יום הולדת 5 לפאו וואו, ראשון לציון
בר האוכל חוגג 5 ומארח מבחר שפים וסגנונות בישול לערבים מיוחדים. בין היתר תתארח ב-18.8 השפית התאילנדית סוואלי אלדר והשף איתי לוי שיבשל אוכל יפני; ב-19.8 תתארח דיאנה רחמני ממאסטר שף שתבשל אוכל פרסי; וב-20.8 יתארח במקום חן ביבאס עם אוכל ברזילאי. 

פאו וואוו. רוטשילד 62, ראשון לציון. 03-9797805

אוכל הודי פאו וואוו
חוגגים 5. פאו וואוו | צילום: שי ביטר, יחסי ציבור

ריספשן, מסעדה חדשה בגבעתיים
קבוצת האחים אבידן (רום סרוויס, קונסיירז') פתחה בר מסעדה חדש וכשר בגבעתיים בשם ריספשן. במקום מציעים מנות כמו ריזוטו שחור לבן עם קרם ארטישוק ירושלמי, צ'יפס ארטישוק, ירקות צלויים ופרמזן (44 שקלים); טרטר טונה אדומה עם איולי פטרוזליה, בצל סגול, צ'ילי אדום, מיקס עשבים וצנוניות (52 שקלים); וניוקי סלקים עם קרם פרש ושברי קשיו (53 שקלים). המקום יפעל בימי ראשון עד חמישי משעה חמש ועד שתיים בלילה, בימי שישי מתשע בבוקר עד השעה חמש עם ארוחת בראנץ' מיוחדת ובשבת מהשעה תשע בערב.

ריספשן. ויצמן 29, גבעתיים

תפריט קיץ עם שבלי בקורדרו, תל אביב
המסעדה במתחם סוזן דלל מציעה תפריט מיוחד שמלווה ביין שבלי צרפתי שיימכר במחיר מוזל עד סוף חודש אוגוסט. התפריט כולל מנות כמו סלמון מעושן עם עוגת גבינה מלוחה, קרם סלק וחזרת, חלמון מגורד וקוויאר; בוראטה וטונה אדומה על קרפצ׳ו עגבניות ובלסאמי מיושן; וסקאלופינה אלה פולנטה עם קוקי סאן ז‘אק בגריל, פולנטה מתירס טרי, ביסק שאבלי וסרטן כחול.  

קורדרו. יחיאלי 6, תל אביב (ברחבה הפנימית של מרכז סוזן דלל). 03-5178486

קורדרו
ליד השבלי. קורדרו | צילום: ולדי סולו , יחסי ציבור

תפריט חדש באליעזר, חיפה
החומוסייה מציעה מנות חדשות כמו חומוס בשר על פרנה עם צזיקי טבעוני, ביצה עלומה, חומוס ופסטו ירוק; שווארמה טבעונית על חומוס, לחם פרנה, ו-3 סוגי טחינה: טבעית, טחינת לימון כבוש,וטחינת סלק; וחלת שבת ממולאת בקציצות טלה עם חומוס, לימון כבוש, מטבוחה, טחינה, וצ'יפס בעשבי תיבול.

אליעזר. דובנוב 26, חיפה. 077-6040127

עסקיות קיץ חדשות בסיטארה, תל אביב
סיטארה מציעה עסקיות חדשות בשעות הצהריים (משעה שתיים עשרה ועד חמש בימות השבוע). במקום יש 3 סוגי עסקיות בטווח מחירים שנע בין 89-155 שקלים (כמו כן בשעות הללו מציעים גם משקאות אלכוהוליים מוזלים). בנוסף אליהן מוצעת כאן גם ארוחת שף עסקית שבה 3 מנות ראשונות ומנה עיקרית לבחירה במחיר 170 שקלים, וכן אפשרות לעסקית אסייתית בדגש על סושי. בין המנות בתפריט העסקית: חציל בלאדי עם טחינה אתיופית, גרגירי חומוס, סלסת עגבניות וצ'ילי ירוק; פסטה סלמון עם פרחי ברוקולי, תרד, שמנת, יין לבן וחרדל; קבב טלה עם ירקות שרופים, שום קונפי, טחינה, עלי ריג׳לה ופיתה על הגז; ופילה דניס על הפלאנצ'ה עם קרם אפונה ירוקה, אספרגוס בחמאת לימון ופרחי כרובית.

סיטארה. רוזנבלום הרצל 8, בנייני סי אנד סאן, תל אביב. 03-6996633

סיטארה עסקיות חדשות
עסקיות חדשות בסיטארה | צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור

פופ-אפ גלידה בתל יצחק, תל יצחק
מסעדת תל יצחק עורכת עד יום ג' 27.8 פופ אפ גלידות של הקונדיטורית טולי יקותיאל. בין הטעמים המיוחדים שיוצעו במקום: גלידת יוגורט מלון, גלידת חמאת בוטנים, גלידת מלבי פיסטוק, גלידת וניל עוגיות וגלידת מסקרפונה וסירופ רימונים. 18 שקלים לגביע קטן ו-23 שקלים לגלידה גדולה.

תל יצחק. בכניסה לקיבוץ תל יצחק.09-7411110

 

גלידה תל יצחק
פופ אפ גלידות בתל יצחק | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

תפריט ספורט של קפה גרג
הרשת מציעה תפריט ספורט שנבנה בליווי תזונאית ובו מנות עם פירוט הערכים התזונתיים של כל אחת מהן. בין האופציות למשל: סלט שווארמה דג, ירקות מוקפצים עם אורז, פילה דג, פטרוזליה, שום ולימון, סלט טונה ומוזלי קוואקר.

לפרטים

שייקים חדשים במלכה בייקרי וקפה, תל אביב
בית הקפה מציע שייקים חדשים במחיר של 22 שקלים. בין האפשרויות:  שייק בננה, קוקוס קלוי, שקדים ותמרים; שייק ספירולינה, כלורלה, בננה, תמר ואגוזים; ושייק וניל, אסאי, אוכמניות, מנגו ותות.

מלכה בייקרי. אליפלט 26 , תל אביב. 050-6936947 

ביר גרדן חדש במלון דן, ירושלים
במלון נפתח ביר גרדן חדש ובו מנות של השף צחי בן שבת. בין המנות תמצאו כאן פרעצל, שניצל עגל בסגנון וינאי, נקניקיות עגל בעבודת יד, חזה עוף מטוגן בבלילת תירס, המבורגר אנטרקוט וכריך קורנביף. לצד המנות מוצעות במקום מבחר בירות.

מלון דן ירושלים. לחי 32, ירושלים

מלון דן ירושלים ביר גרדן המבורגר
ויש גם המבורגר. הביר גרדן החדש במלון דן ירושלים | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

פסטיבל בירה ואוכל, נהריה
בתאריכים 21-22 באוגוסט ייערך בטיילת נהריה פסטיבל בירה ואוכל של מיזם אוצרות הגליל. באירוע יוצבו מבחר דוכני מזון ויימכרו עשרות סוגי בירות. האירועים יחלו בשעה שש בערב.

ארוחה של טל כהן לסן פלגרינו
השף טל כהן יערוך ארוחה במסגרת פרויקט השפים שמארחים בבית של סן פלגרינו. הארוחה תתקים ב-20.8 ויוצעו בה מנות כמו דואט ארנצ'יני על קרם רוזה וקרם זביון פרמזן כמהין; טרטר פילה בקר עטוף בחסה רומית ודף אורז צרוב לצד קרם מנגו ופופקורן קינואה שחורה; ונתחי מוסר ים צלויים ריזוטו פתיתים, קרם שמנת ופטריות פורצ'יני עם עלי מנטה ואורוגולה.

לפרטים נוספים