אחרי תקופת היעדרות ארוכה, חלק מהשוקולדים של עלית חוזרים בימים הקרובים רשמית למדפים. מוצרי השוקולד של עלית, שנעדרו מרשתות השיווק בחודשים האחרונים בעקבות סערת הסלמונלה שאף גרמה לסגירותו של המפעל, חוזרים בחלקם במתכונת מעט שונה, בשיתוף פעולה עם חברת השוקולד העולמית המוכרת בארי קליבו.

ראשון החוזרים למדפים הוא שוקולד פרה מריר של עלית, שמותאם גם לאפייה וגם לאכילה (מכיל 32 אחוזי חמאת קקאו). פרופיל הטעם, כך לפי מנהלת השיווק של חטיבת הממתקים של עלית, הותאם לזה הישראלי המוכר במטרה לשחזר את הטעמים של שוקולד הפרה המריר שכולם מכירים בארץ כבר עשרות שנים.   

שוקולד אגוזי לוז עלית  (צילום: סטודיו שטראוס, יחסי ציבור)
שוקולד אגוזי לוז עלית | צילום: סטודיו שטראוס, יחסי ציבור

למי ששואל את עצמו, השוקולד עצמו מיוצר בתקופה הקרובה, עד לפתיחתו המחודשת של המפעל המשודרג, במפעלי קאליבו בגרמניה וכן בצרפת. בהמשך, כשייפתח מחדש המפעל של עלית בנוף הגליל, יחזור שוקולד הפרה להיות מיוצר בישראל.

עוד שב למדפים שוקולד חלב עם אגוזי לוז של עלית ובחודש ספטמבר יושק מוצר חדש של טבלת שוקולד לבן בשילוב אגוזי לוז. בנוסף ישוב לשוק בחודש ספטמבר גם שוקלד מריר בשילוב אגוזי לוז של המותג.

שטראוס ועלית נערכות להשבת כלל מוצרי השוקולד שנעדרו מהמדפים בקרוב. ובינתיים סדרת שוקולד אגוזי הלוז מבית המותג תיוצר על ידי חברת סמואה בצרפת.