מקומות חדשים

שגב קונספט מגיע לקריות
אחרי שרונה מרקט, מתחם אושילנד בכפר סבא ומתחם סינמה סיטי בראשון לציון, השף שגב משה מתרחב עם שגב קונספט ופותח סניף ראשון בקריות, שיפעל בקריון. הפתיחה בקרוב.

הי צפונים יקרים ואהובים עוד רגע אנחנו פותחים ... #מתרגש#גאה#תמידחלמתילהיותצפוני#כיף#שגבקונספט#יצאמדהיםהמקום#בהצלחה

A photo posted by segevmoshe (@segevmoshe) on


סניף חדש למילקשייקיה שייקאאוט בתל אביב
אחרי שהשתלטו על פלורנטין, שייקאאוט פתחו סניף חדש בסמוך לדיזנגוף סנטר בתל אביב. גם הסניף החדש מעוצב בצבעים ורודים, ומציע שלל מסחרר של מתוקים שאפשר לשלב במילקשייקים או בסמות'יס.

שייקאאוט. דיזנגוף 95, תל אביב. 058-7240283

אין תמונה
עכשיו גם בדיזנגוף. שייקאאוט



ניטן תאי פותחים בברלין
השף שחף שבתאי חבר רק לאחרונה למסעדה התאילנדית ניטן תאי בתל אביב, וכבר מההתחלה הכריז, ביחד עם נאם הורביץ, בעלת המקום, על הכוונה להתרחב עם סניפים של המסעדה בחו"ל. כעת בישר שבתאי על הסניף הראשון של ניטן תאי שיפתח בחודש דצמבר הקרוב ב-Mitte שבברלין. לצד ניטן תאי נפתח לאחרונה בעיר גם סניף של מסעדת ארוחות הבוקר הישראלית בנדיקט.

פופ אפ בורקס חדש מבית מאפיית לחמים , תל אביב
מאפיית לחמים מציעה בסניף החשמונאים פופ אפ בורקס חדש שיפעל במהלך השבועיים הקרובים בימים שלישי ושישי ויציע מגוון בורקסים בשלל מילויים. כך למשל - בורקס במילוי ביצה, רסק, סחוג ומלפפון חמוץ (32 שקלים), מאפה תרד וגבינות עם מטבלים של טחינה, רסק, חריף וביצה (32 שקלים) ועוד ספיישלים ומבצעים מיוחדים.

לחמים. החשמונאים 103 תל אביב. פופ אפ בורקס: שלישי 10:00- 17:00, שישי 09:00 ועד 14:30

שחף שבתאי ניטן תאי (צילום: יונתן כהן,  יחסי ציבור )
עושים את ברלין. ניטן תאי | צילום: יונתן כהן, יחסי ציבור

שוק אוכל חדש בבית שמש
בכל יום שישי בין השעות 9:00-14:00 יתקיים שוק אוכל חדש ב- BIG FASHION בית שמש. בשוק יוצעו דוכני אוכל ובהם מאכלי עדות מכל הסוגים, גבינות בוטיק, פיצוחים, פירות יבשים, מרקי חורף, מאכלי בריאות, ג'חנון, מלאווח, עוגות בעבודת יד וחליטות תה.

לכל הפרטים

סניפים חדשים ל-BBB
רשת ההמבורגרים BBB פתחה שני סניפים חדשים - ברחוב אח"י אילת 12 בקריית חיים ובנצרת עלית במתחם עופר דודג' סנטר. הסניפים יפעלו בכל ימות השבוע עד השעות הקטנות של הלילה.


אירועים וחגיגות

חגיגות 20 סניפים לאושי אושי
רשת הסושי משיקה תפריט חדש לכבוד פתיחת סניפה ה-20. בין המנות: מרק מיסו שירו עם טופו, בצל ירוק, אצות ים ופטריות (17 שקלים), פיש אנד צ'יפס בסגנון אסייתי (43 שקלים) ורול רד דרגון עם טמגו, אבוקדו, מלפפון ובצל ירוק, בציפוי סלמון צרוב, עירית, שומשום וצ'ילי חריף (46 שקלים).

לפרטים

חגיגה לשף סהר רפאל, מושב סגולה
ב-29 לחודש תיערך במסעדת כרמים חגיגה לשף סהר רפאל. באירוע יקחו חלק שפים כמו אבי לוי, יוסי שטרית ועומר מילר, כשכל שף יגיש מנה מיוחדת. האירוע פתוח לקהל הרחב ויחל בשעה שש בערב. בין המנות שיוגשו: סיגר שפונדרה ושקדי עגל על קרם אפונה ורוטב צ'רמלה; סביצ'ה טונה בטורטייה עם קרם אבוקדו וחלפיניו; ושקדי עגל צרובים במחבת על כרוב שחור, קרם חומוס, ציר בקר וקונפי. גם לאחר סיום האירוע, מדי שבוע לצד התפריט הקבוע, תוגש במסעדה אחת ממנות השף במחיר של 15 שקלים.

מסעדת כרמים סגולה, בכניסה למושב סגולה. 08-8505859

חג ההודיה במייקס פלייס, ירושלים ותל אביב
ב-24 בנובמבר תיערך ארוחת חג ההודיה במייקס פלייס ירושלים ותל אביב. בין המנות שיוגשו: מרק עגבניות עם לחם תירס; תרנגול הודו במילוי של לחם עם שמנת, עשבי תיבול ורוטב חמוציות; ותפוחי אדמה צלויים מסורתיים ותערובת ירקות. משעה 19:00, 128 שקלים לאדם. 

לפרטים: תל אביב - 054-8192089 | ירושלים - 054-7991220

לחמים בורקס (צילום: דניאל לילה,  יחסי ציבור )
בורקס לכולם. לחמים | צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור



ארוחת חג הודיה במלון אמריקן קולוני, ירושלים
ב-24 בנובמבר תיערך ארוחת חג ההודיה במלון אמריקן קולוני. יוגשו בה מנות כמו הודו ממולא, מרק אגוזים, תבשילי בשר וירקות, פאי דלעת ועוד. החל מהשעה 19:00, 300 שקלים לסועד. 

אמריקן קולוני, רח' לואי ונסן 1, ירושלים. 02-6279777

פסטיבל הבירה BEERFEST במתחם שרונים, הוד השרון
בין ה-23-25.11 יתקיים פסטיבל בירה במתחם שרונים. באירוע יוצעו בירות של מבשלות כמו פאולנר, jem's, dancing camel ,KEO, דיקטטור, צור, HITE ועוד. לצד המשקאות יגיש השף שאול בן אדרת מנות במחיר מקסימלי של 35 שקלים. האירועים יתקיימו בימים רביעי וחמישי בין השעות 17:00-22:00 ובשישי בין 10:00-15:00.

יום הולדת לאגאדיר
ב-24 בנובמבר תחגוג רשת ההמבורגרים אגאדיר יום הולדת באירוע סקייטרים ובירה עם שלל הופעות חיות. באירוע תוגש בירה ב-10 שקלים ויוצעו טעימות המבורגרים בחינם. סניף אגאדיר דרורים - מרכז מסחרי צומת בני דרור, מ-19:00. 

אוקינאווה סושי  (צילום: מיטל סולומון,  יחסי ציבור )
שלל מנות באחת עשרה שקלים, אוקינאווה | צילום: מיטל סולומון, יחסי ציבור



חגיגות יום הולדת לאוקינאווה סושי, תל אביב
המסעדה היפנית מציעה לכבוד יום הולדתה שבוע חגיגות (27.11-1.12) במסגרתו יימכרו מבחר מנות ב-11 שקלים. בין המנות: שיפוד יאקיטורי פרגית, קריספי אגרול, אורז ירקות מוקפץ בווק ומגוון מנות סושי. מהשעה 17:00. 

אוקינאווה סושי, שבזי 46 נוה צדק, תל אביב. 03-5101099

יום הולדת שנתיים לבטי בר בוטיק, באר שבע
בבטי בר יחגגו יום הולדת בין ה-23 ל-25 לחודש. במסגרת החגיגות יחולקו כרטיסי מזל נושאי פרסים עם שלל אפשרויות זכייה אלכוהוליות.

בטי. חיל ההנדסה 1(צמוד לקפה לנדוור), מרכז ביג, באר שבע.

ארומה תפריט חורף 2016 (צילום: רונן מנגן,  יחסי ציבור )
מתכוננים לקור. ארומה תל אביב | צילום: רונן מנגן, יחסי ציבור

מבצעים

ארוחת טעימות זוגית חדשה במסעדת פיאנו פיאנו, יוקנעם
המסעדה מציעה ארוחה זוגית חדשה בת 7 מנות. בתפריט האפשרויות מנות כמו פיצה מרגריטה, שרימפס סקמפי, ניוקי ערמונים, קרפצ'יו בקר וסלט קפרזה. 150 שקלים לזוג, עד ה-22.12.

מסעדת פיאנו פיאנו יקנעם. קומה 2, קניון G-6 יקנעם. 04-9121912

הנחות לנשים במריפוסה, קיסריה
בכל יום ראשון מציעים במריפוסה 50 אחוז הנחה על קוקטיילים לנשים.

מריפוסה. מתחם הגולף, קיסריה. 04-6265000

בלאק פריידי בפיצה האט
רשת הפיצות מציעה לכבוד הבלאק פריידי (25.11-28.11) מבצע של פיצה משפחתית מיוחדת עם שתי תוספות לבחירה ב-75 שקלים, או שלישיית פיצות משפחתיות ב-139.90 שקלים. המבצעים תקפים בהזמנה דרך אתר ההזמנות או האפליקציה בלבד.

לפרטים

יינות חדשים בחוות צוק-המעדניה, תל אביב
לכבוד הבוז'ולה מציעים בחוות צוק מגוון בקבוקי יין חדשים. האורחים במקום יוכלו לנסות גם בוז'ולה 2016 בייצור של הבעלים תומר צוק ב-28 שקלים לכוס, ובנוסף מציעים פה Happy Hour בימי ראשון עד חמישי, בשעות 17:00-19:00: כוס יין במתנה על כל כוס יין שמזמינים.

חוות צוק. משה פרלוק 5, רמת אביב החדשה, תל אביב

בלאק פריידי בגורדוס, חולון
המסעדה מציעה לכבוד הבלאק פריידי (25.11) מילקשייק אמריקאי במיוחד ובו קורנפלקס, שברי בייגלה ותוספות של שוקולד חלב או לבן. תמורת 42 שקלים תוכלו לנסות אותו בעצמכם, בין ה-24 ל-26 לחודש. 

גורדוס. פארק פרס, חולון. 03-7733366

מבצע סוף שנה בטנדורי, תל אביב
המסעדה ההודית מציעה עד סוף חודש דצמבר מבצע של טאלי ללא הפסקה: בשרי, צמחוני או טבעוני. 30-45 שקלים לארוחה.

טנדורי תל אביב. זמנהוף 2 (כיכר דיזנגוף), תל אביב. 03-6296185

אין תמונה
מבצעים לבלאק פריידי. פיצה האט



מבצע צעירים בעל המים, הרצליה
המסעדה מחזירה את מבצע הצעירים שלה במסגרתו כל אורח בין הגילאים 20-32 יהנה מ-50 אחוזי הנחה על תפריט האוכל, היינות והקוקטיילים. המבצע תקף בבימים ראשון-חמישי בין השעות 13:00-22:00, ובשישי שבת בין השעות 18:00-22:00.המבצע תקף עד 31.3.17, בהצגת תעודת זהות והזמנת מקום מראש. 

על המים. חוף השרון 4, הרצליה. 09-9511812

תפריטים חדשים

תפריט חדש במסעדת גוז' ודניאל, בני ציון
המסעדה מציעה תפריט חורף חדש עם מנות כמו ירקות חורף עם עדשים שחורות (46 שקלים), פילה לבן עטוף בבייקון (98 שקלים) וגירוס טלה ופריקי עם יוגורט (86 שקלים). בנוסף מציעים במסעדה מגוון יינות חדשים בכוסות.

גוז' ודניאל. אנשי בראשית, מושב בני ציון. 09-7714122

תפריט חורף במיטבול, ראשון לציון
המסעדה מציעה מנות חורף חדשות, ביניהן מיטבול קומבינציה: 350 גרם של בשר בקר וכבש עם שום קונפי ועשבי תיבול (85 שקלים), ופלטת אדמה ובה ירקות שורש, ברוקולי, בטטה ושומר (45 שקלים).

מיטבול. דרך המכבים 8, איזור התעשייה הישן, ראשון לציון. 03-9646468

תפריט חדש בקמפאי סטריט ווק, תל אביב
המסעדה מציעה תפריט חדש ובו מנות כמו קריספי צ'יקן באנז; קרפצ'יו סלמון אטלנטי; מרק טום יאם עם פירות ים; כרובית קוריאנית בטמפורה; ומרק אודון.

קפמאי סטריט ווק שרונה. אוסוולדו ארניה 9, שרונה. 03-5444005

קינוח שמבוז מודיעין (צילום: מאי ביבי,  יחסי ציבור )
תפריט חדש בשמבז מודיעין | צילום: מאי ביבי, יחסי ציבור

תפריט חדש במסעדת שמבז, מודיעין
המסעדה מציעה תפריט חדש ובו מנות כמו כרובית אפויה על טחינה מעושנת, צ'ימיצ'ורי, שרי, בצל טרי ופטרוזיליה (29 שקלים), צ'יקן דונאטס - רצועות עוף בטמפורה, מוקפצות ברוטב צ'ילי מתוק, שומשום ובצל ירוק. (29 שקלים) וקינוח עוגיפלצת – סנדוויץ' עוגיות שוקולד צ'יפס, גלידת וניל, סוכריות צבעוניות וגנאש שוקולד מריר (39 שקלים).

שמבז. דרך דר' ישראל פלד 100, מרכז הספורט, מודיעין-מכבים-רעות. 08-9200316

תפריט חדש בארומה תל אביב
רשת בתי הקפה מציעה תפריט חורף עם מנות חדשות כמו מרק מינסטרונה (26 שקלים), בייגל חביתה עם בצל ירוק ופטריות (24 שקלים) ומיני רוגלך (3 שקלים ליחידה).

לפרטים

>> לכל חדשות האוכל