המגנום בר חוגג עשור, נמל תל אביב
עשור עבר מהאז החל המגנום בר לפעול בנמל תל אביב, ועכשיו הוא חוזר לפעילות קיץ שתמשך החל מיום ראשון ועד סוף חודש אוגוסט. הבר יהיה פתוח לקהל בכל ימות השבוע בשעות 17:00-23:00, ובמוצאי שבת בשעות 21:30 - 00:00. כמדי שנה, במקום תוכלו למצוא מבחר שלגונים יפיפיים, והפעם ישנו חידוש מרענן - כריך גלידה. בין המגנומים בתפריט: מגנום קדאיף ליים - שלגון וניל בציפוי שוקולד לבן עם קרם לימון, שערות קדאיף וגרידת ליים; מגנום פיסטוק מאנצ'יז – שלגון פיסטוק בציפוי שוקולד מריר, ותערובת פיצוחים עם צ'ילי וזיגוג טחינה גולמית; מגנום קרפ נוצ'ולה- שלגון דאבל שוקולד בתוך קרפ עם רוטב נוצ'ולה; ומגנום סנדביץ' - שלגון דאבל קרמל בציפוי שוקולד בתוך לחמניית חלב עם סירופ קרמל, שוקולד ושומשום. בנוסף, לרגל חגיגות העשור תתקיים במקום גם פעילות במסגרתה ניתן יהיה לזכות בסופשבוע ברומא.

מגנום בר. רחבת הדק הצפוני, נמל תל אביב 

מגנום בר לימון 2019 (צילום: אפיק גבאי,  יח"צ)
מגנום בר לימון 2019 | צילום: אפיק גבאי, יח"צ

3 שנים לקוצ'ינה הס 4, תל אביב
השפית תמר כהן צדק, חוגגת 15 שנות פעילות ושלוש שנים למסעדה שלה - קוצ'ינה הס 4. לרגל החגיגות יוצע לאורחים תפריט טעימות מיוחד ובו מנות כמו: בודינו פרמזן (שנעשה לראשונה במסעדת וינס ותמר); סקלופיני עגל ביין לבן, לימון ומרווה מקוצ'ינה תמר; וריזוטו יער עם שלושה סוגי פטריות. תפריט הטעימות יוגש בערבי יום שלישי במחיר של 295 שקלים לסועד והארוחה כוללת גם אפריטיף, לחם ושתייה קלה. לצד תפריט הטעימות הושק גם תפריט חדש ובו מנות כמו: מרק אספרגוס וקוביות כבד בבלסמי (66 שקלים); רביולי חצילים (68 שקלים); וברבוניות עטופות בעלי גפן (120 שקלים). 

קוצ'ינה הס 4. הס 4, תל-אביב. 03-5551038

קוצ'ינה הס 4  (צילום: הילה פלר ,  יח"צ)
קוצ'ינה הס 4 | צילום: הילה פלר , יח"צ

עסקיות סופשבוע חדשות ב- 28L, תל אביב
השף גבריאל ישראל, משיק תפריט עסקיות חדש במסעדת L28, שיוצע בימים שישי ושבת בין השעות 12:00-15:00. במסגרת הארוחה יקבלו הסועדים מנות קטנות למרכז השולחן וניתן יהיה לבחור מנה עיקרית, במחיר של תשעים שקלים לארוחה. בין מנות הפתיחה המוצעות במסגרת העיסקית: לחם מחמצת חמאה ומלח מעושן; סלט גזר מרוקאי עם ריקוטה ולימון כבוש; סלט תפוחי אדמה עם בצל מקורמל, חרדל וביצים; וטחינה, לאבנה וזעתר. בין המנות העיקריות: עוף סומאק עם פריקי, אנדיב צלוי וסלט שומר; פסטה בעבודת יד עם זעתר, שמן זית, פטה ופיקורינו; וסינטה על הגריל עם תפוחי אדמה, אבקת סלרי וסלט ירוקים.

L28. לילינבלום 28 תל אביב. 03-9003560

משלוחים חדשים מבית ניטן תאי, תל אביב
מסעדת ניתן תאי משיקה מותג משלוחים וטייק אווי בשם ג'אי (JAI). בין המנות בתפריט: ספרינג רול במילוי ירקות ורוטב סאקה קאו-רול עם גזר, תפוחים, כוסברה ושמן שומשום (28 שקלים); טום יאם סונג פאן עם שרימפס, קלמרי ומולים בציר שרימפס, פטריות, עגבניות שרי, כוסברה, למון גראס וכפיר ליים (65 שקלים); אופר אופ - קריספי טופו ברוטב יקיטורי עם בצלים מקורמלים, שמנת, כוסברה צנונית ונענע (58 שקלים); ופאד קא פאו - בקר קצוץ, עשבי תיבול תאילנדיים, צ'ילי תאילנדי, שום בצל וביצת עין (72 שקלים). אזורי החלוקה של המשלוחים הם בתל אביב מפלורנטין ועד לשיכון ל', וברמת גן באזור מתחם הבורסה.

לפרטים והזמנות

משלוחים (צילום: אנטולי מיכאלו,  יח"צ)
ג'אי משלוחים ניטן תאי | צילום: אנטולי מיכאלו, יח"צ

קינוח חדש בפטיסרי וונדרלנד, אגמון מרקט
הפטיסרי מציע קינוחים חדשים לקיץ ביניהם ה"מגה מקרון" - מקרון במילוי גלידות בעבודת יד במגוון טעמים כמו אוריאו, קרמל מלוח ופקאן, תות בשמנת, פיסטוק, ועוגת גבינה פירורים (28 שקלים).

אגמון מרקט - שוק קולינרי בגליל העליון. על כביש 90

קורס אוכל ישראלי, פארק נאות קדומים
פארק נאות קדומים משיק קורס שנתי בן 10 מפגשים במהלכו התלמידים יחקרו יחד את האוכל הישראלי. הקורס כולל ליקוט צמחי בר ותבלין, הכנת ארוחה קדומה והרצאות מגוונות. מחיר הקורס המלא: 2000 שקלים למשתתף.

למידע נוסף והרשמה: 08-9770758

תפריט טבעוני באורו - בר היין ומעדנייה, תל אביב
בר היין בגן החשמל מציע כעת מנות טבעוניות חדשות כמו: טוסט מקורמל ואגוזים עם גבינת אודם פקאן וגבינת לשם, בצל מקורמל, עלי רוקט ובצל ירוק בפוקצ׳ה (42 שקלים); המבורגר פורטבלה - עם פטריית פורטבלה ממולאת בגבינת אודם תאנים בליווי בטטה צלויה (48 שקלים); וכרובית צלויה בצזיקי קשיו (44 שקלים).

אורו. לבונטין 12 תל אביב, 03-7605060

מנות קיץ בקמפאי סטריט ווק, באר שבע
הרשת היפנית מציעה מנות ספיישל חדשות לכבוד הקיץ, ביניהן: פוקה סלמון בול – קערה עם אורז סושי, קוביות סלמון, אבוקדו, טמאגו, בצל סגול, בצל ירוק, סומסום קלוי, שבבי טמפורה, פוריקאקה, רוטב סויה הדרים ושמן סומסום (44 שקלים); סלט עוף תאילנדי עם בצל סגול וירוק, כפיר ליים, אגוזי קשיו, נענע, כוסברה, כרוב, ולמון גראס ברוטב צ'ילי, סוכר דקלים, ליים ופיש סוס (44 שקלים); וקריספי רייס ספייסי טונה – ריבועי אורז סושי מטוגן עם טרטר טונה, ספייסי מיונז ואבוקדו (46 שקלים).

לפרטים 6288*

פוקי קמפאי סטריט ווק  (צילום: ספיר קוסא,  יח"צ)
פוקי קמפאי סטריט ווק | צילום: ספיר קוסא, יח"צ

שיתוף פעולה בין אסטלה וקבוצת הדקה-90
אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה וקבוצת הדקה התשעים יוצאים בשיתוף פעולה חדש. במסגרת הפעילות כל מי שירכוש בדקה ה-90, טיסה, מלון או חבילת נופש, יקבל במתנה את המלצותיה הקולינריות של אסטלה לאותו היעד. בין ההמלצות תמצאו קונדיטוריות, שווקים, ומסעדות.

פסטיבל קטיף ליצ'י ה-16, הגליל המערבי 
חובבי הליצ'י יוכלו ליהנות עד סוף חודש אוגוסט מקטיף עצמי של הפרי האקזוטי. הקטיף שיציין השנה 16 שנות פעילות, יתקיים בגליל המערבי בכל ימות השבוע. במסגרתו יוכלו המבקרים לאכול ליצ'י ללא הגבלה בשטח הקטיף וכן לרכוש את הפרי הביתה לפי משקל. מחיר הכניסה לאדם מעל גיל 3 הוא 30 שקלים.

לפרטים נוספים: 050-5401129  \ 0525156139

תפריט משלוחים בשגב ניהון נו בה, הוד השרון
המסעדה היפנית של שגב מציעה משלוחים חדשים לאזור הוד השרון וכפר סבא הירוקה. כמו כן, המסעדה משיקה תפריט חדש ובו מנות כמו: יקיטורי עוף בציפוי פאנקו; באן שוק אווז עם בוקצ'וי ורוטב סרירצ'ה; ומנת מאקי ספיישל עם טטאקי סלמון, גזר, מלפפון, אבוקדו, איולי יוזו וטוביקו.  

ניהון נו-בה. מתחם שרונים, הוד השרון. 077-4142025

ני הון נובה תפריט קיץ  (צילום: אנטולי מיכאלו,  יח"צ)
ני הון נובה תפריט קיץ | צילום: אנטולי מיכאלו, יח"צ

תפריט קיץ חדש במסעדת משק ברזילי, תל אביב
המסעדה הטבעונית מציעה תפריט חדש עם מנות מרעננות כמו: גספצ'ו – מרק קר של עגבניות קפואות, מלפפונים וליים עם אחו בלנקו שקדים ושום קונפי; קפרזה עם אבטיח, מוצרלה שקדים, פסטו בזיליקום ובלסמי מצומצם; ופאי שזיפים סגולים וקרם שקדים עם קונפיטורת שזיפים וסורבה.

משק ברזילי. אחד העם 6, תל אביב. 03-516-6329

יקב אסף יתארח במסעדת ג'יוקוסו, חיפה
בתאריך ה-31.7 יקב אסף יתארח במסעדת ג'יוקוסו החיפאית, לערב של יינות ומנות שף. במסגרת האירוח יוצעו לאורחים פלטת מאזטים ובה גבינת צ'דר וויסקי אנגלית, רוסט ביף סינטה, דג מקומי מטוגן לצד איולי לימון כבוש, פלפל שושקה ממולא גבינת עיזים, וציזיקי עם פוקצ'ה איטלקית וחמאת כמהין (58 שקלים).

ג'יוקוסו. הנמל 21, חיפה. 04-9887880

עסקיות צהריים חדשות באברטו, גדרה
המסעדה מציעה תפריט צהריים חדש על טהרת השיפודים ובו מנות כמו: קבב עוף ים תיכוני עם טחינה ירוקה (78 שקלים); כבדי עוף עם פטריות צלויות ופולנטה (79 שקלים); שיפוד ים עם קלמרי, פלפל טינקרבל וקרם פלפלים (113 שקלים); ושקדי עגל עם בצל סגול חרוך וקרם תפוח אדמה (95 שקלים).

אברטו. שכביץ 5, גדרה. 08-6680066

חגיגות 110 לתל אביב במסעדות העיר
לכבוד חגיגות 110 שנים לעיר תל אביב, מבחר מסעדות בעיר יציעו ארוחות מיוחדות בעלות של 110 שקלים, בתאריכים 28-31 ביולי. בין המסעדות המשתתפות: ויקי כריסטינה, לה רפובליקה, זכאים, סקוטי ופאץ', קנטה, אל וסינו, אוקינאווה ואמש. במסגרת הארוחות שמחירן כאמור יהיה 110 שקלים לסועד, יוגשו מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח.

  לכל הפרטים

שיתוף פעולה בין איקה שוקולד וריסטרטו
השוקולטיירית איקה כהן, מציעה מתחילת אוגוסט גלידות חדשות לקיץ ביניהן: ליצ'ו שוקולד מריר ווייטנאמי עם חליטת בזיליקום; שוקולד קרמל 38%; אקריגואה (שוקולד  70%); אוריולה- שוקולד לבן (30%) עם אגוזי לוז; סורבה תפוז עם גזר וג'ינג'ר; וגלידה אפורה משומשום שחור מקורמל. הגלידות שנעשו בשיתוף פעולה עם חברת ריסטרטו יימכרו בבוטיק איקה בתל אביב.

איקה שוקולד. יד חרוצים 11, תל אביב

איקה גלידה  (צילום: איקה כהן,  יח"צ)
איקה גלידה | צילום: איקה כהן, יח"צ

פופ אפ גלוטריה, תל אביב
בין התאריכים ה-30.7 ועד ה-13.8 יתקיים בתל אביב פופ אפ של מסעדת הגלוטריה, המגישה תפריט שכולו ללא גלוטן. מסעדת הפופ אפ תהיה פתוחה בין השעות 12:00-21:00 ותציע תפריט הכולל מנות מעשנת רבות כמו ספריבס, עוף, בריסקט ופסטרמה; לצד מגוון מאפים, כריכים, סלטים ופיצות. בין האפשרויות השונות תמצאו: כריך עם גאודה, חמאה, חסה, עגבנייה ומלפפון חמוץ (36 שקלים); פוקצ'ה אגוזים עם בשר מהמעשנת, בצל צלוי, בטטות מעושנות, וטחינת קשיו ( 72 שקלים); ופיצה תאנים וריקוטה עם פסטו, דבש, פלפל שחור, וארוגולה (72 שקלים).

גלוטריה ריברסייד. שדרות רוקח 2, מתחם החתירה דניאל, תל אביב. 054-4460303

גלוטריה פיצה  (צילום: ענת עוזר,  יח"צ)
גלוטריה פיצה | צילום: ענת עוזר, יח"צ

 סניף חדש לפיצה שמש, חיפה
פיצריית שמש צפויה לפתוח ב-31.7 סניף חדש בחיפה, ולכבוד ההשקה היא מציעה מגש פיצה במחיר של 10 שקלים. הסניף החדש ממוקם בשכונת נווה שאנן בחיפה, שעות הפעילות שלו בימים ראשון עד חמישי הן 11:00-23:00 ובימי שבת הסניף יפתח כחצי שעה לאחר צאת השבת.

פיצה שמש. חניתה 40 א', שכונת נווה שאנן, חיפה. 1-700-558-584

סיור קולינרי בעוטף עזה
המסעדן יוסי בן אודיס, יזם סיור קולינרי בעיר שדרות שמטרתו היא תמיכה במסעדני עוטף עזה. במהלך הסיור יטעמו המשתתפים מנות שונות במסעדות מקומיות כמו החומוס של טחינה והפלאפל הוותיק ביותר בשדרות וכן יתנסו ביינות המיוצרים בעוטף עזה. המחיר לסיור- 250 שקלים לאדם.
 
לפרטים

רוטיסרי צ'יקן קלאב, מסעדה חדשה בשרונה מרקט, תל אביב
במקום מסעדת הקוקוריקו של רן שמואלי, נפתחה בשרונה מרקט מסעדת עופות בגריל חדשה בשם רוטיסרי צ'יקן קלאב. בין המנות במקום תמצאו: כריך עוף עם חזה עוף, איולי, חסה, עגבנייה, בצל סגול וקורנישונים (45 שקלים); כריך שניצל עם איולי, חסה, עגבנייה, בצל סגול וקורנישונים (45 שקלים); וסלט עוף רוטיסרי עם עוף מפורק, בצל, חסה, מלפפון, גזר, עגבניות שרי, קרוטונים, בצל סגול ובצל ברוטב איולי (52 שקלים).

רוטיסרי צ'יקן קלאב, שרונה מרקט. קלמן מגן 3, תל-אביב.03-6524447

רוטיסרי חדש שרונה מרקט  (צילום: אורן שלו,  יח"צ)
רוטיסרי חדש שרונה מרקט | צילום: אורן שלו, יח"צ

תפריט חדש בג'אווה, תל אביב
בית הקפה והמסעדה משיק תפריט קיץ חדש עם מנות כמו: מעדן בריאות ברזילאי עם גרנולה, בננה, תפוח, קוקוס וסילאן (39 שקלים); פוטטוס – תפוחי אדמה אפויים בחמאת שום ועשבי תיבול עם פטריות, שמנת חמוצה ובצל ירוק (36 שקלים); פרפל הייז – קוביות סלק צלוי בדבש, טימין, שום קונפי ואגוזי מלך (38 שקלים); וכריך סלמון מעושן בלחם בריוש עם גבינת שמנת, עגבנייה, בצל סגול וצלפים (55 שקלים).

ג'אווה. בן יהודה 196, תל אביב. 03-744-0466

שף רובוטי בגלידריית וניליה
רשת וניליה משתפת פעולה עם ג'יני- מיזם פוד טק מקומי שהוא למעשה שף רובוטי. במסגרת שיתוף הפעולה יכינו בסניפי הרשת באשדוד וברחוב בזל בתל אביב עוגת שוקולד וולקנו שייאפו במקום (35 שקלים לעוגה).

מנות חדשות בריבר
רשת ריבר מציעה לקהל הלקוחות מנות חדשות כמו: באן פרגית בטמפורה עם כרוב וגזר מוחמצים (39 שקלים); פאד קגאי - פרגית קצוצה, בצל ירוק, בזיל תאילנדי, שום, ג'ינג'ר, צ'ילי חריף וביצה עלומה (58 שקלים); וקינגו - כבד אווז עם אספרגוס, בצל ירוק, פנקו בטטה, ואיולי כמהין (55 שקלים).

לפרטים