מאדאם פלאפל, או בשמה האמיתי רוחמה הרשדורפר, כבשה את שופטי "מאסטר שף" עם הפלאפל, ובעיקר עם הפיתה הדקיקה שלה. ובכל זאת, אם ראיתם את האודישן שלה בטוח הבחנתם שבדמה של הרשדורפר זורם דווקא הבישול התימני - וזאת הסיבה שהחלטנו לצאת איתה לאכול במסעדה תימנית מודרנית, ולשמוע על קורותיה מאז הפריצה לפריים טיים.

עם הרשדורפר הגענו למסעדת סאלוף ובניו בשוק לוינסקי בתל אביב - חמארה תימנית טרנדית שמגישה את הבצקים התימניים, כמו קובה חמאתית וסאלוף, עם תבשילי בשר תימניים, ואפילו לחוח במילויים. היא סיפרה לנו שם על ההתקדמות שלה בתוכנית, על עמוד האינסטגרם שביתה פתחה לה בעקבות ההצלחה, וגם על המחשבות על פתיחת עסק אוכל משלה.

מגולגלאווח (צילום: אריאל עפרון, יחסי ציבור)
המנה שכבשה את רוחמה. מלאווח ממולא | צילום: אריאל עפרון, יחסי ציבור
סאלוף ובניו, קובנה  (צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל)
אנחנו יותר טיפוסים של הקובנה | צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל

ומה לגבי האוכל התימני? הרשדורפר התבררה כמבקרת קשוחה במיוחד. היה לה מה להגיד על כל מנה ומנה שפקדה את השולחן, ובסופו של דבר מה שכבש אותה היה דווקא הלחוח הממולא, שאומנם היה גרסה עדכנית למקור אבל הצליח להוציא ממנה קומפלימנטים (אנחנו היינו יותר בעד הקובנה האוורירית, שמבחינתנו אפשר להתחתן איתה). מוזמנים לראות בעצמכם.