פופ אפ קרמבואים, תל אביב

פופ אפ הקרמבואים שיתרחש במלון 65 בשדרות רוטשילד בתל אביב יארח את השף קונדיטור זוכה בייקאוף ישראל, עדיקוש (מתכונאית הבית שלנו עדי קלינגהופר) והשף אבי ביטון. מדובר בשיתוף פעולה עם וויסקי Glenmorangie, שגם ישולב במנות. אומנסקי יציע קרמבו דאבל שוקויסקי אלכוהולי, קרמבוו סינבון פקאן וקרמבו רפאלו; עדיקוש תציע קרמבו פיסטוק לימון, קרמבו קרמל מלוח ובייגלה וקרמבו פטל שוקולד לבן אלכוהולי; ואבי ביטון יציע קרמבו מון בלאן ערמונים אלכוהולי, קרמבו ברולה תות חורפי וקראמבל תפוחים אלכוהולי. הפופ אפ יימשך עשרה ימים בתאריכים 12-22/1.

פופ אפ קרמבו וויסקי רוטשילד 65 (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
פופ אפ קרמבו וויסקי רוטשילד 65 | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

בקרוב: פוטטוס ללא גלוטן במקדונלד'ס

הפוטטוס המוכרים של מקדונלד'ס ייעדרו מהסניפים מ-8.1 למשך כשבועיים, ואז יחזרו בגרסה נטולת גלוטן, שמתאימה לכולם. ברשת מבטיחים שהטעם והמחיר לא ישתנו. בנוסף משיקה הרשת סניף חדש וכשר בקניון עופר השרון בנתניה, שבו יינתן שירות עד השולחן ויוגשו גם ארוחות ללא גלוטן. 

תפריט יפני חדש במינה טומיי

קבוצת המסעדות המגישה אוכל מ-5 מטבחים אסייתיים שונים יוצאת עם תפריט יפני חדש שחוזר למקורות. בין המנות: Gunkan Kohlrabi - דפי קולרבי במילוי אורז טרטר בקר מתובל ברוטב פונזו-יוזו, מיסו לבן ושמן שומשום, עירית קצוצה, צ'יפס כרישה ונגיעת סרירצ'ה (58 שקל); ובתפריט הסושי Mare Roll - שרימפס בטמפורה, אבוקדו ומלפפון, עטוף במיקס טוביקו ומעוטר ברוטב פופקורן שרימפס, טרטר ספייסי טונה, צ'יפס ג'ינג'ר ושומשום ווסאבי (58).

לאתר הרשת

אקספרס & ניהון (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
אקספרס & ניהון | צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור

חידושים במתחם של שגב משה בהוד השרון

השף שגב משה איחד בין ניהון נו-בה היפנית לשגב אקספרס בהוד השרון, וכעת הן מסעדה אחת שמגישים בה תפריט אחד משולב, הכולל גם מגוון מנות חדשות. בין המנות: וונטון פיש ספייסי - סלמון ספייסי, נבטים, בוטנים וסויה, מונחים על עלי וונטון פריכים ועלי מיקרו; חציל לאבנה מהטאבון - מוגש עם בלסמי מצומצם, רוקט, גבינת פטה, פסטו, פרמזן וצ'ילי; וסטייק על לבנים - נתח סינטה מיושן של 200 גרם, שעועית ירוקה, בצלים ולבבות ארטישוק, מוגשים עם קרם תפוחי אדמה וציר שימאג'י.

בנוסף פתח שגב באותו קומפלקס בר יפני, שיצטרף לאקספרס & ניהון. בבר יוגשו מנות לחלוקה על טהרת המטבח היפני, קוקטיילים שנרקחו במיוחד, וויסקי וסאקה יפניים ועוד.

הרקון 2, הוד השרון. להזמנות: 073-2665555

מסעדת פארוק בשוק מארחת מוסדות אוכל רחוב, יפו

בתאריכים 10, 11 ו-17 בינואר מ-18:00 עד 23:00 יתקיימו במסעדה ערבי קונספט קולינריים נוסטלגיים-מודרניים בשיתוף עם פלאפל כדורי מהוד השרון וחומוס חליל מרמלה. באותם ערבים יוצעו במסעדה תפריטי פיוז'ן וכל המנות יוגשו לצד בירת הקראפט הישראלית שקמה מהחבית. הפרויקט בשיתוף עם שקמה ואפליקציית Ontopo.

להזמנת מקום

מסעדת פארוק בשוק מארחת מוסדות אוכל רחוב (צילום: נועם פירסמן, יחסי ציבור)
מסעדת פארוק בשוק מארחת מוסדות אוכל רחוב | צילום: נועם פירסמן, יחסי ציבור

פיצריית "ליטל סיסטר" מגרילה חופשה זוגית לרומא

הפיצרייה עורכת  הגרלה שבה יהיה אפשר לזכות בחבילה זוגית של טיסה + מלון + סיור קולינרי ברומא. ההגרלה מתקיימת עד 15.1.

לפרטים 

הגרלת טיסה לפריז במייזון קייזר

לכבוד חג המלכים ב-6 בינואר מגרילה מייזון קייזר בשיתוף עם חברת התעופה אייר פראנס כרטיס טיסה לפריז. במהלך חודש ימים בלבד, מ-1 בינואר ועד 31 בינואר, תימכר בסניפי הרשת עוגת המלך (עוגת בצק עלים קלאסית צרפתית חלולה במילוי קרם שקדים), ובאחת מהעוגות תוחבא ההפתעה: כרטיס טיסה לפריז עם תוקף של שנה.

יפו תל אביב מארחת את מלגו ומלבר

פעמיים כי טוב: ב-10.1.23 יארח חיים כהן את מוטי טיטמן במסעדתו, ושבוע אחר אחר כך יתארח אצל טיטמן במלגו ומלבר. בין המנות שצמד השפים יכין ביפו תל אביב: אניולוטי בצל שרוף מסקרפונה ומוח עגל, ציר עוף חום וסחוג (102 שקלים), חזה ברווז צרוב, אורז אסור, רוטב תפוזים סומק (175 שקלים), צלחת שרקוטרי ועוד. 

יפו תל אביב מארחת את מלגו ומלבר (צילום: יחסי ציבור)
יפו תל אביב מארחת את מלגו ומלבר | צילום: יחסי ציבור