אוכל
אוכל טוב

מסעדת היוקרה החדשה והמפתיעה בתל אביב

במסעדה החדשה בתל אביב, פופה (POUPEE), הושקעו מיליוני שקלים, וחוץ מאוכל עושים שם מסיבות, הופעות ואירועים. על החלק הקולינרי אחראים השף אורן אסידו, שהוביל עד לאחרונה את הדקל הירושלמית ושף יוני סעדה. ומה בתפריט? מטבח ים תיכוני פוגש קלאסיקה צרפתית

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 12/02/20 07:00 
מסעדת פופה ספריבס  (צילום: דרור עינב, יחסי ציבור)
צילום: דרור עינב, יחסי ציבור