סו-וידריה, תל אביב
בית האוכל כרמל שבשוק הכרמל בתל אביב יהפוך בשבוע הקרוב לפופ אפ בישול בוואקום בשיתוף השף יאיר פיינברג מפיינקוק. בתאריכים 15-19/3 יוגשו כאן מנות שמבושלות כולן בטכניקת בישול בוואקום כמו שקדי עגל סו-ויד בפיתה עם איולי לימון כבוש וירוקים, סלט תפוזים, זיתים, אריסה, נענע ורשאד (58 שקלים); רוסטביף סינטה סו-ויד בפיתה עם סלט תפוחי אדמה, מלפפונים כבושים ביתיים, מיונז, חזרת לבנה וכרוב כבוש (48 שקלים) ;ומיקס גריל טבעוני של ירקות שורש בייבי בסו-ויד, בתיבול גריל על פיתה פתוחה משוחה בזעתר וקלויה בגריל, חציל זעלוק עם עגבניות שרופות על האש, טחינה, עמבה וסחוג ירוק (25 שקלים).

סו-וידריה. הלל הזקן 18, שוק הכרמל, תל אביב

סו-ויד בפיתה בשוק הכרמל (צילום: שרה ליברמן)
סו-ויד בפיתה בשוק הכרמל | צילום: שרה ליברמן

סדנאות בריבר
הרשת מציעה סדנאות סושי בסניף הכשר בראשון לציון ב-17/3 מהשעה 19:30. מחיר הסדנא: 250 שקלים למשתתף.

ריבר. סחרוב 26, ראשון לציון. 03-9521526

פסטיבל איטלקי בקפה גן סיפור
בקפה גן סיפור באשדוד וירושלים נערך פסטיבל איטלקי בתאריכים 15-30/3, שיכלול תפריט עם מנות כמו רביולי שחור במילוי סלק וברוטב שמנת כרישה, פוקצ'ה פונגי כמהין; פילה לברק על ריזוטו לימוני, אפונה ועשבי תיבול; וטירמיסו מפחזנית שקדים, גלידת אספרסו, קרם מסקרפונה וקקאו.

לפרטים

פסטיבל איטלקי בקפה גן סיפור (צילום: גל קולוג)
פסטיבל איטלקי בקפה גן סיפור | צילום: גל קולוג

יום הולדת 7 לקבוצת אימפריאל, תל אביב
קבוצת הברים אימפריאל עורכת ב-15-21/3 חגיגת יום הולדת באימפריאל, לה אוטרה ובושוויק. בברים יוגשו קינוחים של מיכל בוטון ואנה שפירו ובמהלך השבוע יתארחו שפים כמו עינב אזגורי ויונתן בורוביץ' שיגיעו לבשל בבושוויק מנות מיוחדות כמו סנדוויץ' פריקסה עם צ'ירשי דלעת ותפוח אדמה אפוי או קרפ סוזט במילוי גבינת ג'יבני. שף יובל בן נריה יגיע לאימפריאל ולה אוטרה ויבשל מנות כמו באן ברווז ברוטב הוי סין, בוטנים, חמוצים וצ'ילי אדום או באו טונה עם לימון כבוש, דלעת, סאמבל בלדו וביצה רכה. 

בושוויק. נחלת בנימין 28, תל אביב; לה אוטרה ואימפריאל. הירקון 66, תל אביב

לה קרפ, חנות קינוחים חדשה בנוף הגליל
במתחם עופר סנטר בנוף הגליל נפתחת לפעילות חנות קינוחים חדשה ובה קרפים, שייקים, גלידות ופופקורן בטעמים.

תפריט חדש בפארוק בשוק, יפו
המסעדה מציעה תפריט חדש עם מנות כמו ברוסקטה טוניסאית בלחמניית הבית עם לימון כבוש, אריסה, טונה אדומה, ביצה רכה וצלפים (59 שקלים); פילה סלמון עם קרם תפוח אדמה ומיץ הדרים יפני (92 שקלים); ומקלובה- עוף מפורק בסומק, בצל מטוגן, אורז, כרובית, בטטה, טחינה שקדים וצנוברים (67 שקלים).  

פארוק בשוק. רבי נחמן 6, יפו. 03-6515670

תפריט חדש פארוק בשוק (צילום: יונתן בן חיים)
תפריט חדש פארוק בשוק | צילום: יונתן בן חיים

ימי שישי מיוחדים בג'מס, גבעתיים
ג'מס גבעתיים יערכו בכל יום שישי משעה 12:00 אירוע סופ"ש בו יתארח די ג'יי מתחלף ויוגשו מגוון בירות לצד תפריט שבו כריכי פניני במילוי בשר, עוף, או דגים מעושנים.

ג'מס. שנקין 33, גבעתיים. 03-759-6339

מנות חדשות ברובע בר יין, תל אביב
המסעדה מציעה מנות חדשות בתפריט כמו בורקס ים על בסיס דפי אורז (46 שקלים), לחם ממולא בתרד וגבינות (36 שקלים), מוסר בסגנון חריימה (62 שקלים) וסלמון אפוי במרינדה אסייתית על ריזוטו אפונה (71 שקלים).
רובע בר יין. דיזינגוף 192 תל אביב. 03-9136732

מנות חדשות ברובע בר יין (צילום: יונתן בן חיים)
מנות חדשות ברובע בר יין | צילום: יונתן בן חיים

מקומות חדשים בשוק צפון, תל אביב
בשוק צפון ברמת החייל בתל אביב נפתחו מספר דוכנים חדשים. בין היתר דוכן תבשילים אתיופי בשם ללה, וכן סניף ראשון לרשת סושי אנד פוקי שמציעה מנות מבוססות אורז ודגים נאים.

שוק צפון. ראול ולנברג 20 רמת החייל, תל אביב 03-6432000

פסטיבל סגול בפופינה ובאימפריאל, תל אביב
במהלך השבועיים הקרובים יציעו במסעדת פופינה ובבר האימפריאל ספיישלים סגולים לכבוד השקת מהדורה 5 של וויסקי מקאלן. בתפריט: רביולי סלק עם קרם שקדים, סלסת סלרי ופקאן מסוכר (64 שקלים) וסשימי סלמון כבוש בסלק, וויניגרט תה סגול עם ריבת עלי ורדים (72 שקלים). בנוסף תוצע טעימה של וויסקי מהדורה מספר 5 במחיר 66 שקלים.

פסטיבל אוכל סגול (צילום: חיים יוסף)
פסטיבל אוכל סגול | צילום: חיים יוסף

מנות חדשות בדוד ויוסף, תל אביב
המסעדה מציעה מנות חדשות לקראת האביב: קרפצ'יו דג עם קולרבי אפוי, תפוזים, פטה כבשים, זעתר ושומשום (66 שקלים); חזה ברווז עם חסה, מלפפון, שקדים, שעועית ירוקה ופונזו (79 שקלים); ופיצה כמהין עם פטריות שמפניון, פטריות יער, שמנת כמהין, רוקט, צ'ילי ופרמזן (82 שקלים).

דוד ויוסף. מונטיפיורי 21, תל אביב. 036040036

פיצה כמהין בדוד ויוסף (צילום: אפיק גבאי)
פיצה כמהין בדוד ויוסף | צילום: אפיק גבאי

בראנץ' חדש בקורדרו, תל אביב
המסעדה בנווה צדק עורכת ארוחות בראנץ' חדשות בימי שישי ושבת בשעות 11:00-17:00. בתפריט אופציה למבחר מנות טאפאס או מנות ספיישל עיקריות כמו: ביצת עין איטלקית אפויה עם תרד, אספרגוס, זוקיני, עירית ופטרוזיליה (54 שקלים); פריטטה עם שמנת וגבינת פרמזן (54 שקלים); אנסלאדה דה טומאטה - סלט עגבניות עם בצל שאלוט, זיתים, שום קונפי, צ'ילי, גרידת לימון, גבינת מנצ'גו, אורגנו ולחם כפרי בגריל פחמים (25 שקלים); וברוסקטה בגריל עם מח עצם, שום קונפי, רוזמרין, קרם פטרוזיליה וכרישה (36 שקלים). 

קורדרו. יחיאלי 6, מרכז סוזן דלל, רחבה הפנימית, תל אביב. 03-5178486

בראנץ' בקורדרו (צילום: ולדי סולו)
בראנץ' בקורדרו | צילום: ולדי סולו

ארוחות מיוחדות ליום המקרון
EAT WITH משתפים פעולה עם בירה BLANC1664 ועורכים ארוחות מיוחדות ב-19-21/3 בנושא עוגיית המקרון הצרפתית. במסגרת הארוחות כל מארח ייצור מנות אינטרפרטציה למקרון ויגיש מנה ראשונה, עיקרית וקינוח שבבסיסן הרעיון של שתי שכבות ומילוי במרכזן. מחיר הארוחות החל מ-294 שקלים לאדם כשבנוסף תוענק לכל אורח מתנה.

לפרטים

ארוחה בהשראת עוגיית מקרון (צילום: אנטולי מיכאלו)
ארוחה בהשראת עוגיית מקרון | צילום: אנטולי מיכאלו

תפריט חדש ברונימוטי, תל אביב
המסעדה האיטלקית מציעה מנות חדשות לקראת האביב: משולשי קריספי פרמג'אנו (38 שקלים), מולים עם כרישה, שמן זית, חמאה, יין לבן ופטרוזיליה (68 שקלים), קנלוני מנגולד אורגני ומוצרלה (78 שקלים) ואוסובוקו טלה בציר בקר וירקות שורש על פולנטה (96 שקלים).

לה רפובליקה רונימוטי. מזא"ה 3, תל אביב.03-6470247

תפריט חדש בלה רפובליקה רונימוטי (צילום: אייל רווח)
תפריט חדש בלה רפובליקה רונימוטי | צילום: אייל רווח

חומוס כספי מתרחבים
רשת חומוס כספי פותחת סניף חדש בקניון עזריאלי בתל אביב עם תפריט על טהרת הבשר. בנוסף, נפתחים סניפים חדשים גם בכיכר מגדיאל בהוד השרון ובהרצליה הילס. שני סניפים חדשים ייפתחו בקרוב גם במתחם G בכוכב הצפון בתל אביב ובסינמה סיטי ראשון לציון. בין המנות בתפריט: חומוס פרגית עם בצל ועגבנייה צלויים, פטרוזיליה, שמן זית ותבלינים (45 שקלים); חלה של שבת עם אסאדו, חומוס, טחינה, בצל ועגבנייה צלויים, חריף וכרוב (49 שקלים); וחומוסביח - חומוס, חציל, ביצה, תפוחי אדמה, סלסת עגבניות, טחינה, פטרוזיליה, שמן זית ותבלינים (39 שקלים).

לפרטים