אוכל
אוכל טוב

חדש במשמרות: לחמי ענק ומאפים שווים

השף אלדד שמואלי, מי שהוביל את מיטב המסעדות בת"א, החליט לצאת מהבועה ולהצפין למשמרות. אחרי תקופת התאקלמות קצרה, הוא פותח את אלחנן, בית קפה שהוא גם מסעדה וגם ומאפייה. אנחנו במקומכם מחממים מנועים, מדליקים מזגן ומתייצבים שם בהקדם

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 15/06/16 14:03 
אלחנן אלדד שמואלי מאפייה (צילום: אלדד שמואלי, יחסי ציבור)
חם במשמרות | צילום: אלדד שמואלי, יחסי ציבור