ארוחות בוקר חדשות ביקב תשבי

מסעדת תשבי החלבית הכשרה ביקב תשבי משיקה תפריט ארוחות בוקר חדש, שמתרכז במאפים היוצאים מהתנור הצרפתי במקום. בין המנות: בוקר פריטטה סלמון מעושן - חביתה משלוש ביצים בנוסח איטלקי, עם פטריות, בצל, עשבי תיבול, גבינת פטה וקשקבל, מוגשת עם סלט ירוק ונתח סלמון מעושן בעץ משמש במעשנת היקב (65 שקלים ליחיד, 120 שקלים לזוגי); ובוקר בריוש "פרימוורה" - ביצה עלומה על מצע בריוש, תרד, ברוקולי, עגבניות, בזיליקום וקונפי בצל עם רוטב הולנדייז, מוגשת עם סלט ירוק, שמן זית ולימון (68 שקלים).

מסעדת תשבי. מתחם תשבי, כביש 652, בין זיכרון יעקב לבנימינה. 04-6288195

עסקית ערב מסעדת אסיה (צילום: אוהד קב, יחסי ציבור)
אסיה. נתגעגע | צילום: אוהד קב, יחסי ציבור

מסעדת אסיה בשוק הפשפשים נסגרת, תל אביב

מסעדת אסיה הודיעה על סגירה בתאריך 1 ביוני. בעמוד הפייסבוק של המסעדה נכתב "למה סוגרים? כי זה לא עלה כמו שציפינו, על אף שהיה מוצלח וטוב וטעים ויפה וכיף. לא נחדש אם נגיד שקשה להיות מסעדה בימינו ובארצנו, אבל על זה נאמר כבר מספיק, והאמת היא שבכל הצלחה ובטח שבכל אי-הצלחה, יש אינספור גורמים, כוחות ונסיבות, חלקם ידועים ומדוברים וחלקם נעלמים". המסעדה תפעל כרגיל עד סוף החודש.

אסיה. רבי נחמן 3, שוק הפשפשים

שבוע הקוקטיילים של תל אביב

השנה יתקיים בפעם הראשונה שבוע הקוקטיילים של תל אביב, מ-27 במאי ועד 2 ביוני, וישתפו בו פעולה כ-30 ברים ברחבי העיר. תמורת רכישה של צמיד במחיר 45-49 שקלים תוכלו לשתות קוקטיילים שונים ב-25 שקלים בכל הברים המשתתפים, ללא הגבלה, לאורך כל השבוע. בין הברים: אימפריאל, דאבל סטנדרט, ג'אספר ג'ונס, הבר של מלון נורמן, 233, ספייס האוס, לה אוטרה, גרניש, אריא ועוד. הצמידים גם יעניקו זכות השתתפות חינם באירועים וסדנאות שונות שיערכו במהלך השבוע.

לפרטים נוספים ורכישת צמידים

שבוע הקוקטיילים של תל אביב (צילום: יהונתן בן חיים, יחסי ציבור)
שבוע הקוקטיילים של תל אביב | צילום: יהונתן בן חיים, יחסי ציבור

תפריט קיץ חדש בבר-מסעדה שאפל, תל אביב

בשאפל מרעננים את התפריט עם מנות קיציות חדשות כמו פטה אגוזים - פטה מאגוזי קשיו קלויים ובצל מטוגן, מוגש עם חזרת וריבה וטוסטונים (36 שקלים); ארטישוק על ירוקים - ארטישוק א-לה רומנה ברוטב פסטו על עלי רוקט, שרי צהוב-אדום ובצל סגול, עם חצי חלה לניגוב (36 שקלים); רוסטביף חם - סנדוויץ' רוסטביף צרוב קלות בלחמניית חלה טרייה, עם איולי צ'ימיצ'ורי, מיונז וירקות טריים, עם תוספת לבחירה (49 שקלים).

שאפל. פלורנטין 19, תל אביב. 050-3255355

פסטה מרקט - מסעדה איטלקית חדשה של שי אביבי בפרדס חנה

השחקן שי אביבי (שגם זכה בעונת ה-VIP של "מאסטר שף") פותח בפרדס חנה סניף חדש למסעדת פסטה מרקט החיפאית. חוץ מהתפריט הקבוע של פסטה מרקט יוגשו במסעדה גם מנות של אביבי, כמו פולנטה עם שמנת ומטבוחה, ומדי פעם ייערכו בה ערבים מיוחדים שבהם יבשל אביבי תפריט מיוחד עם מנות כמו פטוצ'יני, עלי תרד בשמן זית, גבינת פטה, עגבניות שרי וחלמון עלום.

פסטה מרקט. האורנים 12, פרדס חנה. 054-5905485

VERANDA, בר הקיץ של מסעדת קיוטו, חוזר, תל אביב

מסעדת קיוטו במלון שרתון בתל אביב פותחת שוב לכבוד הקיץ את הבר ורנדה. הבא יפעל בימים רביעי וחמישי מ-19:00 ובשישי ושבת מ-12:00 (בראשון עד שלישי סגור לאירועים). הבר ממוקם מעל הטיילת והים ומגיש תפריט קוקטיילים ואוכל יפני של קיוטו.

ורנדה. הירקון 115, תל אביב

רשת קפה לואיז משיקה מגשי אירוח

רשת קפה לואיז משיקה שירות משלוחים של מגשי אירוח, עם מבחר של שלושה מגשים שונים: מגש הלחמניות, שכולל 24 חצאי לחמניות במחיר 148 שקלים (ניתן לקבל בלחמניות ללא גלוטן); מגש הקאנפס מסביב לעולם, הכולל 35 יחידות, במחיר 160 שקלים; ומגש טארטלטים פריזאיים הכולל 35 יחידות במחיר 160 שקלים.

FIKA - קונדיטוריה שוודית חדשה בתל אביב

כבר מעל שנה שהקונדיטור מיכאל רוטשילד מכין מאפים שוודיים מיוחדים בישראל. בתחילה הוא מכר אותם ממש ממטבח ביתו ובהמשך מדוכן קבוע בשוק האיכרים בנמל תל אביב ומדוכנים אחרים. השבוע הוא פתח סוף סוף מאפיית קבע, שתמכור את כל המאפים השוודיים שהוא מכין, ובראשם מאפי השמרים המיוחדים בתיבול הל או קינמון, לחמניות שמרים עם קרם שקדים וקצפת וניל ועוד מבחר גדול של עוגות ועוגיות. המאפייה נפתחה להרצה אתמול (חמישי) והיום (שישי) בין השעות 8:00-15:00 עם מחירים מיוחדים וקפה שוודי חינם.

פיקה. תושייה 5, תל אביב. 03-5229505

יום הוויסקי הבינלאומי בוויסקי בר מוזיאון, תל אביב

הוויסקי בר מוזיאון בשרונה יחגוג ביום שני, 21 בחודש, מ-12:00 ועד חצות את יום הוויסקי הבינלאומי עם סדנאות, די.ג'יי אורח, אוכל ממטבח המסעדה ויותר מ-1,000 סוגי וויסקי שיהיה ניתן לטעום.

וויסקי בר מוזיאון. מתחם שרונה, תל אביב

וויסקי בר מוזיאון (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
וויסקי בר מוזיאון | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

ג'וז ולוז חוגגת שנה במתכונת החדשה, תל אביב

מסעדת ג'וז ולוז חוגגת שנה בבעלות החדשה בשלושה ימים של בישול פרי סטייל, בלי תפריט ובלי מחירים. צוות המטבח יכין מנות שונות לאורך כל היום, יימזג גם אלכוהול מסוגים שונים, וכל אחד יחליט כמה לשלם בסוף הארוחה. האירוע יתקיים מ-31 במאי עד 2 ביוני מ-12:30 ועד הלילה. 

ג'וז ולוז. גבולות 5, תל אביב יפו. 03-5606385

מסעדת פאו וואו חוגגת את יום העצמאות של תימן, ראשון לציון

מסעדת פאו פאו תחגוג ב-22 בחודש את יום העצמאות של תימן עם אוכל תימני ומוזיקה תימנית. בין המנות יהיו כמובן ג'חנון ומלאווח שיוגשו עם ביצים קשות, סלסת עגבניות תוצרת בית, סחוג וחמוצים.

פאו וואו. רוטשילד 62, ראשון לציון. 03-9797805