אוכל
אוכל טוב

שמח! פופ-אפ קינוחים מיוחד למשך יומיים בלבד

הקונדיטורים נטלי לוין ואלון שבו פותחים פופ-אפ מתוק במיוחד, בוגר "משחקי השף" אבירם חיוקה פותח דוכן פיתות מסקרן בירושלים, והמגזין הנחשב טרוולר בחר בלא מעט מסעדות ישראליות ברשימת 100 המסעדות הטובות בעולם. כל מה שחשוב וטעים לדעת לקראת הסופ"ש

ירון רוולסצ'י | אוכל טוב | פורסם 21/09/16 08:22 
פופ אפ קינוחים (צילום: נטלי לוין, יחסי ציבור)
כמה מתוקים? כמה שיותר! Happiness | צילום: נטלי לוין, יחסי ציבור