'ים גליליים בימי שישי ביקב הרי גליל, קיבוץ יראון
בימי שישי יציעו ביקב הרי גליל ארוחות בראנץ' חדשות על בסיס תוצרת מקומית. בארוחה ניתן יהיה לטעום גלילות חציל במילוי גבינות, עלי גפן ממולאים, קישים, פוקאצ'ות, כיסונים, פאי אגוזים, כדורי רפאלו וקינוחי כוסות לצד שתייה חמה. לפני הבראנץ' ייערך סיור יין וטעימת יינות. המחיר לארוחה: 120 שקלים לסועד.

להזמנות : 04-6868748

 

בראנץ' יקב הרי הגליל (צילום: אפרת לובל, יחסי ציבור)
בראנץ' יקב הרי הגליל | צילום: אפרת לובל, יחסי ציבור

שיתוף פעולה בין ג'פניקה לאיגי
רשת האוכל האסייתי חוברת לאיגי בחודש הגאווה ומציעה תפריט ספיישלים ש-10% מהכנסותיו יועברו לארגון. שיתוף הפעולה יחל היום ויימשך לכל אורך חודש יוני. בין המנות המשתתפות במיזם: איגי רול – סלמון נא עם בצל ירוק, קנפיו, טמאגו ואבוקדו בציפוי טונה, סלמון, טמאגו, אבוקדו, בטטה ושברי בוטנים; פיני רול – ספייסי טונה עם גבינת שמנת, ביצי טוביקו, מלפפון ובצל ירוק בציפוי סלמון מעושן; וסלט לאב גאי – פרגית קצוצה ומוקפצת, שבבי אורז, עגבניות שרי, בצל סגול, בצל ירוק, כוסברה, עלי נענע וטבעות צ'ילי אדום ברוטב תמירנדי, ליים וסויה מתוקה.

ג'פניקה ואיגי - פיני רול (צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור)
ג'פניקה ואיגי - פיני רול | צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור

ארקפה בייקרי מציעים הזמנות באינטרנט
הרשת מציעה לראשונה את מרכולתה ברכישה אינטרנטית, דרך האתר של נוי השדה. בין האופציות ניתן להזמין מגוון לחמים: 13-26 שקלים, עוגיות: 38-50 שקלים, עוגות: 42-45 שקלים ומוצרי קפה: 40-149 שקלים.