איתיאלה היאט, זוכת עונה 9 של "מאסטר שף", כבר ממש לא צריכה להוכיח את עצמה. היא עשתה את זה אינספור פעמים בתוכנית, ואז בפודטראק שפתחה במושב מטע, ולכן אנחנו שמחים ונרגשים לספר לכם על הפרויקט החדש שלה - אוטו גלידה.

האוטוגלידה של היאט ינוע ברחבי הארץ ויחנה בכל פעם במקום אחר, וכמו שאתם יכולים לנחש לא ימכרו בו ארטיק מטרה וקרטיב מלון עם סוכריות שחורות אלא מנות גלידה מעט יותר מקוריות ומתוחכמות, שכולן יצאו ממכונת גלידה אמריקאית, מה שמבטיח לא רק טעם מיוחד אלא גם מרקם מהחלומות. מה למשל? גלידת סלק שרוף עם מרנג סומאק; גלידת דלעת מבושלת בשמנת עם גרעיני דלעת קלויים ומלוחים; גלידת חלב עם סירופ דובדבני אמרנה ובצק עלים מקורמל; גלידת יוגורט חמצמצה עם שמן זית, תערובת זעתר מלוח ומלח אטלנטי; וגלידת תירס וקראמבל פולנטה. בכל יום יוגשו שני טעמים, וההיצע ישתנה מדי פעם בהתאם לעונה, לטרנד ולחשק של איתיאלה.

הגלידה של איתיאלה היאט (צילום: איתיאלה היאט)
טעמי שף במרקם גלידה אמריקאית | צילום: איתיאלה היאט

האוטוגלידה של איתיאלה יתחיל את דרכו בהרצה במושב מטע, שם יתארח בימי חמישי ושישי בתאריכים 1-2.6 ו-8-9.6. ב-11-17.6 הוא יתארח בפופאפ בן שבוע בקניון עזריאלי בתל אביב. בנוסף, האוטו יהיה זמין להזמנות לכנסים, אירועים פרטיים, פסטיבלים וירידים.