מוטי טיטמן, השף האהוב של מסעדת מלגו ומלבר בתל אביב, שהופיע גם השנה בדירוג הנחשב של הפיפטי בסט, יוצא לראשונה מתל אביב ופותח פיצה בר בקריית אונו. הקונספט: סוג של המשך לגו'נז (jonz), סלון המוזיקה התל אביבי של השף בעל הווייב הניו יורקי, האפלולי משהו. "אנשים צריכים מקום לצאת אליו", אומר טיטמן על ההחלטה לפתוח בר תל אביבי בקריית אונו. "יש כאן אוכלוסייה רלוונטית למקום בילוי מהסוג הזה, זוגות שבעשור הקודם גרו בתל אביב ומחפשים מקום איכותי לצאת אליו בלי להסתבך עם מוניות או פקקים".

בתפריט המצומצם ניתן למצוא קוקטיילים קלאסיים ומנות ראשונות כמו ביס של רוסטביף הום מייד על בריוש איולי חרדל וחזרת לבנה, קרפצ'ו דג ים קריספי עם ג'ינג'ר וליים וכמובן את הפיצות של טיטמן ("פיצה של 48 שעות, דקה וקריספית"), כולל מנת הדגל של הג'ונז התל אביבי, פיצה פפרוני עם אריסה ביתית. ולקינוח יוגש במקום טארט דבש מלוח עם קצפת רכה.

מלבד האוכל, הבר החדש של טיטמן יגיש תפריט יין של נוה סולומון (מלגו מלבר/ג'ונז) וקוקטיילים של אורי גופר (ג’ונז). "רצינו שתהיה אווירת בילוי משוחררת, כיפית, מדויקת ועם סטנדרט גבוה", הוא מסביר את התפריט המצומצם והמדויק.

ג'ונז פיצה בר (צילום: בר כהן, יחסי ציבור)
יש גם פיצת פפרוני. ג'ונז פיצה בר | צילום: בר כהן, יחסי ציבור

ולכל מי שתוהה אם גם הבראנץ' של קפה סוסייטי יעשה עלייה לקריית אונו - השף מבטיח שבקרוב זה יקרה בשישי ובשבת, במקביל לקפה סוסייטי בזבולון תל אביב.

ג'ונז פיצה בר. שלמה המלך 2, קריית אונו. שעות פעילות: כל השבוע מהשעה 18:00 ועד אחרון הלקוחות.