אוכל
אוכל טוב

שלדי: מוקד עלייה לרגל חדש לפודיז הבליינים שומרי הכשרות

סצנת האוכל הכשר יכולה לחגוג את הצטרפותו של מוסד חדש - הפעם בר אוכל - לחבורה ההולכת ומסתעפת של מקומות כשרים. בעליו של שלדי החדש מגדירים אותו כבר קולינרי, ובמטבח תוכלו למצוא את שף ליאור קדוש, שעבד בעבר עם יוסי שטרית. כל הפרטים

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 25/03/19 07:12 
שלדי קרואסון  (צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור)
קרואסון בשלדי | צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור