רק לאחרונה סיפרנו לכם על המסעדה החדשה של ליאור אוחיון, סר עבדול ביפו, והנה התבשרנו שגם החברה הטובה מ"מאסטר שף" גל קספרס פתחה מקום חדש משלה. אבל בניגוד לאוחיון, שמייעצת למסעדה רחבת ידיים ומגישה שם תפריט מלא, קספרס הולכת בקטן ופותחת פופ אפ למשך תקופת חנוכה בלבד, בתוך קניון עזריאלי בתל אביב.

הפופ אפ של קספרס נקרא אמארנה & sauter, ובהתאם לרוח התקופה מתמקד בספינג' - הסופגנייה המרוקאית המפתה שכשהיא טרייה וחמימה קשה למצוא לה מתחרות, גם בין הסופגניות המפונפנות ביותר שמציעים היום תחת כל עץ רענן.

>> מתכונים לסופגניות

View this post on Instagram

ספינג׳ אמארנה, מלבי, הדרים וגבינה! התגשמות חלום. יותר מזה בשלב הזה, אני לא יכולה לספר #amarenasfinge

A post shared by גל קספרס - אמארנה (@gal.kaspers) on

View this post on Instagram

רואים את המתוקות האלה?! מדובר במיני ספינג׳ ובשמם האיטלקי, זפולס׳ פריכות, אווריריות ובקיצור מושלמות מתכון יעלה בקרוב - מבטיחה! ואם אין לכם כח לטגן, תוכלו לקפוץ לדוכן ולקנות קונוס כזה מלא באבקת סוכר #zappoles #amarena&sauter #italiendonut

A post shared by גל קספרס - אמארנה (@gal.kaspers) on

אבל קספרס לא מגישה את הספינג'ים שלה סתם כך אלא דואגת להם לתוספות מסוגננות וטעימות, ובין היתר תמצאו אצלה ספינג' עם אמרנה, ספינג' מלבי, ספינג' עם תוספת שוקולד ואגוזי לוז, וספינג' הדרים וגבינה (קינוח יעלה כאן 19 שקלים). בנוסף היא מציעה בדוכן את הסופגניות האיטלקיות המפתות שהכינה בתוכנית, הזפולס - מיני ספינג' שנמכרות כמו שהן, ללא תוספות, בתוך קונוס עם אבקת סוכר.

אז איך הספינג' של גל ואיזו תוספת היא השווה ביותר? ריטה גולדשטיין וצוות "חי בלילה" יצאו לטעום.

אמארנה & sauter. קניון עזריאלי, תל אביב