תפריט משקאות קיץ חדש ברשת קפה קפה

רשת קפה קפה משיקה תפריט של משקאות ושייקים חדשים לכבוד הקיץ. בין השייקים: איביזה - שייק אננס, פסיפלורה ותות על בסיס תפוזים; הוואי - שייק טרופי עם בננה, ליצ'י ותות על בסיס חלב; וזנזיבר - שייק אקזוטי עם בננה, תמר וחלבה על בסיס חלב.

יום שישי ה-13 בדייגו סאן, תל אביב

ביום שישי 13 בחודש תארח מסעדת דייגו סאן תערוכת גולגלות שגם יוצעו למכירה ותגיש תפריט קוקטיילים קפואים ומנות ספיישל כמו טאקו אל פסטור - פרגית בטקילה אל חימדור, מיץ אננס וצ'ילי, גוואקמולה, בצל, עגבנייה, אננס צלוי וסלסה ירוקה (46 שקלים).

דייגו סאן. המשביר 2, תל אביב

בראנץ' איטלקי חדש במסעדת גוסטינו, רמת ישי

המסעדה האיטלקית גוסטינו משיקה תפריט של בראנצ'ים וארוחות בוקר שיוגש בימים ראשון-שישי בשעות 8:30-12:30. בין המנות: פיצה עין רוסו - שתי ביצי עין על פיצה ברוטב עגבניות עם פטריות, בצל, מוצרלה, פפרוני ופרמג'אנו (54 שקלים); עין ביאנקה - שתי ביצי עין על פיצה עם קרם גבינות, ברוקולי, אספרגוס, עלי תרד, פרמג'אנו וסלמון (54 שקלים); זוגית איטלקית - פוקצ'ת הבית הנאפית בטאבון שבמקום, מטבלים בהכנה ביתית (עגבניות וחצילים, פסטו, ממרח ארטישוק, כרובית עם טחינה, גבינה מלוחה, ריבת גוסטינו, חמאה וזיתי קלמטה) ופריטטה לבחירה: פריטטה תרד וגבינות עם תפוח אדמה מגורד וריקוטה, פריטטה עשבי תיבול וגבינת פטה או פריטטה אנטיפסטי ופטריות (124 שקלים).

גוסטינו. רחוב הצפצפה, רמת ישי. 04-9883300

בראנצ'ים חדשים לאורך כל היום ברשת פרש קיטשן

רשת בתי הקפה פרש קיטשן משיקה תפריט ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדש שיוגש במסעדות לאורך כל היום. בין המנות: שקשוקה עם קוביות מוקפצות של גבינת חלומי ממשק צוריאל, עגבניות צלויות, בטטה, פטריות, בצל, חציל קלוי, שום, עשבי תיבול, ארבע ביצי עין והר של קוביות פוקצ'ה חמה בצד, מוגש עם טחינה, מאזט זיתים ופלפלים קלויים, סלט קצוץ גדול וקנקן שייק זוגי; והמבורגר מגבינת חלומי של משק צוריאל ופיסטוק קלוי ומעליו בצל מטוגן, מוגש בלחמנייה עם חסה, עגבנייה, בצל סגול ומיונז, בליווי סלט ירוק רענן ושתייה לבחירה.

פסטיבל חופשי מגלוטן על גג עזריאלי, תל אביב

קניון עזריאלי יארח עד שבת 7 בחודש פסטיבל אוכל שכולו ללא גלוטן, עם דוכנים של קרפים, אוכל מקסיקני, בשר מעושן, שייקים ועוד. בפסטיבל, שיתקיים על הגג, יהיו גם הופעות חיות, הרצאות של השפים איציק בטאשוילי ואסי רוזינצר ועוד. 

טעמי גלידה חדשים בגלדיריית ARTE, תל אביב

הגלידרייה ארטה מתחדשת בשני טעמי גלידה לכבוד הקיץ: גלידת שוקולד ובירה גינס, עם שוקולד בלגי 71 אחוז, וגרניטת תמרינדי טבעית וחמצמצה.

ארטה. מדרחוב נחלת בנימין 11, תל אביב

חדר האוכל (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
חדר האוכל | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

תפריט טבעוני חדש במסעדת חדר האוכל, תל אביב

מסעדת חדר האוכל של השף גיא מלכה מוסיפה לתפריט 9 מנות טבעוניות חדשות, ביניהן : קרפצ'יו חציל - חצילים צרובים עם בצל, עשבי תיבול, פלפל צ'ילי, טחינה גולמית, סילאן, עדשים שחורות ושקדים מסוכרים ופיקנטיים (42 שקלים); אטריות קולרבי - אטריות דקות וארוכות בעבודת יד עם רוטב גספצ'ו מלון פיקנטי, קשיו מקורמל, משמשים, נענע, כוסברה ושמן זית (40 שקלים); וקוסקוס טבעוני עם ירקות אורגניים, סלט קטניות וסלט חצילים (68 שקלים).

חדר האוכל. שדרות שאול המלך 23, תל אביב

מנות חדשות ברשת ארקפה

רשת ארקפה מוסיפה לתפריט מנות חדשות, כמו סלט קיסר - לבבות חסה, פלחי תפוחי אדמה, פטריות שמפיניון ואפונה עדינה ברוטב פרמזן (ניתן להוסיף עוף/טופו לבחירה, 54 שקלים); סלט בלרינות - פסטה בלרינות סלק, ציזיקי, סלקים ובצל צלויים במרווה (58 שקלים); וסלט פריקי כוסמין - כוסמין מעושן עם גרגירי חומוס, סלק ויוגורט צאן (ניתן להזמין גם כטבעוני, 54 שקלים).

מסעדת איטליאנו דה לה קוסטה מארחת שפיות לערב אחד, חיפה

מסעדת איטליאנו דה לה קוסטה של השף חמודי עוקלה תארח את השפיות נופר זוהר וסבינה ולדמן יחד עם העיתונאית נועה רוזין לערב מיוחד ב-10 בחודש בשעה 19:00. בין המנות: סלט קלמרי, גרגירי חומוס, עגבניות מרמנד, ויניגרט וטפנד זיתים; קנלוני טלה וצנוברים עם קרם עגבניות סיציליאני; וטורטליני תרד טורקי עם בר ים בקראסט תבלינים ארומטיים.

איטליאנו דה לה קוסטה. העלייה השנייה 96, חיפה. 04-6601011

תפריט קיץ במסעדת MeatKitchen, תל אביב

מסעדת הבשר מיט קיטשן מתחדשת בתפריט קיצי עם מנות כמו בצלים ממולאים בשר טלה בבישול ארוך, עם קרם כרובית, גזר בצבעים, שאלוט שרוף, רוטב ציר בקר ורימונים וטוויל דואה מצרית (69 שקלים); קרפצ'יו כבד אווז ברולה עם קרם ערמונים, זרעי כוסברה מסוכרים, צ'יפס בזיליקום, טוויל פקאן ואבקת זהב (79 שקלים); וחציל שרוף באש עם דוקסל פטריות ואגוזי מלך (טבעוני), קרם כרובית, תרד ביין לבן, פירורי לחם וטוויל שמן זית שחור (79 שקלים).

מיט קיטשן. יגאל אלון 65, תל אביב

קינוחי שוקולד לכבוד יום השוקולד בג'לטריה, תל אביב

בגלידריית ג'לטריה הכינו אוסף של קינוחי שוקולד לכבוד יום השוקולד הבינלאומי: עוגת מוס מסקרפונה מצופה שוקולד חלב ואגוזים קלויים עם בסיס ביסקוויט פריך; עוגת קראנץ' אגוזי לוז - סמיפרדו של ג'נדויה (שוקולד חלב ואגוזי לוז) מצופה בשוקןלד חלב עם שברי אגוזים; עוגיות שוקולד ענקיות עם 55% מוצקי קקאו ועוד.

ג'לטריה. גרינברג 25, תל אביב; שדרות אבא אבן 9, הרצליה

יום הבסטיליה בגרינברג ביסטרו, תל אביב

ב-14-16 ביולי יחגגו בגרינברג ביסטרו את יום העצמאות הצרפתי עם מנות ספיישל כמו קיש לוריין וסלט עלים (52 שקלים); גבינת בושה בתנור עם חלת בריוש, דבש כמהין ותאנים (54 שקלים); וטרטר שרימפס בקונסומה עגבניות עם קרם פרש וטוביקו שחור (62 שקלים).

גרינברג ביסטרו. אורי צבי גרינברג 25, תל אביב

תפריט קיץ, מקס ברנר (צילום: PINKME, יחסי ציבור)
תפריט קיץ, מקס ברנר | צילום: PINKME, יחסי ציבור

תפריט קיץ מתוק ברשת מקס ברנר

רשת מקס ברנר משיקה תפריט קיץ חדש עם מנות מתוקות ומושחתות במיוחד כמו Chocolate Trio - שלישיית קסטות מעוגיות שוקולד בשלושה טעמים מיוחדים: קרם גלידה של לוטוס בציפוי שוקולד בלונדיז וקוקוס קלוי, קרם גלידה פרלינה אגוזים עם פקאן סיני בצפוי שוקולד חלב ושברי עוגיות חמאה וקרם גלידה פיסטוק בציפוי שוקולד לבן ושבבי פיסטוק קלוי (69 שקלים); ו-Summer Celebration - שלישיית ופלים עשויים מפיסטוקים סיציליאניים עם כדורי גלידת שוקולד לבן, מבחנת שוקולד לבן חם ששופכים מעל, אגוזים מקורמלים וקצפת בצד (79 שקלים).