סטנלי, בר אוכל חדש במלון הבקסטייג' בתל אביב
בר הקוקטיילים והאוכל החדש שנפתח במלון הבקסטייג' מציע קוקטיילים, חלקם מאלכוהול בייצור עצמי לצד תפריט של השף עידו פיינר. בין המשקאות במקום: ג'ינג'ר ביר ישראלית; קוקטייל BERRY NICE עם ג׳ין בהשריית פירות יער, ביטר אפרטיף קיץ, ורמוט ביאנקו, ליקר פטל, אתרוג ופלפל שחור; ומרטיני עם ורמוט יבש, תחמיץ ענבים, וצלפים. בין המנות במקום: קרודו דג ים עם עגבניות, צלפים, פלפלים חריפים ושמן פישולין; ברוסקטה עם דגים כבושים קרם פרש, ביצה רכה, ובצל ירוק; ודלעת צלויה עם פיצוחים, וסירופ סילאן.

סטנלי. בלינסון 6, תל-אביב. 03-9207777

קיטשן 94, תל אביב
מיזם אוכל בשם קיטשן 94 נפתח במגדלי אלון ובו יפעלו מסעדות פופ אפ בשעות הצהריים, בימות השבוע. הראשונה שבהן היא של השף תומאס זוהר. בין המנות שיוצעו במקום: יאם ממואנג טופו עם סלט מנגו בוסר, צ׳ילי תאילנדי, קשיו, למון גראס, ליים וכוסברה; פרגית בגריל עם גלייז קארי אדום וחלב קוקוס; קארי פאננג דג בטמפורה, חלב קוקוס, במיה תאילנדית, ליצ׳י ובוטנים עם אורז יסמין; וקאו סוי אסאדו עם אטריות ביצים, קארי צהוב, חלב קוקוס וכוסברה.

קיטשן 94. יגאל אלון 94, תל אביב

תפריט חדש בריבר
רשת האוכל האסייתי מציעה תפריט חדש ובו מנות כמו קרפצ׳ו טונה אדומה בוויניגרט פונזו יוזו; גיוזה צרובה במילוי פרגית קצוצה; דן דן נודלס עם אטריות חיטה, בשר קצוץ וצרוב בסויה וסאקה; ורול אננס על טונה צרובה עם איולי יוזו.

לפרטים

נאמס בריבר (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
נאמס בריבר | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

ארוחה מיוחדת בווספר, תל אביב
שף נדב בצלאלי יארח את השף צ'ארלס ווב לארוחה ב-15.9. מחיר הארוחה 500 שקלים לסועד והיא כוללת 3 מנות ראשונות, 3 עיקריות וקינוחים בליווי יינות של יקב בנימינה.  

לפרטים054-217-7882

מסעדת צ׳נה מארחת את יקב LUERIA מצפון הארץ, תל אביב
בימי שני של חודש ספטמבר יתארח יקב לוריא במסעדת צ'נה לתפריט מיוחד של שף תומר אגאי לצד יינות היקב. התפריט יוצע החל משעה 18:00.

צ׳נה. הרצל 10, תל אביב

פופ אפ המבורגר של מרלן, תל אביב
המבורגר מרלן מגבעתיים מגיע למתחם שרונה לפופ אפ שבו יוגשו מבחר המבורגרים (וגם קריספי צ'יקן) עם תוספות כמו ריבת צ'ילי, גבינת עיזים ופטריות צלויות. הפופ אפ יתקיים במתחם שרונה בביתן 119 ברחוב מנדלר 6, תל אביב.

לפרטים: 0515008717

מרלן - קריספי צ'יקן (צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור)
מרלן - קריספי צ'יקן | צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור

סניפים חדשים למק גלידה
רשת הגלידריות של מקדונלד'ס מתרחבת ופותחת 4 סניפים חדשים: סניף חדש לצד הסניף בלונדון מיניסטור, סניף בקניון מלחה בירושלים, סניף בקניון בת ים וסניף בקריון.

לפרטים

ספיישל תמרים בספרה, רחובות
המסעדה מציעה בתאריכים 18-20/9 מנות על בסיס תמרי מג'הול ישראליים עם אופציות כמו סשימי המאצ'י על סלט מנגו, עירית ותמר על קרם מנגו וערק זוהרה (ערק תמרים ישראלי); ספריבס טלה בגלייז תמרים ישראלים עם קרם כרובית אגוזי לוז וסילאן; ועטאייף תמרים ופיסטוק, יוגורט טבעוני, רוטב פטל ואוכמניות.

ספרה. המדע 18, פארק המדע רחובות. 0723922099

סעודת ליל שישי בבית אבי חי, ירושלים
ב-15.9 תתקיים סעודה מיוחדת בבית אבי חי בירושלים בה ישתתפו הדיי עפאים, שפרה קורנפלד, רונה קינן, אלון עדר ועוד. במהלך הסעודה יוגשו שלל דגים מלוחים, חלות, סלטים, קיגל, טשולנט ועוד. 190 שקלים לכרטיס.

לפרטים

בר מסעדה חדש בעמק הירדן, תומאס
בר מסעדה חדש בשם תומאס נפתח לפעילות בבקעת הירדן. המקום, שמשמש גם כמסעדה וכמובן כמקום בילוי פתוח בשעות הערב בלבד בימים שלישי ועד שישי (החל מ-18:00). האוכל כאן מתחלף מדי שבוע וכולל אפשרויות כמו ארנצ'יני, טרטר בקר, גספצ'ו עם מנצ'גו ומנגו, סלט עגבניות ומוצרלה, שרימפס בטמפורה עם איולי ובצל ירוק, ניוקי עם ין לבן ותירס וכרוב עם גבינת רועים וסלט שעועית.

תומאס. פארק אדיסון, כביש 90 עמק הירדן. 050-358-3245

יום הולדת 9 לקפה ציונה, נס ציונה
ב-19.9 קפה ציונה חוגגת יומולדת 9 בערב שבו יוצע ללקוחות אלכוהול על חשבון הבית והופעות החל מ-19:30.

קפה ציונה. וייצמן 18 (בחצר), נס ציונה

עוגיות חדשות בChoose Your Cookies, תל אביב
טעמים חדשים בצ'וז יור קוקי ביניהם עוגיית קרם לימון ומרנג, עוגיית קרם ברולה ופירות יער טריים ועוגיית פיסוק עם קרם פיסטוק. מחיר: 17 שקלים לעוגייה.

Choose Your Cookies . דיזנגוף 138 תל אביב

מקגלידה ממשיכה להתרחב (צילום: מקדונלדס ישראל, יחסי ציבור)
מקגלידה ממשיכה להתרחב | צילום: מקדונלדס ישראל, יחסי ציבור

תן ביס ופאפא ג'ונס בהטבה לליגת האלופות
רשת תן ביס משתפת פעולה עם פאפא ג'ונס ומציעה הנחה של 15% בכל סניפי פאפא ג'ונס בתן ביס. ההטבה תהיה תקפה החל מהשעה 18:00 בערב בימי המשחקים של שלב הבתים של ליגת האלופות (ימים שלישי ורביעי).

מסעדת דיאנא חוגגת 50 עם פסטיבל ערק ומאזות, נצרת
במהלך ספטמבר ואוקטובר יתקיים בדיאנא בנצרת פסטיבל לרגל 50 שנות פעילות למסעדה. אורחים שיזמינו פלטת מאזות הכוללת כרובית בטחינה, טאבולה, עלי רוקט, חצילים, טחינה ירוקה ועוד - בעלות של 50 שקלים לאדם יקבלו כוסית ערק ראשונה וקינוח מלבי על חשבון הבית. בנוסף כוסית ערק נוספת תוגש למזמינים מנות כגון קלמרי ברוטב שום לימון, ברבוניות בשום לימון וקובנייה.

דיאנא. פאולוס השישי 51 נצרת. 04-6572919

וויקנד מרקט יפתח השבוע בעופר גרנד קניון, חיפה
בימי חמישי ושישי יפעל מתחם קולינרי חדש בעופר גרנד קניון. יוצעו במקום 35 דוכני אוכל עם עוגות ועוגיות, גבינות, קישים, סלטים, אמפנדס, דונאטס, מאפים גרוזיניים, אוכל בוכרי ועוד.

ארוחת גדיד בספרה (צילום: שרית גופן, יחסי ציבור)
ארוחת גדיד בספרה | צילום: שרית גופן, יחסי ציבור

סניף חדש בחולון לרשת WOK& SUSHI HONO 
האסייתית הכשרה פותחת סניף חדש בחולון ובו יוצעו מנות כמו סופיסטוק – רול סלמון אפוי עם טמאגו ואבוקדו במעטפת סלמון נא, מיונז יפני ופרורי פיסטוק; סושי מיזוארי עם גזר, אבוקדו, קמפיו, בטטה ומעטפת סלק ומיונז יפני; ואטריות תרד עם נתחי עוף, קארי ירוק, חלב קוקוס, ברוקולי בצלים, פלפלים ופטריות עם עשבי תיבול, ציר תאילנדי ובוטנים.

הונו. המשביר 1 חולון. טלפון: 2919*

עוגיית פיסטוק (צילום: דן פרץ, יחסי ציבור)
עוגיית פיסטוק | צילום: דן פרץ, יחסי ציבור

תפריט חגים בדה ליטל סיסטר
הפיצרייה משתפת פעולה עם מחלבת עברי ומציעה בתאריכים 26.9-1.10 תפריט לחגים עם מנות כמו פיצה עם רוטב עגבניות, בזיליקום, פקורינו פורצ'יני כמהין, עלי ארוגולה, סטראצ'יאטלה של מחלבת "עברי", תאנים טריות ודבש אבוקדו; סלט דבורים עם חסה בצבעים, עליי בייבי חרדל, גרעיני רימון, שקדים קלויים, פולן דבורים, גבינת סנט מור "עברי", ויניגרט תמרים צהובים ודבש; ותפוח וליים - מאפה בצק מחמצת עם תפוחים מקורמלים, גרידת ליים, ריקוטה, מסקרפונה וזיגוג דבש.

לפרטים