ארוחות ציפוראדיקו - אוכל יווני ללא הפסקה בגרקו, הרצליה

כל יום ראשון החל משעה 18:00 יחגגו בגרקו הרצליה ערבי ציפוראדיקו, שבמרכזם יעמוד משקה הציפורו האלכוהולי, ולצד האלכוהול יוגשו מנות מהמטבח ללא הגבלה. בין המנות: חמוצים כבושים, סקורדיליה, צזיקי וסלט יווני, מאפה 12 האלים טבול בדבש, קרם פאבה, קציצות זוקיני לוהטות, צ'יפס יווני עם גבינת קפלוטירי פפריקה ואורגנו וקפטדס - כדורי בשר מטוגנים המוגשים על גרגרי חומוס. כל הארוחה ב-195 שקלים לאדם.

גרקו הרצליה. שדרות אבא אבן 9, הרצליה. 09-7404747

בראנץ' חדש בבית קנדינוף, תל אביב 

בבר המסעדה של בית קנדינוף משיקים בראנץ' חדש בימי שישי ושבת בשעות 11:00-16:00. בוחרים מנה עיקרית ומקבלים לפניה מגש הכולל סלטים ומטבלים לצד סלסלת לחמים עשירה. בין העיקריות: מסבחה לימה - קרם שעועית לימה עם גרגרים חמים (75 שקלים); בורקס - בורקס תרד וגבינה, ביצה רכה, בצל סומק ולימון כבוש (75 שקלים); שקשוקה חציל - תבשיל עגבניות, בשר חציל וביצים רכות (75 שקלים); ברבוניות מטוגנות - קרם לבנה אדום, סלסלת פלפלים חריפים, ירוקים טריים (85 שקלים) ושקשוקה פירות ים - שרימפס וקלמרי בטמפורה עם מולים ומיקס עלים (95 שקלים).

בית קנדינוף. הצורפים 14, תל אביב יפו. 03-6502938

בראנץ', בית קנדינוף (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
בראנץ', בית קנדינוף | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

תפריט קינוחים מושחתים חדש בגלידריית גלידיום, חיפה

בגלידיום משיקים תפריט קינוחים חדש ומוגזם עם מנות כמו קרפ קוקי מאנסטר- רוטב הרשי'ז, נוטלה ומקופלת בתוך הקרפ, מעליו פירורי אוראו, מיני אוראו, לוטוס, פירורי קוקילידה, פירורי עוגיות וניל, נוטלה ושוקולד לבן, מיקס של גלידה נוטלה וקרם ברולה וקצפת (38 שקלים); קרפ קרררלו - רוטב לואקר, שוקולד לבן ומקופלת בתוך הקרפ, קוביות לואקר, קוביות קינדר בואנו בשני צבעים למעלה, מיקס גלידה נוטלה וקרם ברולה וקצפת בצד (38 שקלים); מסיבה בחיפה - שני מגדלים של גלידה קרם ברולה, ופל בלגי, שברי אוראו, בראוניז, לוטוס, לואקר, אלפחורס, רוטב לואקר ורוטב הרשי'ז, גלידה נוטלה וקצפת מעל לכל (58 שקלים). 

גלידיום. סינמול חיפה. 04-8724743

פרימה מילניום Roof-Top - בר חדש ברעננה

במלון פרימה מילניום החדש ברעננה נפתח על הגג בר עם קוקטיילים ותפריט מיוחד של שף המלון זיו דומברובסקי. בין המנות: סביצ'ה דג ים עגבניות קצוצות, עירית, ארוגולה, צ'ילי חריף ושקדים על גספצ'ו עגבניות (49 שקלים); לחמא בעג'ין בשר ברוטב ציר בקר, טחינה, חצילים צנוברים ונענע (67 שקלים); בר בורגר המבורגר 220 גרם, פטריות מוקפצות, ריבת בצל וארוגולה בתוספת צ'יפס (69 שקלים) ואסאדו בבישול ארוך מוגש בלחמניות באן איולי חזרת וארוגולה (72 שקלים).

פרימה מילניום רוף טופ, מלון פרימה מילניום, רעננה.

ערבי Dinner And Show בוויסקי בר מוזיאון, תל אביב

הוויסקי בר מוזיאון חוגג שנתיים עם ערבים מיוחדים שיכללו ארוחת שף בת 5 מנות יחד עם הופעה מיוחדת. ב-30.7 השפית סבינה ולדמן תשתלט על המטבח ולהקת WOOD'N'SOUL תופיע עם קאברים אקוסטיים ללהיטים מכל הזמנים; ב-26.8 השף אוראל קמחי יהיה אחראי על הארוחה ולילו סי תופיע עם קאברים ללהיטי פופ ו-R&B משנות ה90 ועד היום; ב-7.10 פבלו רוזנברג ישיר, ינגן ויבשל אוכל דרום אמריקאי.

ווסיקי בר מוזיאון. מתחם שרונה, תל אביב. 03-9551105

דינר אנד שואו, וויסקי בר מוזיאון (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
דינר אנד שואו, וויסקי בר מוזיאון | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

מסיבות שישי בצהריים במסעדת הפי פיש, ירושלים

במסעדת הפי פיש הירושלמית במלון ממילא יחגגו בכל שישי החל מ-27.7 ועד סוף אוגוסט מסיבות צהריים עם מוזיקה ודוכני אוכל רחוב של השף קובי בכר. בין המנות: פיש אנד צ'יפס (28 שקלים), עראייס (28 שקלים) ועוד. כמו כן יעמוד במקום דוכן קוקטיילים, שייקים ועוד.

הפי פיש. שדרות ממילא 14, ירושלים. 02-5482230

סדנאות שף לילדים ברשת BBB

רשת המסעדות BBB תערוך סדנאות לילדים במהלך החופש הגדול, אותן יעביר בסניפים השף של הרשת. כל ילד שיישתתף בסדנה יקבל גם סינר, כובע, חוברת צביעה ותעודת שף, המציינת שהילד נושא התעודה עבר בהצלחה את סדנת השף הצעיר של רשת BBB. מחיר הסדנאות: 69 שקלים לילד בין הגילאים 4-10. כל הרווחים מהסדנה יועברו לעמותת גדולים מהחיים. פרטים לגבי תאריך הסדנה בכל סניף אפשר למצוא באתר הרשת.

קולקציית קינוחי אננס בקונדיטוריית buy the way, רעננה וכפר סבא

קונדיטוריית buy the way חוגגת את הקיץ עם עוגות וקינוחים שכולם אננס. בין הקינוחים: מקרון אננס עם קרם שוקולד לבן ומחית אננס (16 שקלים); עוגה בחושה עם מרמלדת אננס, קוקוס וחתיכות אננס צלוי (48 שקלים); באבא אננס מושקית בסירופ אננס במילוי אננס קונפי וגנאש אננס מוקצף מעל (28 שקלים); בריוש טרופזיין – 2 שכבות של בריוש וביניהן קרם פטיסייר עם קונפי אננס (28 שקלים); עוגת שמרים אננס פינה קולדה – עוגת שמרים עלים אפויה, מזולפת בקרם אננס פינה קולדה ומצופה בקרם שוקולד ואננס (46 שקלים) ועוד.

buy the way. שדרות מנחם בגין, כפר סבא. צומת רעננה.

גלידות חדשות ומוזהבות ברשת אניטה, תל אביב

ברשת הגלידריות אניטה משיקים קולקציה חדשה של גלידות בשילוב זהב, גם בגלידה עצמה וגם בציפוי וברוטב, עם גלידות כמו ניל מדגסקר עם כמהין ושבבי זהב 23 קראט; שוקולד עשיר עם מלח הימלאיה ושבבי זהב 23 קראט; פרי האסאי ושבבי זהב 23 קראט ועוד גלידות, שעליהן יימזג רוטב זהב.

אניטה. שבזי 40. פלורנטין 3. מתחם שרונה, תל אביב

גלידה מוזהבת, אניטה (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
גלידה מוזהבת, אניטה | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

תפריט חדש במסעדת הלובי של מלון דן פנורמה, תל אביב

במסעדת הלובי של מלון דן פנורמה משיקים תפריט חדש עם מנות כמו סלט בנדורה, סביצ'ה סלמון וירקות, סלט מנשייה, פילה סלמון צלוי, סלט יאם וון סן, פילה בורי צרוב, רביולי במילוי ערמונים, רול פריקסה ועוד.

מסעדת הלובי. מלון דן פנורמה, תל אביב יפו. 03-5190190