משלוחים חדשים

ווק טו ווק מתחילים בשירות משלוחים, תל אביב
רשת ווק טו ווק מתחילה בימים אלה הרצה של שירות משלוחים חדש. השירות יהיה פעיל מדי יום מהשעה שתיים עשרה אחרי הצהריים, ובהמשך יתרחבו שעות הפעילות. כרגע זמין השירות למוקדים רבים בתל אביב ובהמשך יהיה זמין לטווח מיקומים רחב יותר.

לפרטים

ווק טו ווק (צילום: גיורא הירש,  יחסי ציבור )
עכשיו גם במשלוחים. ווק טו ווק | צילום: גיורא הירש, יחסי ציבור

משלוחי חמין מסנדר, תל אביב
מסעדת סנדר מחזירה לחיים את משלוחי החמין של סופי השבוע. המסעדה מציעה חמין בגדלים שונים הכולל תפוחי אדמה, נתחי בשר, קישקע תוצרת בית, שלושה סוגים של שעועית וביצים חומות. המחיר: 89 שקלים לסיר אישי, 349 לסיר משפחתי לחמישה סועדים ו-499 לסיר ענקי לשבעה סועדים. את המשלוח רצוי להזמין כבר ביום חמישי שלפני סוף השבוע.

סנדר. לוינסקי 54, תל אביב. 03-5371872. כשר

משלוחים זריזים מבורגראנץ'
רשת ההמבורגרים מציעה משלוחים מזורזים שמובטחים להגיע עד פתח הבית תוך 35 דקות. הרשת תשיק את שירות המשלוחים המחודש בערים תל אביב, חולון, בת ים, ראשון לציון, בני ברק, אשדוד, אשקלון ובאר שבע. בהמשך יורחב המהלך לכלל סניפי הרשת ברחבי הארץ.

לפרטים

מקומות ומיזמים חדשים

שוק על הדרך ברכבת ישראל
מדי שבוע, בימי רביעי וחמישי מהשעה 8:00, יפעל בתחנת הרכבת סבידור מרכז בתל אביב שוק חקלאים ובו תוצרת מקומית, במסגרת פרויקט "שוק על הדרך" של רכבת ישראל. בשוק ניתן יהיה לרכוש גידולים ומוצרים כמו ממרחים, גבינות, לחמים ותבלינים היישר מהיצרן ללא פערי תיווך.

בר אוכל ויין חדש בשם סקוטי ופאץ', תל אביב
בכיכר מתחם בצלאל נפתח בר יין ואוכל חדש בסגנון אירופי על ידי הבעלים של בר היין שאטו שועל וקפה זוריק. מגישים כאן מנות כמו פילה דניס (86 שקלים), המבורגר (60 שקלים), סביצ'ה טונה אדומה (44 שקלים) ומולים ביין לבן (42). המקום פתוח כרגע מהשעה שש וחצי ובקרוב ייפתח גם לארוחות בוקר וצהריים.

סקוטי ופאץ'. מכבי 2, תל אביב. 03-7566165

הפועלת ג'חנון  (צילום: דן חיימוביץ', יחסי ציבור)
עם דבש וחמאה, ויש גם טבעוני. ג'חנון במרקפה | צילום: דן חיימוביץ', יחסי ציבור

פופ אפ ג'חנון במרקפה, תל אביב
בקפה מרקפה מציעים בימי שבת שמונה וחצי ועד ארבע פופ אפ של ג'חנון. הג'חנון נעשה בעבודת יד עם חמאה ודבש ומוגש עם ביצה חומה, רסק עגבניות, סחוג ביתי וקערית ירקות מוחמצים. כמו כן תוגש במקום גם מנת ג'חנון טבעונית. המחיר למנה: 35 שקלים.

מרקפה. בן יהודה 9, תל אביב. 03-5176120

פעילויות חורף טעימות

קטיף תותים, מושב ישע
בחממה מקורה של משק פטקין במושב ישע מציעים קטיף תותים עצמי. התותים תלויים בגבהים שונים, כך שהקטיף נוח בכל הגילאים. הקטיף יהיה פתוח עד לחודש מאי בסופי השבוע, בין השעות תשע בבוקר לשתיים בצהריים. מחיר הכניסה לאדם מגיל 3 - 25 שקלים, כולל אכילת תותים חופשית בחממות. כמו כן ניתן לרכוש במקום סלסילות תותים לקחת הביתה בתוספת 15 שקלים לסלסלה.

אורי תותים. מושב ישע. 077-7295757

קטיף תותים אורי תותים  (צילום: גלית פטקין, יחסי ציבור)
קטיף תותים. התקופה הזאת בשנה | צילום: גלית פטקין, יחסי ציבור

סדנת ליקוט, מצפה הילה
ביום שבת תוצע סדנת ליקוט במצפה הילה שבגליל המערבי. האירוע יחל בשעה תשע וחצי בבוקר ובמסגרתו יכירו המשתתפים צמחים עונתיים הגדלים באזור, יאספו מרכיבים לארוחה וילמדו איך לשלב את צמחי הבר בארוחה. בתפריט: פיתות וממרחים מירקות העונה, מרק ירק, סלט עלים, קציצות ירק ואורז עם עשבי תיבול. משך הסדנה 6-7 שעות, מחיר למשתתף - 120 שקלים.

לפרטים

סיור ג'יפים ביקב תשבי, בנימינה
מתחם יקב תשבי מציע סיור ג'יפים בין הכרמים בליווי טעימת יינות מזני הענבים שגדלים בהם. ניתן להוסיף לסיור סל פיקניק זוגי, הכולל מבחר גבינות בוטיק המיוצרות על ידי גבנים מקומיים; לחמי מחמצת ממאפיית היקב בתוספת חמאה וקונפיטורת יין; פלטה של ירקות טריים חתוכים; ומאפה בוקר משתנה ממאפיית היקב. הסיורים בהזמנה מראש בלבד. מחיר לקבוצה של 6 בג'יפ - 700 שקלים. המחיר לסל פיקניק זוגי - 220 שקלים.

יקב תשבי. מתחם תשבי כביש 652, בין זיכרון יעקב לבנימינה. 04-6288195

סיור כרמים יקב תשבי  (צילום: דני גולן, יחסי ציבור)
סיום ג'יפים ביקב תשבי. הרבה יין | צילום: דני גולן, יחסי ציבור

אירועים וחגיגות

כריסמס בלוקנדה, נצרת
ב-21 בחודש יציע שף אליאס מטר במסעדת לוקנדה בנצרת ארוחת חג מולד. בתפריט: מנות ראשונות למרכז השולחן כמו סלט לבנוני, טבולה סורית, סלט עשבי בר, סלט גרגיר נחלים וסומאק ופוקצ'ה שום; סיגר שקדי עגל על סלט עדשים שחורות; שישברק ברוטב יוגורט וזעפרן; קובה סינייה מבשר עזים עם בורגול; וצלעות כבש עם פריקה מתובלת בעשבי בר. מחיר לסועד: 250 שקלים.

לוקנדה. דרך הציונות 29, מתחם בית מלון רמאדה, נצרת. 04-6130351

דיקסי חוגגת 25, תל אביב
מסעדת דיקסי של השף חיים כהן חוגגת 25 שנות פעילות. לכבוד החגיגות תציע המסעדה במשך שבועיים (16-29 בחודש) מנות ספיישל כמו טורטליני זנב שור עם קרם תפוח אדמה מעושן, בצל מקורמל וציר בקר (49 שקלים); סינטה צלויה עם קרם ארטישוק ירושלמי, תרד ופטריות (52 שקלים); ניוקי שרימפס עם זוקיני וביסק סרטנים (89 שקלים); ואוסובוקו טלה עם פולנטה וציר טלה עם שזיפים (120 שקלים). המנות המיוחדות יוגשו בכל ימות השבוע בשעות 18:00-23:00. כמו כן יוצעו מבחר מנות ספיישל גם לשעות הקטנות של הלילה, בין 11 וחצי לשש בבוקר - כמו רוסטביף בנדיקט עם ביצים עלומות ורוטב הולנדייז וקורנביף קולסלאו עם בצל כבוש וקורנישונים.

דיקסי. יגאל אלון 120, תל אביב. 03-6966123

המבורגר דיקסי (צילום: אסף רזון,  יחסי ציבור )
גם הוא חוגג 25. ההמבורגר של דיקסי | צילום: אסף רזון, יחסי ציבור
תמול שלשום תפריט חדש  (צילום: איוון טיכיינקו, יחסי ציבור)
משנים תפריט אבל לא את המקום המקסים. תמול שלשום | צילום: איוון טיכיינקו, יחסי ציבור

חגיגות 25 לתמול שלשום, ירושלים
הקפה-מסעדה תמול שלשום חוגג יום הולדת 25 עם תפריט חדש. בין המנות: פוקצ'ה אגסים וגבינה כחולה עם תימין, דבש ואגוזים (48 שקלים); סלט סלק צלוי עם גבינה בשלה (55 שקלים); קפלטי תרד וריקוטה עם קונפי עגבניות, שום, בצלים, זיתים, שמנת וסלסה ורדה (64 שקלים); פולנטה של תירס מתוק עם ביצה עלומה וגילופי גבינת מנצ'גו (68 שקלים); ותבשיל פטריות בורגיניון עם בצלי שאלוט, כרישה, פטריות, שום, גזר, מחית כמהין ויין אדום על חמאה וגבינת סנט מור (58 שקלים).

תמול שלשום. יואל משה סלומון 5, ירושלים. 02-6232758

קוקטיילים מוזלים ביא-פאן, תל אביב
ביסטרו יא-פאן יציע מבצע של קוקטיילים מוזלים על בסיס קמפרי במחיר 5 דולר (המחיר ישתנה בכל יום לפי שער הדולר). בין האפשרויות: נגרוני קלאסי עם ג'ין, ורמוט, קמפרי ואנגוס טורה; קוקטייל פרוסקו, קמפרי וורמוט; וקוקטייל וויסקי ברבן, ורמוט, קמפרי, יוזו וליים. המבצע יתקיים מיום שני, 17 בחודש, בימים ראשון-חמישי בין השעות חמש לשבע בערב.

יא-פאן. נחמני 26, תל אביב. 03-6487796

יורשים, יא-פאן ביסטרו יפני בעיצוב ברנוביץ גולברג  ופיצו קדם  (צילום: עמית גירון)
קוקטייל במחיר מוזל. יא-פאן | צילום: עמית גירון

מבצעי שמפניה במלון דריסקו, יפו
מלון הבוטיק מציע במהלך החודשים דצמבר וינואר תפריט שמפניות במחירים מוזלים. המחירים ינועו בין 150 ל-400 שקלים לבקבוק.

דה דריסקו. אוורבוך 6, יפו. 03-7269309

חגיגות חג מולד בספייסס
רשת ספייסס מציעה מבצעים על מגוון חומרי גלם לאפייה ולבישול עד סוף החודש. בין היתר יתקיים מבצע של 4 ועוד אחד על מוצרי מזון שונים כמו שוקולדים, עוגות, עוגיות וממתקים לחג המולד.

לפרטים

תפריטים חדשים

מנה חדשה ב-BBB
הרשת מציעה מנה חדשה של המבורגר קייג'ון מבקר בלחמניית פוקאצ'ה עם פלפל חלפיניו קריספי, בצל מטוגן ורטבים פיקנטיים. ההמבורגר מוגש בתוספת פלחי תפוחי אדמה ויוצע בסניפים עד סוף החודש במחיר 69 שקלים.

לפרטים

המבורגר קייג'ין BBB (צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור)
חדש ב-BBB | צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור

מנות צרפתיות בגרינברג, תל אביב
ביסטרו גרינברג מציע בכל יום ראשון בעונת החורף מנות צרפתיות לאורך כל שעות היום. בין האפשרויות: לביבות תפוח אדמה עם גרבלקס וקרם פרש (56 שקלים); טארט טאטן עם אנדיב מקורמל ותימין (62 שקלים); גראטן עם סרטנים וכרישה (88 שקלים); וקינוח פחזנית שקדים עם קרם פרלין ואגוזי לוז (48 שקלים).

ביסטרו גרינברג. אורי צבי גרינברג 25, אזורי ח"ן, תל אביב. 03-6136132

מנות סופרפוד חדשות בלאביט, תל אביב
סניף קפה לאביט ברשת דיזנגוף מציע תפריט מנות סופרפוד חדש שיצרה אומינה קדמי. בין האפשרויות: קערת סופרפוד פירות אדומים (45 שקלים); ראפ כוסמת עם קרם סלק, פלפל קלוי וטופו עם כורכום (44 שקלים); ריזוטו שחור עם ירקות שורש, זוקיני, שמרי בירה, עלי מיקרו ושמן המפ (47 שקלים); וסלט אבוקדו עם טופו ותפוח אדמה עם חסה, בוטנים וטחינה אסייתית (53 שקלים).

Loveat. דיזנגוף 232, תל אביב. 03-5446470

עסקית צהריים בצפרה, תל אביב
שף אבי קונפורטי מציע בצפרה תפריט שבת צהריים חדש שיתחלף מדי חודש. התפריט יכלול שלוש מנות משלוש קטגוריות בתפריט, במחיר 160 שקלים לסועד. בין המנות לבחירה: טרטר ים עם רהיטה, חלמון נוזלי, עלים ארומטיים ושמן תבלינים; סאשימי סאקורה סלמון עם ג'ינג'ר כבוש, ווסאבי וסויה מיושנת; ויקיטורי של שיפודי פרגית, עדשים, חלמון ובצלים ירוקים.

צפרה. יגאל אלון 96, תל אביב. 03-6240044

ערב צרפתי ביסטרו גרינברג (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
באווירה צרפתית. ביסטרו גרינברג | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

מסעדת שלו ביער מארחים את יקב MAIA מבית טוליפ, טבעון
ב-20  בחודש מהשעה שמונה בערב ייערך במסעדת שליו ביער ערב מיוחד, שבו יוגשו טאפאס לצד 4 יינות יקב מאיה, עם הסברים. בין המנות: סיגרים במילוי גבינות, אריסה ואגוזים; טרטר אלבקור מעושנת; לחמניות במילוי בזיליקום וזעתר; סלט עגבניות צבעוניות, כרוביות, צנון ולבנה; וקרפצ'יו סלק בתחמיץ כמון ולימון עם בלסמי וגבינה כחולה. המחיר לערב: 200 שקלים לסועד.

שלו ביער. שיכון האלה 2, קריית טבעון. 04-983-1837

ספיישלים חדשים בביירן מרקט
רשת ביירן מרקט מציעה מנות ספיישל חדשות ביניהן נקניקייה מבשר בקר מקומי עם כרוב כבוש; מנת נקניקיות צ'וריסוס עם בצל מקורמל, חסה, מיונז מעושן, קורנישון ובצל קריספי; ומנה שתוגש בסניף שרונה תל אביב בלבד של קנקר עוף, ראפ אנטרקוט, פרמזן, חסה, עגבנייה ובצל סגול.

לפרטים

תפריט חדש לשעות הלילה בגורדוס, חולון
המסעדה מציעה תפריט חדש שיהיה זמין מהשעה 23:00 ועד שתיים בלילה בימים ראשון עד רביעי. בין האפשרויות בו: המבורגר 120 גרם לבחירה מתפריט הספיישלים עם תוספת בצד וכוס שתייה קלה (55 שקלים); נקניקיית בקר בלחמנייה עם קטשופ, מיונז ושברי פרינגלס שמנת בצל עם תוספת וכוס שתייה קלה (49 שקלים); קינוח בלבלה של ופל בלגי עם נוטלה, קצפת, עוגיות ובמבה, מוגש עם גביע גלידה (39 שקלים); וקינוח אקווריום אישי של קורנפלקס דונאטס וקפטן קראנצ' עם שתי תוספות לבחירה כמו קליק שחור לבן, חמצוצים, מרשמלו, מקופלת, שברי עוגיות, במבה, בייגלה, בננות, גליליות או עדשי שוקולד (42 שקלים).

גורדוס. פארק פרס, חולון. 03-7733366

פרנג'ליקו זכרון יעקב  (צילום: דרור כץ, יחסי ציבור)
התפריט הרגיל לצד מבצעי יין ומנות ספיישל. פרנג'ליקו | צילום: דרור כץ, יחסי ציבור

מבצעי יום שני בפרנג'ליקו, זיכרון יעקב
בכל יום שני מהשעה 19:00 יציעו בפרנג'ליקו זיכרון יעקב ספיישלי סושי ומבצעי יין: מבחר רולים מיוחדים לצד התפריט הרגיל של המסעדה ויין במחיר 25 שקלים לכוס הראשונה ו-10 שקלים לכוס השנייה.

פרנג'ליקו. קניון מול זיכרון, זיכרון יעקב. 1-700-553-344