אחד מדוכני הכריכים האיקוניים בארץ מתרחב לסניף נוסף, ולפחות עבורנו מדובר בחדשות מרגשות. שרי אנסקי, עיתונאית האוכל, מחברת ספרי הבישול וכמובן אמא של מיכל אנסקי, פותחת עכשיו סניף שני לכריכייה שרי הרינג שבבעלותה בתל אביב.

שרי אנסקי שרי הרינג  (צילום: נימרוד ארונוב, יחסי ציבור)
שרי אנסקי ואייל אמיר | צילום: נימרוד ארונוב, יחסי ציבור

הדוכן שרי הרינג פועל בשוק הנמל בתל אביב כבר 11 שנים. בתקופת הקורונה חברה אנסקי לאייל אמיר, בן זוגה של מיכל, ויחד הם החליטו להרחיב את העסק. בתור התחלה השניים פתחו בחודשים האחרונים סניף של שרי הרינג בניו יורק, ובעוד כשבוע צפוי להיפתח מוקד חדש גם בשרונה מרקט בתל אביב. המטרה היא להתרחב עם העסק גם בארץ (ולהגיע בהמשך לירושלים) וגם בעולם, עם סניפים בשוקי אוכל מוכרים בערים כמו לונדון וניו יורק.

בסניף שרונה מרקט של שרי הרינג יוגשו 5 כריכי דגים כבושים ומלוחים בבגט: כריך הרינג הולנדי עם חמאה, שמנת חמוצה, בצל לבן, בצל ירוק וצ'ילי חריף; כריך טונה מעושנת עם מיונז ולימון; כריך סלמון מעושן עם חמאה ושמנת; כריך עם סלט טונה חריף מהמתכון של שרי אנסקי; וכריך ספיישל שישתנה אחת לחודש (אנשובי, שפרוטים, סרדינים, סנדוויץ' טוניסאי ועוד).

מחירו של כריך הוא 49 שקלים, ומי שרוצה להתנסות ביותר מסוג כריך אחד יוכל להזמין 3 מיני כריכים בלחמניות רכות.

שרי הרינג. שרונה מרקט, אלוף קלמן מגן 3, תל אביב