אוכל
אוכל טוב

עושים כבוד למתוק: טאיזו משיקה לאונג' קינוחים מיוחד

יובל בן נריה מציג קונספט חדש של קינוחים בטאיזו, מסעדה יוונית חדשה נפתחה בתל אביב, פסטיבל חמשושלים יוצא לדרך, חגיגות תותים בכל סניפי מקס ברנר ושוק אוכל חדש קם בחדרה. מתכננים משהו לסוף השבוע הקרוב? אולי כדאי שתתעדכנו קודם כל בכל חדשות האוכל

ירון רוולסצ'י | אוכל טוב | פורסם 07/12/16 12:07 
לאונג' הקינוחים של נספרסו (צילום: אנטולי מיכאלו,  יחסי ציבור )
בכל חדר צופים האורחים במיצג הרכבת הקינוחים. טאיזו | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור