עם אופטימיות זהירה במיוחד, מתחילים להרגיש בניצוצות של חזרה לשגרה גם בגזרת המסעדנות המקומית. אחרי שכבר סיפרנו לכם על פתיחת סניף חדש של מעדניית הדליקטסן של רותי ברודו, ואחרי מספר מצומצם של בתי אוכל חדשים שהחליטו להיפתח דווקא בתקופה הקורונה הבעייתית כמו גלידריית פינולי ברחוב דיזנגוף בתל אביב ופיצריית בריזה BREZZE שנפתחה גם היא בסמוך לדיזנגוף סנטר, אנחנו שמחים לבשר כעת  על פתיחה נוספת ומשמחת.

מאה הדברים הטובים בישראל - נונו  (צילום: ניר פלטה)
פופלרית מאוד באזור השרון | צילום: ניר פלטה


קראנץ ריקוטה ודובדבני אמרנה, מימי (צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור)
גם המאפים של מימי יהיו שם | צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור

את קבוצת המסעדנות נונו ומימי אתם בטח מכירים אם אתם מתגוררים באזור הוד השרון, כפר סבא או הרצליה, והאמת? גם אם אתם מתגוררים מספיק קרוב, היות שמדובר במסעדה איטלקית פופולרית במיוחד במקרה של נונו, ואחת המאפיות המתוקות ביותר במקרה של מימי. הקבוצה, שרק השנה התרחבה עם סניפים בהרצליה וכפר סבא, משיקה עכשיו בית עסק חדש. הפעם, היא מגיעה לתל אביב.

נונו הרצליה - פיצה סלמי (צילום: דניאל לילה ,  יח"צ)
וגם הפיצות של נונו | צילום: דניאל לילה , יח"צ
מימי ונונו רמת אביב  (צילום: טל גרינהוט ,  יח"צ)
המסעדה החדשה ברמת אביב | צילום: טל גרינהוט , יח"צ

השם של המקום החדש הוא נונו מיני (NONO mini) והוא נפתח לפעילות במרכז אופנהיימר בשכונת רמת אביב. המקום מאחד בין שני הקצוות של מסעדת נונו ומאפיית מימי: ניתן לרכוש מכאן ארוחות שלמות (ובתקווה שבקרוב אף ניתן יהיה לשבת), ואפשר גם להגיע לקפה ומאפה או קינוח קליל. נונו מיני מתבססת סביב תנור עצים רחב ידיים, ממנו יוצאות הפיצות וכן מנות טאבון.

במקום יימכרו כל הפיצות שמוגשות במסעדת נונו כמו פיצת פונגי עם רוטב עגבניות ופטריות צלויות; פיצת עגבניות מדורה; פיצה סלוניקי עם מוצרלה, פרמזן, בצל ירוק וסגול, זיתים ועגבניות מיובשות; ופיצה סיציליאנית עם מוצרלה, פרמזן, דלעת, סרדינים, ופלפל חריף עם מרווה. לצד הפיצות מציעים פה מנות כמו ניוקי פולנטה ללא גלוטן; מקרוני בלקני ; ניוקי נאפולי; או עוף מדורה. עוד מציעים כאן מבחר סלטים, כריכים, מאפים, לחמים, עוגות בחושות, עוגיות, קינוחי ויטרינה, וגלידות שנעשות במקום.

למה לפתוח מקום דווקא בתקופה המורכבת הזאת?
"אנחנו עובדים על הפרוייקט הזה למעלה משנתיים ולאחר השקעה כספית גבוהה מאוד, הבנו שאין לדעת מתי המשבר הזה יסתיים ופשוט צריך לפתוח", מסבירים בעלי המסעדה, "כמו כן יש לנו קבוצה גדולה של עובדים ותיקים ומסורים שרצינו לשמר אותם ולשמור עליהם. המנוע שמניע והרוח שמלווה את הקבוצה לא השתנה גם בתקופת הקורונה, אנחנו אוהבים לארח, להאכיל ולהיות בית קולינארי חם ונדיב ואת זה אנחנו נמשיך לעשות בכל מצב".

מימי. הרב אשי 16, רמת אביב. אריק איינשטיין 3, הרצליה. ז'בוטינסקי 2, הוד השרון. המוביל 3, כפר סבא.