בימים אלה, עד שתיפתח לקהל הרחב, המסעדה החדשה של נאיפה מולא עורכת לא מעט ארוחות סגורות במסגרת הרצת המקום, כשנאיפה והצוות שלה מתכוננים במרץ לפתיחת הדלתות הרשמית של המקום, הנושא את שמה של נאיפה. 

נאיפה. מנות חדשות (צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור)
נאיפה. מנות חדשות | צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור
נאיפה. מסעדה חדשה (צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור)
נאיפה. מסעדה חדשה | צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור

"אני גאה ונרגשת להציג את המסעדה הראשונה שלי שעמלתי עבורה לילות כימים במשך שנים, חלמתי אותה ואת הרגע הזה ועבדתי קשה מאוד כדי שיתגשם, ללא קיצורי דרך וממוקדת מטרה. אני רוצה לתת לאורחים שלי חוויה קולינרית אחרת, עשירה בטעמים ושילובים קולינריים ייחודיים ובעיקר בעיקר אירוח.", אומרת מולא, שפותח תאת המקום  בכוחות עצמה - ללא שותפים או משקיעים. המסעדה החדשה ממוקמת בנווה צדק, ברחבת מרכז סוזן דלל, איפה שפעלה מסעדת קורדרו.

הסגנון הקולינרי של המקום יישען על מסורות בישול של המטבח השאמי, בשילוב טכניקות מודרניות עכשוויות ונגיעות מאירופה. התפריט יכלול מנות כמו: סיגר מסח'אן - פיתה דרוזית במילוי עוף ובצל בבישול קונפי, יוגורט שום וסומק; ניוקי פריקי - ניוקי מקמח פריקי, כרישה צלויה, חמאה חומה ורוטב שמנת יוגורט; קובנייה של ירכא - טרטר שייטל בקר, בורגול, אריסה וחוסה; מלפוף - כרוב בלאדי ממולא, ציר בקר מצומצם, שום קונפי וסחוג שבור; מנסף טלה - אוסובוקו טלה, ריזוטו בהרט ורוטב יוגורט חם; מועג'נאת - כיסונים מבצק פלפל שחור ממולא ג'יבנה וסמבוסקים של טלה ויוגורט אריסה; ונתחי דג פריך - נתחי דג בבלילת סולת, פיתה דרוזית קריספית ממולאת בצל מקורמל, סלט עלים ורוטב צ'ילי חריף.

נאיפה. סיגר מסח'אן (צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור)
נאיפה. סיגר מסח'אן | צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור
נאיפה. נתחי דג פריך (צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור)
נאיפה. נתחי דג פריך | צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור
נאיפה. ניוקי פריקי  (צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור)
נאיפה. ניוקי פריקי | צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור

נאיפה. יחיאלי 4, תל אביב יפו. הפתיחה הרשמית עוד כחודש