סטקיית הבוקרים, חדש בתל אביב
סטקיית הבוקרים, שפועלת בחיפה מזה 27 שנים, פותחת מסעדה חדשה בתל אביב. התפריט במקום כולל טבעות בצל עם רוטב ספייסי מיונז; נקניקייה ספרדית מבשר עגל על כרוב כבוש עם קבנוס; אמפנדס במילוי בקר; סלט חצילים בטחינה; וכנפי עוף מהגריל במרינדת ברביקיו. עוד בתפריט: מבחר סטייקים.

סטקיית הבוקרים. הלוחמים 1, תל אביב - יפו. 03-6855777

מסעדת הבוקרים (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
מסעדת הבוקרים | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

 

בראנץ' חדש בבושוויק, תל אביב
החל משבוע הבא, השף עינב אזגורי יציע בבושוויק בראנץ' חדש שיוגש בימי שישי בשעות 12:30-16:30, ובהמשך גם בשבתות. בתפריט: אומלט גבינות עם ביסק סרטנים; סטיקי טופי פנקייקס עם בייקון; נאגטס דלעת ובייקון בגלייז ברבן ותה שחור, סומסום וסלרי; וטבעות בצל ביתיות עם קטשופ צ'יפוטלה. לצד התפריט יוגשו מבחר קוקטיילים.

לפרטים: 03-5678006

ערבי פיטמאסטר בקמאקורה, רמת גן
המסעדה האסייתית מציעה ערבי פיטמאסטר על טהרת הבשרים בתאריכים 4-5/4. הערבים יכללו ארוחת קאיסקי יפנית על בסיס בשרים מהמעשנה ובה 8 מנות וקינוח. בין המנות בתפריט: ספייר ריבס טלה, קורנביף ופיקנייה עם ירקות חורף בציר עצמות. מחיר: 290 שקלים לסועד.

להזמנות: 073-2777778

 

שולחן בשרים בקמאקורה (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
שולחן בשרים בקמאקורה | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

פאפא ג'ונס משיקה פיצת עם צ'יטוס
רשת הפיצריות מוסיפה לתפריט מנות עם צ'יטוס: פיצה עם רוטב שום, פרמזן, שמנת, פטה וצ'יטוס גבינה; ואצבעות גבינה וצ'יטוס עם רוטב שוב ותערובת 3 גבינות. המנות יוצעו עד תאריך 14.4

להזמנות: 6699*

פאפא ג'ונס וצ'יטוס (צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור)
פאפא ג'ונס וצ'יטוס | צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור

חגיגות 5 לרשת פיצה פורטו
בתאריכים 27-31/3 יחגגו בפיצה פורטו 5 שנות פעילות עם תפריט איטלקי במחיר 300 שקלים לזוג שכולל 2 מנות ראשונות, 2 מנות עיקריות או פיצות לבחירה, 2 כוסות יין או בירה וקינוח.

לפרטים

 

פיצה פורטו בת 5 (צילום: ניצן רובין, יחסי ציבור)
פיצה פורטו בת 5 | צילום: ניצן רובין, יחסי ציבור

ארוחה מיוחדת לאמריקן אקספרס בשילוב שפים מכוכבי מישלן
השף רז רהב ישתף פעולה עם השף בעל שלושת כוכבי המישלן פאולו קאסגרנדה והשף פטיסייר אנטוני בכור בסדרת ארוחות מיוחדת שתתקיים בתאריכים 5-8/4. בארוחה יוגשו 3 פתיחים, 2 מנות ראשונות, 2 עיקריות ו-2 קינוחים שייוצרו על ידי השפים והקונדיטורים לצד קוקטיילים מיוחדים במחיר של 650 שקלים לסועד. האירוע פתוח ללקוחות אמריקן אקספרס.
 

 גלידה מיוחדת בבוזה
רשת הגלידריות משתפת פעולה עם מלונות מטיילים ומציעה טעם גלידה מיוחד של גלידת שמנת עם פיסטוק, סולת ומי זאהר.

לפרטים

אירועי דינר אנד א שואו, וויסקי בר, תל אביב
בר האוכל והוויסקי מציע ארוחה מיוחדת של השף מושיקו גמליאלי ב-5.4 עם מנות כמו טאטאקי פלמידה, ספגטי קישואים, קוביית לוקוס עם ציר ירוקים ומיסו חומוס ושורט ריבס טלה בגלייז תמרהינדי, תפוח אדמה מדופדף ופסטו כוסברה. הארוחה תלווה בהופעה חיה ובמנות וויסקי של גלנפידיך. 3350 שקלים לסועד.

לפרטים

יום הבגט הבינלאומי במייזון קייזר, תל אביב
המאפייה מציעה עד סוף השבוע בגטים במהדורה מוגבלת עם עגבניות מיובשות, כורכום או תימין.  

לפרטים 

מנות חדשות באוניקו
הסושייה הטבעונית מבית פריים מציעה מנות חדשות כמו גיוזה קינוקו עם פטריות ברוטב שמן שומשום; רול סושי קצ'ויה עם פטריות מלך היער, אבוקדו וטופו בטמפורה במעטפת שקדים ומיונז; מאקי קריספי כרובית עם אבוקדו, צ'ילי אדום ומלפפון, ברוטב מיונז יפני וגרידת לימון; וסושי ברולה עם מלפפון וקנפיו במעטפת טרטר כרובית, עם צ'ילי מתוק שרוף בברנר ושבבי עירית.

לפרטים

תפריט צהריים חדש במסעדת Aberto ביסטרו, גדרה
המסעדה מציעה תפריט חדש בצהריים בימות השבוע עם מנות כמו סלקים אפויים בטחינה עם בצל בסומק, בלסמי מצומצם, בצל ירוק ושקד קלוי; ארטישוק בחמאה שרופה עם עגבניות שרי, צנוברים, שמן זעתר, יוגורט חם וגרידת אבן יוגורט; קבב נתח קצבים על סלט משוויה גס וקרעי תפוח אדמה; ודג לברק בג'וספר עם עשבי תיבול.

מסעדת Aberto. שכביץ 5, גדרה. 08-668-0066