מקומות חדשים וסגירות

בית אוכל בריאות חדש בשם ליפה (LIPE) נפתח בתל אביב
במשך למעלה מעשור עבר רועי אושרוביץ במטבחים משמינים של הרבה מאוד מסעדות בתל אביב עד שהחליט לפתוח בית אוכל משלו, עם דגש על בריאות. במשך שנה עבד על הקונספט של ליפה החדשה ברחוב שנקין: מגוון סלטים וקופסאות אוכל מדודות לקחת הביתה לכל השבוע או לארוחה חד פעמית, במחירים הגיוניים של 25-35 שקלים. בתפריט ניתן למצוא למשל ברוסקטה מקמח שיפון עם סלמון או פטה; סלט אסייתי עם אצות ווקאמה, אטריות שעועית, צנוניות, גזרים ומלפפונים עם רוטב אסייתי מתקתק; עוף מבושל שנקרע לרצועות ומוגש עם אורז כורכום וירקות עונתיים; אורז עם סלמון וברוקולי; ובוריטו מקמח מלא עם עוף או גרסה צמחונית עם אורז, שעועית, חסה ואבוקדו.

ליפה. שנקין 29, תל אביב. 03-6744113. ראשון-חמישי 11:00-20:00, 11:00-15:30. לא כשר

חאן מנולי נסגרים, יפו
אחרי שנתיים של פעילות מצליחה למדי, מסעדת חאן מנולי של השף פליקס רוזנטל וזוגתו חן רוזנהק תיסגר בסוף החודש. הסגירה על פי השניים, מגיעה בעקבות הקשיים הביטחוניים שהשפיעו מאוד על העסקים ביפו בחודשים האחרונים. בני הזוג מזמינים את לקוחותיהם לאירוע בראנץ' סיום שיתקיים ב-2 ליולי. עד אז, חובבי המסבחה והחומוס של רוזנטל מוזמנים להמשיך להגיע למקום.
 
חאן מנולי. בית אשל 7, יפו. 03-676-7884
המבורגר אנגוסטרי
המבורגר באנגוסרי. רשת בת לאנגוס | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

עוד חדשות אוכל בפייסבוק שלנו

סניף חדש לספגטים, כפר יונה
רשת ספגטים המוכרת פתחה סניף כשר בכפר יונה (ומתכננת להתרחב עם עוד 5 סניפים בשנה הקרובה). הסניף החדש יפעל בימים ראשון-חמישי בין השעות 12:00-22:00, ביום שישי ב-09:00-15:00 ובמוצאי שבת מצאת השבת ועד 22:00. בנוסף, החל מעוד שבוע, הרשת תציע תפריט חדש של השף מנה שטרום (תחילה בסניף בפנחס רוזן ולאחר מכן ביתר הסניפים) שיהיה בדגש על מנות טאבון איטלקי וארוחות בוקר מושקעות. בין המנות החדשות: סלמון כבוש עם מסקרפונה מוקצפת; סלט פולנטה עם ארטישוק, עגבניות וצלפים; פיצה עם חציל שרוף וסלסת עגבניות; ופסטה עם טונה, זיתי קלמטה ופלפל חריף. 

ספגטים. תל אביב: פנחס רוזן 72, 03-6499420. פתח תקווה: הסיבים 18, 03-9192666. כפר יונה (כשר): מנחם בגין 44 (מרכז רינות), 1-700-701-008. נתניה: מתחם Y Center, פולג, 09-8853222.

מסבחת תרנגולות מפורקות ועשבי בר, חאן מנולי
אומרים שלום. חאן מנולי נסגרים | צילום: דרור עינב, אוכל טוב

בר יין ואוכל חדש במלון המלך דוד, ירושלים
השף דוד ביטון פתח בר יין חדש בשם האוריינטל בר במלון המלך דוד היוקרתי בירושלים. במקום תוכלו למצוא תפריט רחב של יינות ישראלים לצד מנות נשנוש מותאמות כמו ברוסקטה ירקות; ברוסקטה דגים; פוקאצ'ה עם סלמון בעישון מקומי; בייגל פופרינקל עם סלמון; וסלט קיסר קלאסי (15-35 שקלים למנה). המקום יפעל מדי ערב בין השעות 17:00-24:30.

אוריינטל בר. דוד המלך 23, ירושלים . 02-6208888, 02-6208784. כשר

חדש מבית רשת הבשרים אנגוס: אנגוסרי, עין המפרץ
בחודשים האחרונים החלה לפעול האנגוסרי, שמציעה מנות רחוב פופולריות עם בשר אנגוס. כך למשל תוכלו למצוא כאן המבורגרים מבשר עגל וטלה, סנדוויצ'ים מנתחי בשר שונים, שווארמה עגל, סלופי ג'ו על הפלאנצ'ה, קבבונים או נתחי פילה בתבלינים שמוגשים במחבת. טווח המחירים במקום נע בין 22-44 שקלים.

אנגוסרי. מתחם מסחרי עין המפרץ, סמוך לעכו. 04-6829717

המלך דוד אוריינטל בר
חדש בירושלים. אוריינטל בר | צילום: יורם אשהיים, יחסי ציבור

סנסט בר, בר חדש במלון הילטון, תל אביב
מלון הילטון משיק השבוע בר חדש הצופה לים וממוקם בסמוך למתחם הבריכה במלון. פרט למגוון המשקאות האלכוהולים במקום, יציעו כאן גם הקרנות של אירועי ספורט.

סנסט בר. מלון הילטון, הירקון 205, תל אביב . 03-5202222

עוד באוכל טוב:

אירועים שווים

תערוכת וויסקי לייב, תל אביב
ב-29-30 ביוני תיערך במתחם בן אביגדור תערוכת וויסקי לייב, שתציג שלל סוגי וויסקי לטעימה ממותגים שונים. המתחם יפעל בין השעות 12:00-22:00, והכניסה עולה 119 שקלים לאדם, וכוללת כוס וויסקי ו-3 קופוני טעימות. 

Whisky Live Tel Aviv. בן אביגדור 22, מתחם בן אביגדור, תל אביב

Porter & Sons וקרלסברג מארחים שפים מובילים
בית הבירה והאוכל פורטר אנד סאנס מארחים החל מיום רביעי ה-29 ביוני את השפים דודו אלמקייס ויוסי שטרית, אביבית פריאל ואוראל קמחי שיציעו מנות מיוחדות מותאמות לבירה. בין המנות: טרטר טלה, חיטה ירוקה ורוטב; שוק טלה מפורק, עשבים טריים ווויניגרט ליים חריף; אסאדו מעושן, ברביקיו סלקים וקורן ברד; ומולים עם בירת הוגרדן.

Porter & sons. הארבעה 14 תל אביב .6244355–03

ליפה שנקין
אוכל בריאות חדש בשנקין. ליפה | צילום: רועי אושרוביץ, יחסי ציבור

לירן גרודה מתארח ביאניבצ'י, בוסתן הגליל
ב-29 לחודש השף לירן גרודה עורך ארוחה בסגנון דרך המשי במסעדת יאניבצ'י. יוגשו מנות כמו שקדי טלה עם קרם שורשים לבנים, תפוח אדמה באטר קריספי, קרם אבוקדו וכוסברה; סשימי טונה עם אבטיח מיובש, פינגר ליים, שמן כוסברה, צנונית, אוויר סלק וספוג מנדרינות; שוק אווז קונפי עם איולי כוסברה ויוזו, צ'ילי, צ'יפס שום ובייבי כוסברה; ומוסר ים בר בלאן, אבק אצות ים, אטריות סובה, קציפת פורצ'יני, וספונג' טחינה שחורה.

 מסעדת יאניביצ'י. בוסתן הגליל. 04-8222122

אירועי יין ופיצה של יקב הרי גליל
יקב הרי גליל עורך עם השף מנה שטרום סדרת אירועי יין ופיצה להשקת יין חדש של היקב שמוצע במזיגה ישירה מהחבית. האירועים יתקיימו באשדוד, ירושלים וקיבוץ דפנה, בין התאריכים 24 ביוני ועד ה-15 ביולי, בסופי השבוע.

סדנאות חדשות במושבוצ, רמת הגולן
המסעדה מציעה סדנאות חדשות להכנת מנות מהתפריט: ב-26 וב-29 ביוני יערכו כאן סדנת פסטה מיוחדת, בה ילמדו מנות כמו טורטליני במילוי דלעת ברוטב חמאה ומרווה; טורטליני במילוי בשר צלי בחמאה ויין מצומצם; וקינוח זביונה חם. בהמשך ייערכו סדנאות בנושאים שיפודים, בשר מעושן, קדרות חורף ומאפים.

לפרטים

קמאו תפריט קיץ
ליין חדש בקמאו עם שפים מתארחים | צילום: מיטל סולומון, יחסי ציבור

מבצעים

מבצעים חדשים בפאפא ג'ונס, תל אביב
לכבוד היורו, רשת הפיצות מציעה פיצה משפחתית מיוחדת, בקבוק שתייה של ליטר וחצי ופפרוני רול ב-99 שקלים, וכן ארוחת יורו חברים הכוללת שתי פיצות משפחתיות, בקבוק שתייה של ליטר וחצי ופפרוני רול ב-139 שקלים. כמו כן, מציעים כאן בכל הזמנה טלפונית של פיצה ביום שלישי - פיצה מרגריטה בחינם.

לפרטים

שרונה מרקט - חוגגים שנה לפתיחה עם הנחות
שוק האוכל מציע 25% הנחה על כל המוצרים במתחם (לא כולל המסעדות) לרגל חגיגות השנה למקום: מוצרי בשר, גבינות, מאפים, ירקות ופירות, כלי בית, שמן זית וזיתים, יינות ואלכוהול, טחינה וחלבה, פסטות, תבלינים, קטניות, קינוחים, מוצרים אסייתיים, מוצרי תה ומוצרי קוסמטיקה. החגיגות יתקיימו עד לתאריך 30.6, בימים ראשון-חמישי. 

לפרטים נוספים

תירס טוטומה
מנות תירס חדשות בטוטומה | צילום: שרית גופן, יחסי ציבור

מבצעים בבשרלה
רשת הבשרים בשרלה מציעה הנחה לסועדים שיעלו תצלום של המבורגר לרשתות החברתיות, כשאחוזי ההנחה ייקבעו על פי כמות הלייקים שהתמונה תקבל. סועד שיגיע ל-100 לייקים בשעה יקבל את ההמבורגר ללא תשלום. המבצע יתקיים מידי חמישי ושבת משעה 19:00. 

 לפרטים

הקרנת יורו ומבצעים בשוק צפון
שוק צפון מציעים מגוון מבצעים בעת הקרנת המשחקים על מסכים ברחבת הדק במקום. כך למשל פיצה מרגריטה עם קוקטייל אפרול שפריץ ב-45 שקלים בפרונטו קיוסקו; פיש אנד צ'יפס וגולדסטאר ב-45 שקלים בבר דגים; וראפ עוף עם שליש גולדסטאר מהחבית ב-45 שקלים רוטיסרי.

לפרטים

מבצעים לנשים בתקופת היורו בבוקרייה, פתח תקווה
מסעדת ארוחות הבוקר והבראנץ' מציעה מבצעים לנשים בתקופת היורו. כל זוג נשים שיגיעו לבוקרייה בזמן המשחקים יקבל קינוח במתנה.

בוקריה. Y Center (יכין סנטר לשעבר), פתח תקווה.03-7444760

יורו בפיקניק שרונה, תל אביב
בעת שידור משחקי היורו מציעים במסעדת פיקניק שבשרונה דילים על פיצות, בירות וסיידר סומרסבי.

Picnic. קפלן 18 מתחם שרונה תל אביב. 03-6979000

מבצעי יורו בצ'ופ צ'ופ, הוד השרון
ב-CHOP CHOP מציעים לתקופת היורו, עד ה-10 ביולי, שלל מבצעים של "רביעי חינם": כריך במתנה ברכישת 3 כריכי בשר, בירה בחינם בהזמנת 3 בירות, וגם בשר במשקל: 100 גרם בשר מתנה על כל 300 גרם.

צ 'ופ צ'ופ. דרך רמתיים 69, הוד השרון. 09-7404625

אין תמונה
משלוחים שווים ליורו, פאפא ג'ונס

תפריטים חדשים

ספיישל כמהין באואזיס, תל אביב
השפית רימה אולברה מציעה במהלך השבוע הקרוב ספיישלים עם כמהין תוצרת הארץ. בין המנות: פטוצ'יני 40 חלמונים של שאול - עם גילוחי כמהין קיץ, חמאה צרפתית, קוניאק וגבינת מסקרפונה (108 שקלים), ריזוטו תירס גילי טרי עם שרימפס, קרם פרש וגילוחי כמהין קיץ (130 שקלים) ושייטל בגריל - פרוסות שייטל צרובות עם שמן אגוזי לוז, גילוחי כמהין קיץ בליווי גבינת פרמזן, בצלי שאלוט ופטרוזיליה (84 שקלים). בנוסף, לקוחות המגיעים למסעדה בין השעות 19:00-21:00 בימים ראשון-רביעי ואומרים את המשפט: גם אני שונא/ת כדורגל מקבלים שני משקאות אלכוהוליים במחיר אחד.

אואזיס. מונטיפיורי 17, תל אביב. 03-6206022 

מנות באן חדשות בהירו ראמן, תל אביב
השף ישראל אהרוני מציע מנות באן חדשות: באן טבעוני עם חציל קלוי בסאקה ומירין, מיסו, מיונז קונפי שום לימוני, שומשום קלוי ועלה שיסו (21 שקלים); באן חזה עוף מאודה במרינדה, עם מיונז צ'ילי ודבש, דייקון כבוש, בצל ירוק, חסה ובצלי שאלוט (22 שקלים); ובאן עם חזה בקר בבישול ארוך, חסה, מיונז קימצ'י, מלפפונים בתחמיץ, צנוניות כבושות ובצל ירוק (24 שקלים).  

HIRO ראמן בר. קלמן מגן 3 תל אביב, מתחם שרונה מרקט

 

הירו ראמן באן
אהרוני עושה באן. הירו ראמן | צילום: לימור אלמוג, יחסי ציבור

תפריט קיץ בסלבה וידה, תל אביב
השף יובל פכלר מציע תפריט חדש במסעדת סלבה וידה החדשה. בתפריט: פסטה פיצי עם ברוקוליני ותרד (64 שקלים); טונה, תירס מתוק, אבוקדו וצנוברים (46 שקלים) ופילה בקר עם לחי עגל, פאק בונג ויין אדום (98 שקלים). בנוסף, בערבי שלישי, מדי שבועיים (האירוע הבא יתקיים ביום ג', 28.6), ייערך במקום אירוע Buenos noches - ארוחת טעימות עם מוזיקה חיה, שתכלול 6 מנות שרינג לזוג עם שתי כוסות יין, ב-250 שקלים לאדם. 

סלבה וידה. מלון בראון, תל אביב. 03-7788996

בראנץ' חדש באלומה, ירושלים
בימי שישי, בין השעות 10:00-15:00, יוצע בראנץ' חדש באלומה, עם בר סלטים טריים ומבושלים, מנות חמות על בסיס ביצים, מנות דג, פסטות, לזניה ומבחר פשטידות. 75 שקלים לסועד.  

אלומה ALUMA . העלייה 1, מלון קראון פלאזה, ירושלים. 02-6437555

בייגל ארומה תל אביב
תפריט חדש בארומה תל אביב | צילום: רונן מנגן, יחסי ציבור

ספיישל תירס בטוטומה, תל אביב
דליה אלחדף מציעה בטוטומה תפריט ספיישלים חדש המבוסס על תירס. בין המנות טמלס עם תירס וגבינה טבעונית (48 שקלים), טמלס שרימפס (64 שקלים), תירס על האש בסגנון קולומביה ופרו (22 שקלים) ופאסטל דה צ'וקלו: פשטידה דרום אמריקאית מתירס טרי וגבינה מלוחה (36 שקלים).

טוטומה. דיזינגוף 265, תל אביב. 03-5168963

חגיגת בשרים במלגו ומלבר, תל אביב
בין ה-26 ל-28 ביוני מציעים במלגו ומלבר חגיגת בשרים עם תפריט מיוחד ובו מנות כמו טרטר סינטה עגל, צימוקים, ג'ינג'ר, צנובר ואנדיב סגול (64 שקלים); קרפצ'יו שייטל עגל מעושן, לימון וניל, פקאנים, ארטישוק ירושלמי וצ'ילי חריף (61 שקלים); ולחמניית שוק טלה בבישול ארוך עם קינמון, מרווה, רוזמרין ויין לבן (52 שקלים).

MILGO & MILBAR. שדרות רוטשילד 142, תל אביב. 054-5440826

עסקיות חדשות במסעדת סילו, חולון
השף רובי פורטנוי מציע עסקיות חדשות בסילו. העסקית החדשה כוללת מנה ראשונה, צלחת של מאפים ומזטים ומנה עיקרית לבחירה. בין המנות: פורל פתוח, פילה מוסר, מעורב, סטייק מינוט, פיצה מרגריטה ועוד.

סילו. מתחם לה פארק, חולון. 03-5733315

אין תמונה
עכשיו גם עם בראנץ'. אלומה בירושלים

תפריט חדש בקמאו, תל אביב
בקמאו חונכים תפריט קיץ חדש וגם מארחים במקום מדי יום רביעי שפים מוכרים כמו צ'רלי פדידה. בתפריט החדש תמצאו מנות כמו ארטישוק איטלקי צרוב עם איולי שום, צ'ילי וסלקים צלויים בסילאן (54 שקלים); ניסואז עם חסה אייסברג, טונה אדומה טרייה, תפוח אדמה סגול ואספרגוס ברוטב איולי (68 שקלים); אסקלופ כבד אווז צרוב עם דפי פילו מקורמלים ופטל (98 שקלים), שווארמה דג ים עם טחינה ושמן פפריקה מרוקאית (90 שקלים); ומדליוני פילה בקר עם אסקלופ כבד אווז בקרם כתום ורוטב יין אדום (189 שקלים).

Cameo. מתחם התחנה, תל אביב. 03-5589855

תפריט קיץ חדש בארומה תל אביב
רשת ארומה תל אביב מציעה מנות קיץ חדשות ביניהן בייגל טונה (24 שקלים), בייגל רוסטביף עם ביצת עין (27 שקלים), סלט סלמון עם חסה, סלמון, פרמזן וקרוטונים ברוטב קיסר (39 שקלים) וארוחת בוקר של שקשוקה גבינות, בטטה צלויה, גבינה בולגרית ופרמזן (44 שקלים).

לפרטים

>> לכל חדשות האוכל