מקומות חדשים

מי ומי נפתחים מחדש
אחרי ההודעה על ההחלטה המפתיעה והמעציבה לסגור, שמחנו לשמוע שמסעדת מי ומי המיתולוגית תמשיך לפעול באותו המקום תחת ניהול חדש של אחד העובדים הוותיקים. המסעדה תציע את אותו תפריט איקוני ללא שינויים. 

מי ומי. מנחם בגין 35, תל אביב. 03-5601325. לא כשר

ג'קו סטריט החדשה, ירושלים
מסעדת ג'קו סטריט של השף זכאי חוג'ה עברה לאחרונה למיקומה החדש. חוג'ה חבר לקבוצת יזמים, ביניהם רפי רביבו, יותם ניסים ואורי אברס, ויחד הם שיפצו את החלל הרחב בו  תמצאו בר גדול וגלרית אירועים. בנוסף, הכניס חוג'ה לתפריט גם מספר מנות חדשות כמו פריקסה טונה אדומה עם ביצה רכה, איולי זעפרן, טפנד זיתים ואריסה; קרפצ'יו פילה בקר עם עוגיות עבאדי וביצה עלומה; פילה בקר עם יאפרח (בצלים ועלי גפן) ממולא בריזוטו ופורצ'יני, כבד אווז עם עוגת סולת, בצלי שאלוט ורוטב יין; ודג ים עם שקשוקה וניוקי.

ג'קו סטריט. אגריפס 74, ירושלים. 02-5817178. כשר

עוד חדשות מחכות לכם בעמוד הפייסבוק שלנו

ג'קו סטריט
במיקום חדש. ג'קו סטריט בירושלים | צילום: רן הילל, יחסי ציבור

פאזל פוד נפתחו בעזריאלי חולון
רשת כריכי בשר המושחתים פתחה סניף במרכז עזריאלי בחולון. הרשת, תחת הייעוץ הקולינרי של השף דניאל זך, מציעה כריכים בהרכבה עצמית עם בחירה של סוג הבשר, סוג הלחם, הירקות והממרחים. בתפריט תמצאו כריך בשם 'עונג שבת' ובו שיפוד קבב, טחינה ירוקה, סלסה של שרי, שום וחריף, פטרוזיליה, מלפפון כבוש, מטובחה חציל, בצל כבוש וחלה (49 שקלים), כריך Poboy בבגט עם אונטריב צלוי, רוטב צ'ילי ברביקיו, מלפפון כבוש וחסה (49 שקלים) וכריך אל בגדדי צמחוני בפרנה עם חציל מטוגן, טחינה ירוקה, ביצה, לימון כבוש, פטרוזיליה, מלפפון כבוש וסלסה שרי (32 שקלים). כרגע הרשת פעילה רק בחולון ובמרכז ויצמן בתל אביב, ובקרוב יפתחו סניפים נוספים שלה בכפר סבא ובמתחם שרונה בתל אביב. 

לפרטים

מינה טומיי שנתיים
חוגגים שנתיים. מינה טומיי | צילום: שרית גופן, יחסי ציבור

סניף חדש לברגר קינג בבאר שבע
רשת ההמבורגרים פתחה סניף חדש במרכז ישפרו בבאר שבע. זוהי המסעדה החמישית של הרשת בישראל לצד הסניפים בכיכר רבין, רמת החייל ושני הסניפים הכשרים בדיזנגוף סנטר ובקניון עזריאלי.

לפרטים נוספים

בוטניקה: בר קוקטיילים חדש ומושקע בתל אביב
בר קוקטיילים ואוכל חדש ומעניין בשם בוטניקה נפתח לאחרונה בתל אביב. על התפריט במקום אחראי השף יוסי אסרף, והוא מציע כאן מנות נקיות ואלגנטיות על בסיס הדגה היומית ופירות ים. תמצאו פה למשל שרימפס קריסטל בציר ים עם מלח קורנית ואכילאה ריחנית (75 שקלים), טירדיטו עם דג ים תיכוני בלימון, זעתר, פלפל חריף ואבוקדו (52 שקלים) ודג צלוי עם רוטב חמאה חומה ופרחי בזיליקום (75 שקלים). לצד האוכל מוגש כאן כאמור גם תפריט קוקטיילים מעניין במיוחד. 

בוטניקה. הירקון 78, תל אביב. 03-9330339 . לא כשר

ברבוניה
חגיגת יין וים. שצ'ופק | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

מבצעים ואירועים

חגיגות שנתיים למינה טומיי, תל אביב
השף משה בדישי יארח את השף רועי סופר ב-12 ביולי לרגל חגיגות השנתיים למסעדת מינה טומיי בתל אביב. השנים יגישו תפריט ספיישלים שיוצע במקום עד לסוף החודש ובו מנות כמו טום יאם ביסק ודמפלינג בצק אורז; בומביי באטר צ׳יקן בגרסה מחודשת; טורו טונה בורגר וכבד אווז; וטרטר טונה עם סורבה קיפודי ים.

מינה טומיי תל אביב. הארבעה 17, תל אביב. 1-700-504506

שף ברביעי בשוק צפון, תל אביב
בכל יום רביעי במהלך חודש יולי (החל מהשעה 18:00) יציעו מגוון ספיישלים של השפים בשוק צפון בתל אביב. יובל בן נריה יציע במיאזקי שיפודי דגים ופירות ים על אש הרובטה (48-59 שקלים), בבר דגים של השף ינאי ארז תוגש ברוסקטת קבב ים עם עשבי תיבול, בצל סגול ולימון כבוש (44 שקלים) ודיויד פרנקל מפרונטו קיוסקו יציע ספיישלים מתחלפים על בסיס ההיצע היומי בשוק.

לפרטים

פסטיבל קיץ במרינה הרצליה
ב-13-14 ביולי, מהשעה 19:00, יתקיים פסטיבל בירה קיצית בביר גארדן בהרצליה. בפסטיבל תציע מבשלת פאולנר מבחר בירות במחיר 26 שקלים לשליש, ו-36 שקלים לחצי ליטר. לצד השתייה תמצאו כאן גם תפריט נקניקיות בלחמניות ושוקרוט (27 שקלים).

לפרטים 

אין תמונה
שעות שמחות בטייגר לילי



פסטיבל ים ויינות לבנים בשצ'ופק, תל אביב
מסעדת שצ'ופק הוותיקה תחגוג בין ה-15 ל-31 ביולי עם היינות הלבנים של יקבי רמת הגולן והרי גליל. לכבוד האירוע נבנה תפריט קיצי עם מנות פתיחה במחירים מוזלים כמו סלמון כבוש בערק, קלמרי סגול על הפלנצ'ה, סביצ'ה דג ים וסלט שרימפס קר (25 שקלים למנה). כמו כן, היינות יוצעו למכירה הביתה במחירים מוזלים שבין 69-119 שקלים לבקבוק.

שצ'ופק. בן יהודה 256, תל אביב. 03-5441973

עוד באוכל טוב:

ממשיכים המבצעים בשרונה מרקט, תל אביב
בשרונה מרקט ימשיכו להציע עד ה-14 ביולי מבצעים של 25% הנחה על כלל המוצרים בחנויות המתחם. המבצע מתקיים בימים ראשון עד חמישי.

לפרטים

וופר ברגר קינג
ברכות לבאר שבעים. ברגר קינג חדש | צילום: ברגר קינג, יחסי ציבור

Happy Hour בטייגר לילי רמת החייל
טייגר לילי מציעים 30% הנחה על המנות הראשונות והאלכוהול בכל ימות השבוע בין השעות 16:00-19:00. בין המנות שישתתפו במבצע: יאם גאי - סלט עוף צלוי עם בצל סגול, עגבניות שרי, כרוב סיני, סלרי, כוסברה וליים; פופייט קונג או גאי - משולשי וונטון במילוי שריפס או עוף; ופי גאי - כנפי עוף פריכות בתבלינים תאילנדים.

טייגר לילי רמת החייל. הברזל 32, תל אביב. 1-700-707097

פסטיבל קוקטיילים, תל אביב
היום ומחר (6-7 ביולי) ייערך פסטיבל קוקטיילים במתחם התחנה. באירוע ישתתפו ויציגו מיקסולוגים רבים. המחיר לשובר שיעניק לכם שלושה קוקטיילים הוא 69 שקלים.

לפרטים  03-5180533

ארקדי דוכין מתארח ביפו תל אביב, תל אביב
השף חיים כהן יארח ביום שלישי ה-12 ביולי את הזמר ארקדי דוכין. האירוע יחל בשעה שמונה בערב ובו יציע דוכין תפריט בהשראת תחנות שונות בחייו.

יפו תל אביב. יגאל אלון 98, תל אביב. 03-6249249

ביר גרדן תפריט קיץ
תפריט קיץ בביר גרדן | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור



יום הולדת שנה לקמפאי סטריט ווק, אשדוד
המסעדה האשדודית מציעה תפריט מנות ספיישל בין ה-6 ל-7 לחודש, עליו יהיו אחראים השפים דן יושע ונופר זוהר. בין המנות: וולקו סלמון רול – רול במילוי סלמון חם עם מלפפון, אבוקדו ועירית בציפוי צרוב חם עם טריאקי, מיונז ושבבי טמפורה (48 שקלים), סוודיקה - מנגו ירוק, נקטרינה, בצל ירוק, שאלוט, פניני פומלה, כוסברה, קשיו, קריספי סטיקי רייס, נענע ולמון גראס (36 שקלים) וזכרונות מקופנגן - קינוח של גרניטת מי יסמין, ליצ'י, רמבוטן, אננס, ג'ינג'ר, מנגו, נוזל צלול של סירופ טרופי, קוויאר ליים ושאלוט קריספי מתוק (29 שקלים).

קמפאי סטריט ווק. אריאל שרון 1, מתחם הביג פאשן, אשדוד. 08-9200520

פעילויות לילדים במרכז המבקרים של רולדין 
במהלך החודשיים הקרובים יציעו במרכז המבקרים של רולדין סדנאות מתוקים לילדים. הילדים ילמדו להכין קוקילידה, פחזניות, עוגיות מעוצבות וקינוחי כוסות. הסדנאות יתקיימו באמצע השבוע בין 09:00 ל-15:00.

לפרטים נוספים

ג'ינוס המבורגר
המבורגר בג'ינוס. תפריט חדש | צילום: יפית בשבקין, יחסי ציבור

תפריטים חדשים

תפריט קיץ חדש בגוז' ודניאל, בני ציון
המסעדה מציעה תפריט קיץ חדש ובו מנות כמו ויטלו טונטו: פרוסות רוסטביף קר עם ירקות מוחמצים, רוטב טונטו ובזיליקום (54 שקלים), סלט פנצנלה עם עגבניות שרי צבעוניות, בצל סגול, צ'ילי אדום טרי, בזיליקום ומוצרלה מחלב באפלו ובלסמי לבן (44 שקלים) וניוקי ריקוטה עם בייקון, תירס גילי, עגבניות לחות ובשר לובסטר (94 שקלים).

גוז' ודניאל. אנשי בראשית, מושב בני ציון

ספיישלים במקס ברנר
רשת המתוקים מציעה מנות ספיישל חדשות, כמו קוקיס בוקס: תיבת עוגיות שוקולד צ'יפס ובתוכה שוקולד חלב, בננות בטופי, קצפת, כדורי ופל שוקולד ושוקולד חם (49 שקלים), פיצת הפתעה עם שברי שוקולד חלב ולבן, שברי פקאן סיני, בננות בטופי ומרשמלו צלוי (49 שקלים), פיצה שוקולד קראמבל עם שברי שוקולד לבן, פירות יער וקראמבל (49 שקלים). 

לפרטים

קוקטיילים אלכוהוליים חדשים בגורדוס, חולון
המסעדה מציעה קוקטיילים אלכוהוליים חדשים ביניהם, למשל, דיילי ביילי: שייק שוקולד עם בייליס ושברי קורנפלקס מצופה שוקולד, קצפת, חתיכות בראוניז, שברי קורנפלקס שוקולד ורוטב שוקולד; קוקטייל וינסנט: שייק תות עם ואן גוך בננה, שטרוייזל עוגיות וניל, קצפת, תותים ורוטב תות; וקוקטייל נטליה אוריאו: שייק אוריאו עם שברי עוגיות וודקה אבסולוט, קצפת, שברי עוגיות, קינדר בואנו ורוטב שוקולד (49 שקלים לקוקטייל). 

גורדוס, פארק פרס, חולון. 03-7733366

תפריט חדש בביר גרדן של פאולנר , תל אביב
השף צביקה ויינר יוצא עם תפריט חדש ובו מנות כמו אספרגוס גינה עם קרם תירס, ביצה רכה, פופקורן קינואה וגלופות פרמזן (39 שקלים), פילה מוסר ים על תבשיל חיטה ירוקה, קרם למון גראס ואננס (79 שקלים), קציצות קינואה עם תבשיל חיטה ירוקה וקרם חצילים שרופים (41 שקלים) ושפצלה גבינות וערמונים – אטריות בצק מסורתיות עטופות בגבינת שברה, פרמזן וגבינה כחולה, קוביות ברי צרובות ומיקרו בזיליקום (49 שקלים).

ביר גארדן פאולנר. אלברט מנדלר 3, מתחם שרונה, תל-אביב. 03-6544334

_OBJ

תפריט קיץ בג'ינוס, קריית ביאליק
המסעדה הצפונית מציעה תפריט קיץ עם מנות כמו קציצת המבורגר מנתחי אנטריקוט ושפונדרה בתוספת כבד אווז, רוטב יין ברביקיו ביתי, ריבת בצל ומייפל (78 שקלים), נתח קצבים על הגריל בליווי בצלים מפויחים, איולי שום ועגבניות ערבה צלויות עם תוספת לבחירה (105 שקלים) ולינגוויני קונפי אווז - לינגוויני טרי, קונפי אווז מפורק, פטריות, שום מטוגן, עשבי תיבול וירוקים (58 שקלים).

ג'ינוס. קריון קריית ביאליק. 04-8100700. כשר

>> לכל חדשות האוכל