תפריט חדש ללא בשר לבן ברשת ביירן מרקט

רשת הסטריט פוד הגרמנית ביירן מרקט, המונה חמישה סניפים, נפרדת מהבשר הלבן ומוסיפה לתפריט מגוון נקניקיות מבשר בקר, עוף וטלה. בין המנות: קנקר עוף קלאסי (מ-25 שקלים לסינגל ועד 42 לארוחה); סוסג' ריבס - נקניקיית הבית מבשר מקומי (28-44 שקלים); ומולי גוס - עגל-אווז, ביצה וחזה אווז מעושן (40-56 שקלים).

תפריט עסקיות חדש במסעדת שאלוט, תל אביב

מסעדת השף הכשרה למהדרין משיקה תפריט עסקיות חדש הכולל שלושה סוגי ארוחות בשלושה מחירים שונים: הארוחה הראשונה היא ארוחה גאורגית, שעולה 79 שקלים ובמסגרתה תקבלו מנות ראשונות אותנטיות, חליה אורז (קדירת בשר עגל בבישול ארוך) ושתייה קלה לבחירה; הארוחה השנייה היא "טעמים של אמא", שעולה 69 שקלים וכוללת ביליני במילוי עגל או מרק היום, קציצת בקר ביתית עם פירה ושתייה קרה לבחירה; והשלישית היא ארוחה בסגנון רוסי, שעולה 59 שקלים וכוללת סלט אוליבייה בסגנון רוסי או מרק היום, צ'יקן קייב עם תפוחי אדמה בסגנון פושקין ושתייה קלה לבחירה.

מסעדת שאלוט. הברזל 3, תל אביב. 03-7324411

קינוח חדש במסעדת אדום, ירושלים

לרגל יום השוקולד המריר ב-10 בינואר יגישו במסעדת אדום עוגה זוגית המורכבת משכבות של שוקולד מריר, בראוניז שוקולד, שמנת מתוקה, פרפה שוקולד וסבלה שקדים. המחיר: 48 שקלים.

תפריט מנות אמריקאיות מושחתות בטיטו איטליאנו, גבעתיים

המסעדה משיקה תפריט ספיישל של מנות מוגזמות שלוקחות את השילוב האיטלקי-אמריקאי אל הקצה. בין המנות: טיטו בורגר - קציצת בקר עסיסית בלחמניית מק אנד צ'יז עם רוטב עגבניות, בייקון טלה ומוצרלה (59 שקלים); פיצה באפלו - פיצה מרגריטה עם נתחי עוף ברוטב באפלו (74 שקלים); מק אנד צ'יז - פסטה ברוטב בשמל עם מיקס מוצרלה, צ'דר וחלפניו מוחמץ (39 שקלים); ופיצת שוקולד - בצק פוקצ'ה מכוסה בשוקולד נוטלה, מרשמלו צלוי וקצפת (28 שקלים).

טיטו. דרך יצחק רבין 53 (גב הקניון), גבעתיים. 03-6317080

 

תפריט מושחת בטיטו (צילום: שרית גופן, יחסי ציבור)
תפריט מושחת בטיטו | צילום: שרית גופן, יחסי ציבור

ארוחת בשרים מעושנים במזקקת מילק אנד האני, תל אביב

מזקקת הוויסקי הראשונה בישראל מציעה  ב-14 בחודש בשעה 20:00 ארוחת שף עם בשרים מעושנים ואלכוהול משובח. הערב ייפתח עם שלושה קוקטיילים על בסיס מוצרי המזקקה ומגוון פתיחים, לאחר מכן יתקיים סיור קצר במזקקה ואחריו ארוחת בשרים מעושנים בת ארבע מנות בתחנת השף. המחיר: 289 שקלים לאדם.

להזמנות

תפריט חורף חדש במסעדת ווסט סייד, תל אביב

מסעדת השף במלון רויאל ביץ' משיקה תפריט חדש עם דגש על חומרי הגלם העונתיים. בין המנות: עלים של חורף - חסה סלנובה, נענע, תרד, וינגרט הדרים ושקדים קלויים (62 שקלים); טרטר טונה אדומה וגזר מרוקאי עם עדשים, תפוזים, אריסה וכוסברה (75 שקלים); מסאבחה שקדי עגל עם ויניגרט שיפקה, תפוצ'יפס ראטה ואבקת טחינה (85 שקלים); וניוקי זנב שור קרמל עם עגבניות, צ'יפוטלה, ציר טלה וכוסברה (105 שקלים).

רויאל ביץ', הירקון 19, תל אביב. 03-740-5054

תפריט מבוסס תותים במקס ברנר

תפריט החורף החדש של הרשת כולל שלל מנות המבוססות על תותים, ביניהן: מון בלאן עוגת גבינה ותותים (הר של ענני מרנג עם שכבות של עוגת גבינה, גנאש שוקולד לבן מוקצף, תותים טריים וקרמבל שוקולד, 49 שקלים); שאנטי תותים (גנאש שוקולד לבן מוקצף,תותים  טריים עם שברי שוקולד לבן, קצפת טרייה, קרמבל עוגיות ורוטב תותים, 54 שקלים); ופנקייק תותים ושוקולד לבן (52 שקלים). 

שאנטי תותים במקס ברנר (צילום: PINK ME, יחסי ציבור)
שאנטי תותים במקס ברנר | צילום: PINK ME, יחסי ציבור

שף חדש ותפריט חדש בקנטה, תל אביב

השף החדש של הרוף-טופ של גן העיר מקבוצת נוקס הוא כפיר ינין, שעבד בעבר בכתית, במזללה, בקוואטרו ובבקפיקו. בין המנות בתפריט החדש: פיש טאקו - טורטייה פתוחה, דג מטוגן בבלילת בירה, גוואקמולי, איולי צ'יפוטלה, בצל מוחמץ, סלטון עגבניות וכוסברה וקרם פרש (44 שקלים); סשימי סלמון וסלקים - יוגורט סלק, סלק צלוי, סלק כבוש, ויניגרט בלסמי וסלקים, צנוניות, בצלצלי שאלוט וצ'ילי אדום (56 שקלים); וקרואסון סלמון כבוש - סלמון בכבישה ביתית וסלט ביצים לצד קרם פרש, מלפפון ובצל כבוש (64 שקלים). לצד תפריט האוכל מוגש תפריט קוקטיילים עשיר.

קנטה (Kanta). קומת הגג של גן העיר, אבן גבירול 71, תל אביב  

שגב בולס בשרונה מרקט, תל אביב

השף שגב משה משיק את שגב בולס - קונספט אסייתי המבוסס על מנות קלילות, צבעוניות ומהירות המוגשות בקערה. כל קערה מכילה חמישה מרכיבי בסיס: ירקות (מבושלים, צלויים או טריים), דגנים מלאים, חלבון (דגים, בשר או טופו), גרעינים או אגוזים, עלים או נבטים ורוטב. אפשר להזמין בולס מובנים מהתפריט (בול יפני, בול תאילנדי, בול בריאות כפרי ועוד, 37 שקלים), או להרכיב קערה לבד.

שגב בולס. קלמן מגן 3, תל אביב (שרונה מרקט). 077-4142025 שלוחה 4

שגב בולס (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
שגב בולס. חדש בשרונה מרקט | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

ארוחות עסקיות חדשות במסעדת הצדף, ראשון לציון

מסעדת הדגים מציגה ארוחות עסקיות בטווח שעות ארוך במיוחד - במהלך השבוע מ-12:00 ועד 18:00, וגם בימי שישי, ב-12:00-16:00. הארוחה העסקיות כוללת מגוון סלטי הבית במילוי חופשי, שתייה קלה (או בירה), מנה עיקרית ושתייה חמה. טווח המחירים: 88-160 שקלים לארוחה.

הצדף. שדרות משה דיין פינת יוסף ספיר 2, ראשון לציון. 03-9627111

תפריט חורף ברשת קפה ג'ו

תפריט החורף של קפה ג'ו, המתווסף לתפריט הרגיל, יכלול בין השאר שני קינוחים - קראק פאי וסנדוויץ' ופל בלגי (41 ו-36 שקלים בהתאמה) - ושני משקאות חורף: קרמל מלוח ושוקולטה קוקוס (18 שקלים).

לפרטים

תפריט חורף במסעדת רופטופ, ירושלים

מסעדת השף של מלון היוקרה ממילא, בניצוחו של שף קובי בכר, מציגה תפריט חורפי. בין המנות: סלמון קונפי בקראסט גרעיני דלעת וחמנייה, סלט חם של דגנים מונבטים ואיולי לימון כבוש (72 שקלים); פילה בר ים צרוב במרק חיטה, פטריות וירקות שורש ארומטי, קרפצ'יו שמפניון כמהין ורוקט (170 שקלים); וניוקי ישראלי עם ארטישוק, עגבניות, זיתי קלמטה, חציל קונפי וטחינה של בצלים שרופים (92 שקלים).

רופטופ. מלון ממילא, רחוב שלמה המלך 11, ירושלים. 02-5482230